Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Komplexní dodávky automatizace budov
Inteligentní řízení budov, komfort a bezpečnost i energetická efektivita. Poradenství, projektování, realizaci zakázek i servis se zajištěnou úsporou energie Vám poskytne BUILDSYS, a.s. z Brna.
Trubky pro ochranu elektrických a optických kabelů
PE-HD ochranné trubky, potrubí, kabelové chráničky i mikrotrubičky od společnosti MATEICIUS a.s. Široký sortiment, vysoká kvalita našich výrobků i minimalizace negativních vlivů na životní prostředí.
Výhodný výkup kulatiny, výkup vytěženého dřeva od lesů nebo organizací
Kulatinu vykupujeme jak od organizací, městských a obecních lesů, tak od soukromých osob a to v jakémkoliv množství, kvalitě a sortimentu - Pila Jiří Hartman Jičín Hořice, Nová Paka
Tváření, zpracování plastů, plexiskla, polykarbonátu-řezání, ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou
Společnost POLY design Zlín se zabývá zakázkovou výrobou z plexiskla, polykarbonátu. Provádíme tváření, zpracování plastů-ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou.
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Velkoobchod se dřevem Znojmo - prodej palivového dřeva
Velkoobchod se dřevem, prodej palivového dřeva, tvrdého dřeva - dub, akát, buk, jasan, javor, habr, dřevo na topení, metrové dřevo od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Prodej výrobků z umělého i přírodního kamene - široký sortiment v eshopu
Prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost ABC serivce s.r.o. z Frýdku Místku, která má na svém eshopu široký sortiment, ze kterého si můžete vybrat i vy!
Reference od zákazníků na naše produkty a služby Synpo Pardubice
Příznivé reference našich zákazníků na naše produkty jsou pro nás tím nejvýznamnějším a nejcennějším ohodnocením naší práce - SYNPO, akciová společnost Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Vývoj, výroba plastových dílů a celků pro automobilový průmysl
Plastové a pryžové výrobky, vývoj i montáž komplikovaných celků především pro automobilový průmysl. Nejmodernější technologie, dlouholeté zkušenosti a dokonalé technologické zázemí v Moravské Třebové.
ATEK s.r.o.
Palivové dřevo na topení - kvalitní pařené bukové dříví štípané a bukové válečky
Palivové dřevo na topení zakoupíte u firmy Dyas Ware s.r.o. - jde o kvalitní pařené bukové dříví, štípané či řezané válečky. Rozvoz zajištěn v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov a Zlín.
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu a hydraulických systémů.
Výroba a prodej asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní vrstvy vozovek
Výrobou a prodejem asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní i obrusné vrstvy vozovek se zabývá v okolí Brna firma Jihomoravská obalovna s.r.o.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Vysprávkové hmoty k opravě komunikací s širokým rozsahem použití - rychlá a kvalitní aplikace
Specializovaná firma REKMA, spol. s r.o. se sídlem v Břeclavi nabízí bezkonkurenční vysprávkovou hmotu se širokým rozsahem použití. Celá aplikace je rychlá, snadná a kvalitní!
REKMA, spol. s r.o.
Prodej, rozvoz pařeného bukového palivového dřeva-dřevo na topení
U firmy Dyas Ware s.r.o. je na prodej pařené bukové palivové dřevo na topení za výhodné ceny - štípané, řezané válečky. Zajistíme i rozvoz palivového dřeva - Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov, Zlín.
Spolehlivý dodavatel v oblasti vstřikování plastů a dalších služeb
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vstřikování a dalšího zpracování plastů? Jste střední či velký podnik a sháníte vhodného partnera pro úkony typu montáže, třídění, skladování a logistiky?
Gaudium Industrialis s.r.o.
Služby v oblasti výroby tepla - výstavba nových kotelen Praha
Výstavbou nových kotelen na klíč s využitím moderních technologií včetně projektové podpory se zabývá společnost Prometheus,z Prahy a to v návaznosti na poskytování služeb v oblasti výroby tepla.
Kabelové směsi TABOCAB pro průmyslová odvětví
Odolné kabely a stavební dráty pro stavebnictví, fotovoltaiku, energetiku, dopravu a průmysl vyvíjí a zhotovuje společnost SILON s.r.o. působící po celém světě.
SILON s.r.o. plastové směsi
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Štípané bukové dřevo, palivové dříví-bezkonkurenční ceny, vysoká výhřevnost
Za bezkonkurenční ceny můžete pořídit štípané pařené bukové dřevo, palivové dříví s vysokou výhřevností u firmy Dyas Ware s.r.o. Zajistíme rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Kyjov, Hodonín a Zlín.
Odlitky pro karoserie osobních vozů Liberec, lité součástky, komponenty, strukturální díly z ALU slitin
Odlitky pro karoserie osobních vozů Liberec, lité součástky, komponenty, strukturální díly z ALU slitin, tlakové licí formy, tlakové lití.
DGS Druckguss Systeme s.r.o.
Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Velkoobchod s palivovým dřevem, prodej a zpracování dřeva
Firma PRODEX, spol. s.r.o. je velkoobchod s palivovým a krbovým dřevem, kde vám zajistí prodej a zpracování dřeva - dubové, bukové, akátové, tvrdé.