Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Výroba trapézových plechů - pro fasádní opláštění, střechy průmyslových budov, haly
Společnost ROMAX CZ je výrobce trapézových plechů na Moravě. Mají široké využití - pro fasádní opláštění, střechy průmyslových budov i jako podhledy v interiéru. Sídlí v Topolné u Uherského Hradiště.
Hutní výroba Zlín, výroba a zpracování trubek, výroba bezešvých válcovaných trubek, tyče, ingoty
Naše firma ze Zlína se věnuje výrobě a zpracování trubek, tyčí a ingotů pro strojírenský, energetický, chemický, stavební či automobilový průmysl.
Nepravidelné dlažby z přírodního kamene vytvoří na Vaší zahradě stylovou cestičku či chodník
Velký výběr neformátovaných (nepravidelných) dlažeb z přírodního kamene různých typů prodává firma ABC service ve Frýdku-Místku, v blízkosti Ostravy či na svém eshopu. Vhodné ke stavbě cest a teras.
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce, střechy na klíč, příhradové lisované vazníky, tesařské konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Vyrábíme a dodáváme polotovary a přesné výpalky z kovů
Zabýváme se dodávkami polotovarů a přesných výpalků z kovů za použití technologie tepelného dělení materiálů metodou kyslík-acetylén, plasma, nebo laser - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Výroba a montáž příhradových vazníků se styčníkovými deskami v severních Čechách – RK Vazníky s.r.o.
Využijte všech výhod a široké variability příhradových vazníků i pro vaši střechu, ať už tu nad hlavou nebo jen garáží.
Mostecké a bílinské uhlí v baleních podle vaší potřeby
Naše sklady nabízí uhlí a brikety z Mostu, Bíliny i Ostravy. Požadované zboží vám zabalíme do pytlů pro snadnější manipulaci s menším množstvím.
Prodej hutního materiálu Jičín – ocelové profily, ocelové plechy
V našem hutním sortimentu naleznete kompletní hutní materiál jako jsou ocelové profily nebo plechy - Zámečnictví HSV Jičín
Ocelová potrubí s příslušenstvím Ostrava, prodej ocelových bezešvých trubek, délka dle klienta
Dodáváme ocelová potrubí s příslušenstvím do všech odvětví průmyslu, prodej ocelových bezešvých trubek, potrubních komponent a kompletních ocelových potrubních sítí.
Lámaný, štípaný přírodní kámen za bezkonkurenční ceny - velkoobchod, prodej balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář z Uherského Brodu je dovozcem balkánské ruly. Tento přírodní kámen štípaný, lámaný či v podobě valounů, zakoupíte v našem velkoobchodu za bezkonkurenční ceny.
Zajímavé a poutavé obklady na plot či fasádu domu z přírodního kamene nepravidelného tvaru
Neformátované obklady z přírodního kamene jsou velmi oblíbené při stavbě či rekonstrukci domů a zděných plotů. Firma ABC service ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy, se zaměřuje na prodej těchto obkladů.
Výroba a zpracování biomasy Zruč nad Sázavou, výkup zpracované dřevní hmoty, pelety, brikety
Naše lesnická společnost nabízí výrobu a zpracování biomasy, velkoobchod s řezivem, pilinou, pilařskou štěpkou, kůrou, krajinami, palubkami, peletami, briketami a palivovým dřívím.
Zelená biomasa, a.s. Dřevěný domek
Vysoce kvalitní plachty a produkty z nich ušité od českého výrobce
Rádi byste pro své přátele uspořádali venkovní párty, ale počasí tomu nepřeje? Poskytujeme jistotu, že pod našimi plachtami se budete cítit příjemně a bezpečně, ať už venku prší či praží slunce.
Prodej a rozvoz palivového dříví s poctivým přístupem a vstřícným jednáním
O zásoby přírodního paliva nejen pro zimní období se vám postará firma Ing. Jana Stuchlíka z Háje ve Slezsku, jež prodává i rozváží štípané dříví pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Jan Stuchlík - Lesnická činnost
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana
Dodávku, prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana, tryskání bolotinou nerezových ocelí a další provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. z Brna.
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz -  brány, závěsy do vratových otvorů
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz - brány, do vratového otvoru průmyslových hal, skladů, továren, závěsy z PVC na míru od firmy PortaTherm s.r.o. z Brna.
Energie elektrická a tepelná z obnovitelných zdrojů
Dodáváme energii zákazníkům v 15 městech České republiky. Jsme přední výrobci a distributoři tepelné energie v ČR. Realizujeme energeticky úsporné projekty.
ENETIQA a.s.
Autodoprava, prodej písku Liberec, zajištění dopravy materiálu, provoz pískovny, zemní práce
Nabízíme autodopravu včetně spolehlivé dopravy materiálu, provozujeme pískovnu a prodáváme štěrk a kačírek, zajistíme zemní práce a přepravu materiálu.
Tkalcovna - tkaní, výroba technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu
Společnost UNIQUE Textiles je tkalcovna specializující se na tkaní technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu i kombimateriálů. Výroba je umístěna v Holešově nedaleko Zlína i Kroměříže.
Zakázková výroba karet a jejich personalizace Praha, věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty
Vyrábíme věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty a nově i bio-karty, které nezatěžují životní prostředí.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Ocelové prvky a betonářské výztuže pro betonové konstrukce, které dodáme i namontujeme
Spolehlivým dodavatel ocelových prvků pro monolitické betonové konstrukce a betonářských výztuží je společnost ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Dodáváme materiál na míru, a se zárukou dlouholeté pevnosti.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Prodej hutního materiálu České Budějovice, uzavřené profily, trubky, plechy, válcované profily, sítě
Nabízíme prodej hutního materiálu a kompletní servis spojený s realizací zakázek, ceny a dodací lhůty Vám rádi sdělíme na Vaši konkrétní poptávku.