Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Stroje na kompletaci plastových výrobků, montáž, skládání - volné výrobní kapacity
Volné výrobní kapacity na stroje pro kompletaci plastových výrobků, jejich montáž a skládání má společnost Josefa Krčmy ve Vsetíně, která ve Zlínském kraji funguje již od roku 1995.
Josef Krčma - lisovna plastů
Textilní výroba Semily, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil, bavlněné dětské pleny, osušky
Naše firma ze Semil se zabývá profesionální textilní výrobou, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil a technické i oděvní textilie, bavlněné dětské pleny a osušky.
Velký výběr přírodního kamene do gabionů, valounů, oblázků i kamenné drtě
Přírodní kameny do gabionů, valouny, oblázky či kamennou drť vybírejte na prodejně či v e-shopu společnosti ABC service, kterou najdete ve Frýdku-Místku. Máme velký výběr různých druhů kamenů.
Tkané rovingové, skelné pásky, tkaniny-výroba, šití na zakázku
Na zakázku vyrobí tkané skelné a rovingové pásky a další skelné tkaniny Tkalcovna UNIQUE Textiles. Výroba je umístěna v Holešově - region Kroměříž, Zlínský kraj.
Nadnárodní lídr v chemické výrobě se sídlem v okrese Louny
Hledáte pro váš kamenolom či důlní provoz odborníka na trhací a ohňostrojné práce? Nevyznáte se příliš ve výbušninách a chemickém průmyslu, a potřebujete se spolehnout na opravdové profesionály?
Kari sítě – výztužné vložky do betonu vhodné  do základových desek nebo betonových podlah
U společnosti GAVENDA s.r.o., pořídíte kari sítě do betonu, vhodné k vyztužení základových desek a betonových podlah. Svařované sítě do betonu zvýší nosnost a zabrání deformaci stavebních prvků.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Prodej palivového dřeva Frýdek-Místek, těžba dřeva, dodávky palivového dříví, doprava dřeva
Naše firma z Frýdku-Místku provádí profesionální těžbu dřeva, nabízí prodej kvalitního tvrdého a měkkého palivového dřeva.
Výroba revizních dvířek Praha, revizní dvířka všech možných rozměrů, tvarů a provedení
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem revizních dvířek na všechny možné rozměry, tvary a provedení, do zdiva, do sádrokartonové konstrukce, protipožární provedení, s možností zamknutí.
Zásobování vodou, čištění a odvádění odpadních vod pro obce a zařízení
Odvádění, čištění odpadních vod a komplexní zásobování vodou pro sdružené obce a města zabezpečuje Dobrovolný svazek vodovodů a kanalizací z Boskovic.
Kuželové pružiny pásové - evolutní, výroba na míru
SV výrobní, s.r.o. Prostějov (Olomouc) je firma s vysokou kvalitou vyráběných produktů a dlouhodobou výrobní zkušeností - zajistí výrobu kuželových pásových neboli evolutních pružin na míru.
Sloupky pro nerezová zábradlí
Kvalitní příslušenství a komponenty, jako jsou například sloupky pro nerezová zábradlí, zakoupíte u výrobce zábradlí Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Specialista na tuhá paliva, uhlí, koks, brikety a pelety
Spolehlivý dodavatel pro maloobchodní a velkoobchodní prodej tuhých paliv v Praze to je společnost MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic.
MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic tuhá paliva
Aukce elektřiny, levná elektřina - snížení ceny elektřiny a plynu
Pokud se chcete ujistit, že neplatíte zbytečně moc peněz za energie, společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. v Ostravě Vám bezplatně porovná ceny elektřiny a plynu s cenami z e-aukcí.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Výroba izolační netkané textilie pro automotive - termoregulační, akustická
Společnost SALIX INTERNATIONAL a.s. Zlín vyrábí izolační netkané textilie pro automotive, které mají vliv jak na lepší termoregulaci ve vozidle i zlepšení akustických vlastností vozu.
Výroba a distribuce průmyslových plynů Praha, plyny pro mnoho výrobních odvětví
Naše firma vyrábí a dodává technické, medicinální a speciální plyny pro použití v mnoha výrobních odvětvích od výroby potravin po automobilový průmysl.
Protiskluzový Anti Slip Spray - zabrání pádům a uklouznutím na podlaze
Zabraňte zbytečným úrazům při pádu nebo uklouznutí na podlaze. Stačí nastříkat povrch protiskluzovým sprejem - tento Anti Slip Spray zakoupíte na prodejně společnosti DUMAG barvy v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Prodej hutního materiálu, nerezové materiály Nový Jičín, nerez plechy, trubky, tyče, profily, jekly
Nabízíme velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních nerezových materiálů, nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly a další do všech odvětvích průmyslu.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Lesní hospodářství, nákup a prodej dřeva Praha, prodej palivového dřeva, úklid klestu štěpkováním
Nabízím kompletní lesnické služby v oblasti lesního hospodářství v okolí Prahy, nákup a prodej dřeva, prodej palivového dřeva, úklid klestí, odvoz vašeho dřeva z lesa.
Projekční a inženýrská činnost Olomouc, v oblasti průmyslová, energetická a teplárenská zařízení
Naše kancelář se věnuje projektování v oblasti průmyslových, energetických a teplárenských zařízení, bioelektrárny a bioteplárny a CZT.
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Hutní a železářské materiály – profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky a příruby
Hutní a železářské materiály zakoupíte v okolí Jihlavy a Třebíče v prodejně TRADE LUKÁŠ s.r.o. Najdete u nás profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky i příruby.
Výroba prototypových dílů Lázně Bělohrad, díly z vysokopevnostních plechů, pružinových ocelí
Firma Strojtools s.r.o. z Lázní Bělohrad je specialistou na výrobu lisovaných prototypových a vývojových dílů, zejména pro automobilový průmysl.
Chemikálie a elektronika pro automobilový a farmaceutický průmysl
Zpracování a vývoj chemikálií, léčiv, plastů, elektroniky a hybridních vozidel v divizi Chemikálií a elektroniky u společnosti Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Prodej topiva a sypkého stavebního materiálu nedaleko České Lípy
Pevná topná paliva, prodej sypkého materiálu v okrese Děčín, nabídka uhlí, koksu a briket Ústecký kraj, výkopové práce, to vše od firmy Jiří Kopecký – Krásná Lípa.
Čirý akrylátový lak na auto pro všechny typy oprav se snadno a rychle aplikuje
Dodávku akrylátového laku na auta Nexa Autocolor P190-6870 2K HS CLEARCOAT pro lakovny zajistí společnost AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov. Čirý lak je vhodný pro všechny typy oprav.
Autolaky JANOUŠEK