Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Zakázková výroba forem, odlitků, svařenců a dílů strojů - soukromá strojírna Třebechovice
Svým zákazníkům zajišťujeme prvotřídní servis strojírenské výroby od forem až po díly strojů - TSS, spol. s r. o. Třebechovice pod Orebem
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Zajištění kvality dodávané vody, čištění a odvádění odpadních vod
Kvalitní zásobování a dodávání pitné vody, úprava vod, stanovení vodného a stočného, čištění a odvádění odpadních vod, správu sítí vykonává Svazek vodovodů a kanalizací měst a obcí, Boskovice.
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Stavebnicové nerezové zábradlí, skleněné zábradlí Teplice, paneláková madla, montáž zábradlí
Zajišťujeme dodávky a montáže různých variant stavebnicového nerezového zábradlí, dále skleněného zábradlí a panelákových madel.
Švédské trapézové plechy pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky
Trapézové plechy se používají při výstavbě objektů průmyslového charakteru, skladovacích hal, sportovních a obchodních center, tak i při rekonstrukcích nebo zateplování stávajících starších budov.
Přeprava paletového zboží, sypkého i tekutého materiálu
Dopravně spediční služby přímo na míru dle Vašeho přání. Přeprava sypkých i tekutých materiálů, odpadů i železného a neželezného zboží. Výroba dřevěných briket RUF a štípaného palivového dřeva.
ZDEMAR CZECH s.r.o. autodoprava
Zpracování žáruvzdorných plechů z nerezové oceli Frýdek-Místek, zpracování výpalků a kulatin
Společnost JMB – STEEL je významným celosvětovým dodavatelem nerezových plechů, výpalků, kulatin a ploché oceli.
Výroba dřevěných masivních schodů
Naše Truhlářství pod Budínem zajišťuje výrobu a montáže dřevěných schodišť z masivu na míru, dle požadavků a představ našeho zákazníka - Truhlářství pod Budínem Rychnov nad Kněžnou
Vodovody a kanalizace v oblasti Čáslav, Zruč nad Sázavou a Kutná Hora
Jste obec, firma a plánujete přerušení dodávky pitné vody pro občany z důvodu havárie, údržby či oprav? Potřebujete zjistit v kterých místech je potřeba opravit potrubí a kde jsou úniky vody?
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej hoblovaných modřínových a smrkových desek v různých rozměrech
Kvalitní hoblované modřínové a smrkové desky v různých rozměrech prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, zabývající se dodávkou stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.
Uložení asfaltových ker za poplatek v areálu Jihomoravské obalovny u Brna
Jihomoravská obalovna s.r.o. sídlící v obci Rajhradice u Brna vám zajistí uložení asfaltových ker za poplatek přímo ve svém areálu.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Pila Ostrov nad Oslavou, pořez kulatiny, prodej stavebního řeziva, prodej palivového dříví
Nabízíme pořez kulatiny, prodej palivového dříví a pilin, provádíme stavbu střech a specializujeme se na stavbu dřevěných konstrukcí.
Dovozce balkánské ruly dodává štípaný obkladový kámen, valouny
Firma ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozce balkánské ruly do ČR, dodává štípaný obkladový kámen, valouny a zpracováná přírodní kámen na formátované obklady, dlažby.
Kvalitní brusiva, lepidla, silikony a izolační systémy
Švýcarská flexibilní brusiva Sia v Mikulově. Montážní PU pěny, leštící pasty, řezné a brusné kotouče, diamantové nástroje, silikony, lepidla a další produkty pro firmy i řemeslníky.
Parapety trend výroba Praha – strohá elegance do všech interiérů
Stavíte dům? Chystáte rekonstrukci bytu? Pak se neobejdete bez vnitřních parapetů trend, které representují moderní design a jejichž výrobu Vám zajistí společnost MYSTIC DISTRIBUTION s.r.o. z Prahy.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Výroba a prodej řeziva Nošovice, sušení, impregnace řeziva, výroba vazníků, palubek, pilařská výroba
Pila Nošovice se zabývá výrobou a prodejem řeziva, impregnace řeziva, sušení řeziva, hoblování řeziva, zajištění dopravy, pilařská výroba.
Brusné kotouče a disky, brusivo na objednávku
Brusivo nejvyšší kvality pro firmy i obchody dodává společnost LG abrasiv - Jaroslav Bubeník. Nabízíme kotouče, disky a frézy různých typů.
Výpalky, pálení plazmou Hradec Králové
Naše firma Elza Předměřice nad Labem zhotoví přesný tvarový výpalek podle vámi dodané výkresové dokumentace.
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Zpracování plastů Planá nad Lužnicí, vlákna SOFISIL vyrobeno z drcených PET lahví
SILON navrhuje, vyrábí a prodává výkonné směsi na bázi polyolefinů a polyesterová vlákna pro aplikace ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, pro hygienické a lékařské aplikace.
SILON s.r.o. plastové směsi
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický, kožedělný průmysl - výroba různých tvarů dle požadavků
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický a kožedělný průmysl dodává firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Výsekové nože vyrábí v různých tvarech dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Kompletní nerezová zábradlí – madla, šprušle, sloupky výplně – prodej přes e-shop
Veškeré díly pro stavbu kompletního nerezového zábradlí, jako jsou nerezová madla, šprušle, sloupky a výplně, a dokonce také koncovky či spojovací materiál, zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.