Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Zámečnictví HSV Jičín - Prodej hutního materiálu
Zajišťujeme prodej hutního materiálu – ocelové profily a plechy - Zámečnictví HSV Jičín
Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Kyselinovzdorná, kanalizační, hospodářská kamenina - výroba na zakázku
Kyselinovzdornou, kanalizační nebo hospodářskou kameninu pro celou Českou republiku vám na zakázku vyrobí firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi.
Výlisky z polymerních materiálů - profesionální kompletace plastových produktů
Na výlisky z polymerních materiálů a jejich následnou profesionální kompletaci se specializuje společnost Josefa Krčmy, která sídlí ve Vsetíně a zajišťuje kvalitní finální plastové produkty.
Josef Krčma - lisovna plastů
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Strojírenská výroba, výroba kovových dílců Trutnov, výroba plastů, výkovků a odlitků
Naše strojírenská firma PROFORGE nabízí výrobu kovových dílců, konstrukcí, výrobu plastů, výkovků a odlitků, náhradní díly a brzdné segmenty.
Středočeské vodárny a.s. Kladno – provozovatel vodovodů a kanalizací
Středočeské vodárny a.s. se sídlem v Kladně zajišťují výrobu a distribuci pitné vody i odvod odpadních vod včetně jejich čištění ve vybraných částech České republiky.
Žáruvzdorné tvarované výrobky a tmely pro sklářský průmysl
Výrobu křemenného skla a posléze i žáruvzdorných tvarovaných i netvarovaných výrobků pro sklářské pece a hutnictví realizuje VELBATES s.r.o., Svitavy.
Dodávky chemikálií Pardubice - distribuce od předních světových výrobců
Zajišťujeme komplexní dodávky, logistiku a poradenství v oblasti chemikálií a služeb - Chem Logistic, s.r.o. Pardubice
Chem Logistic, s.r.o. Technické chemikálie Pardubice
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech, vypracování návrhu vazníků s cenovou nabídkou na celou střechu od firmy Eurodach s.r.o. v Brně
Kruhový poklop pro pojezd osobními automobily - zakázková výroba prováděná specialisty
Specialistou na prodej pojezdných poklopů je firma Bulldeck s.r.o. Zabýváme se prodejem a dodávkou kruhových poklopů pro pojezd osobními automobily s možností individuálních úprav.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Nitrobarvy na autoveterány - rychle zasychání, míchání různých odstínů
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě s největším výběrem barev a laků. V našem sortimentu naleznete také nitrobarvy na autoveterány.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Designové obkladové desky STEPWOOD, lamely z masivního dřeva
Specializovaným prodejcem kvalitních lamel z masivu a obkladových desek STEPWOOD je na Brněnsku společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Palivové dřevo, prodej, dodávka, dřeviny buku, dubu, habru, břízy, smrku, borovice Moravské Budějovice
Prodejce a dodavatel kvalitního palivového dřeva. Tvrdé listnaté i měkké jehličnaté, dřeviny buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice i modřínu od firmy BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Zpracování stavebního a truhlářského řeziva, palubek i palivového dřeva na Pile Jestřábí
O zpracování stavebního řeziva pro řemeslníky i truhláře se postarají na Pile Jestřábí v okrese Nový Jičín. Připraví pro Vás i palubky na míru, v případě potřeby i s podbitím, či palivové dřevo.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Kvalitní kovové nerezové zábradlí pro balkony, schodiště, lodžie a terasy
Kovové nerezové zábradlí vhodné pro balkony, schodiště, lodžie i terasy, které vyniká svou prvotřídní kvalitou vyrábí a po celé České republice dodává společnost JSW Bohemia s.r.o.
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Nerezové zábradlí české výroby Teplice, montované zábradlí na klíč, stavebnice zábradlí
Vyberte si z různých typů zábradlí s vodorovnou výplní nebo plnou výplní, zábradlí lakované nebo zábradlí na francouzská okna.
Výroba asfaltových směsí v oblasti výstavby a oprav komunikací Moravská Třebová
Nabízíme výrobu asfaltových směsí v moderní obalovně české výroby ASKOM VS3TV s maximálním výkonem výroby 160 tun obalované směsi za hodinu.
Těžba vápence pro stavební účely i odsíření elektráren
Realizujete stavbu v širším okolí Berouna? Potřebujete spolehlivého dodavatele vápence vhodného jako stavební kamenivo? Či potřebujete chemické vápence pro průmyslová odvětví?
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Slevy na suché hnědé uhlí z produkce dolu SD Bílina - Ledvice, prodej suchého černého uhlí
Zabýváme se maloobchodním prodejem suchého hnědého uhlí, kvalitního černého uhlí a německých briket REKORD z produkce dolu SD Bílina - Ledvice.
Vibrolis – pracovní podložky z kvalitního řeziva
Vysoce kvalitní pracovní podložky do vibrolisů. Z měkkého nebo tvrdého řeziva. Dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Dodá společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí.
Výroba vápenných a vápencových výrobků Beroun, vápno pro chemický a potravinářský průmysl
Vápenka Čertovy schody v okrese Beroun  je největším výrobcem vápenných a vápencových výrobků pro chemický a potravinářský průmysl v České republice.