Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Generální, částečné opravy obráběcích strojů - záruční i pozáruční servis
Pokud potřebujete generální či částečnou opravu obráběcího stroje, obraťte se na BOSTEC s.r.o. Holešov z okresu Kroměříž, kde se zabýváme také záručním i pozáručním servisem kovoobráběcích strojů.
Zakázková výroba-ocelové díly, prvky dopravníkových, hydraulických systémů
Ve společnosti Moravia řetězy Kroměříž tvoří část výrobního programu i zakázková výroba. Jde hlavně o ocelové díly a prvky dopravníkových, hydraulických systémů.
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Použité obráběcí, kovoobráběcí stroje, soustruhy-zprostředkování nákupu, prodeje
Firma BOSTEC Vám pomůže sehnat použité kovoobráběcí stroje, soustruhy. Jako prodejce obráběcích strojů má kontakty, zajistí zprostředkování nákupu i prodeje.Působnost-Zlínský kraj.
Půjčovna lešení, mobilní lešení-výhodný pronájem
Výhodný pronájem firmám v regionu Zlínský kraj nabízí firma KAMI Otrokovice na různé druhy lešení. Půjčovna má k dispozici mobilní lešení, hliníkové a ocelové pojízdné věže.
Hadice pro hasiče na našem e-shopu - sportovní, zásahové, požární
Společnost EuroFire, spol. s r.o. je výrobní a obchodní firma, která se zaměřuje také na hadice pro hasiče. Na svém e-shopu nabízíme sportovní, zásahové i požární hadice.
Úklidové stroje, vybavení na kulturní akce, párty-půjčovna
Firma TUFÍR zapůjčí vybavení na kulturní akce, soukromé párty i úklidové stroje pro závěrečný úklid. Půjčovna je k dispozici klientům z regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy-pronájem, prodej
Zvedací zařízení je na prodej i k pronájmu u firmy KAMI Otrokovice - okres Zlín. Jde o střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Eshop elektro, lednice, sporáky, pračky, myčky-nové i II, 2 jakost
Kvalitní nové spotřebiče i elektro zboží II jakosti nabízí na prodej firma DUO SERVIS ELEKTRO Zlín. V eshopu jsou za výhodné ceny lednice, sporáky, pračky, myčky a další.
Prodej, pronájem zvedacích, zdvihacích zařízení pro stavební firmy
Firma Kami poskytuje pronájem zvedacích, zdvihacích zařízení pro stavební firmy z regionu Zlín, Zlínský kraj. Veškeré zařízení je i na prodej.
Modernizace staršího, obráběcího stroje, centra, soustruhu
Společnost BOSTEC provádí modernizace u staršího obráběcího stroje, centra, soustruhu, seřízení na jiné technologie. Působíme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Opravy, servis zemních, stavebních strojů, bagrů, rypadel, nakladačů
Veškeré zemní stroje opraví firma Pavič Kroměříž. Zajistíme drobné i generální opravy zemních, stavebních strojů - bagrů, nakladačů, rypadel.
Diamantové brusné kotouče, 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky
Firma Stroje JMK Kroměříž je zkušený dodavatel strojů pro broušení a speciálních strojů. Dodáme 5CNC univerzální nástrojové ostřičky, brusky i diamantové brusné kotouče.
Klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace, haly
Informujte se u firmy Tomáš Koníček individuálně na ceny klimatizace Fujitsu, Sinclair, Daikin do bytu, kanceláře, restaurace či haly. Působíme v regionu Zlín, Uherský Brod.
Levnější plastové centrální vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac-eshop
Levnější variantou centrálního vysávání jsou plastové vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac. V regionu Zlín a Brno dodává centrální a průmyslové vysavače firma Valčík.
Oprava, servis obráběcích, tvářecích, zemních strojů-Kroměříž
Preventivní prohlídky, běžné opravy i rychlý servis obráběcích, tvářecích a zemních strojů provádí v okrese Kroměříž firma Pavič Petr. Zajišťujeme servis pro tato zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje - soustruhy, frézky, brusky, lisy hydraulické, výstředníkové, excentrické, paketovací - zemní stroje - bagry, nakladače - stroje pro ...
Eshop, čerstvá káva Arabica, Robusta, bez kofeinu-Pražírna kávy Otrokovice
Pražírna Otrokovice provozuje eshop, kde je na prodej čerstvá káva. Zakoupit můžete různé druhy kávy - Arabica, Robusta, bez kofeinu a také kávovary a mlýnky na kávu.
Úklidová, čisticí technika, úklidové, manipulační vozíky Zlín
Kvalitní úklidová a čistící technika Vám usnadní práci. Firma Cleanshop s.r.o. dodává úklidové, manipulační vozíky, čistící a mycí stroje, mopy, úklidové a čistící prostředky na podlahu, koberce. Úklidová technika je vhodná jak pro profesionální použití v úklidových firmách nebo firemních provozech, tak pro použití v domácnosti. Prodáváme a ...
Zahradní technika, náhradní díly, servis Briggs Stratton Zlín
Firma Zahradní technika Zdeněk Omelka Napajedla je zastoupení značky Briggs Stratton pro region Zlín, Uherské Hradiště. Poskytujeme servis, dodáme náhradní díly.
Prodej, e-shop ložiska, řetězy, řemeny, převodovky
Objednávky na ložiska, řetězy, řemeny, převodovky přijímá firma Moravia řetězy a.s. Kroměříž. Klientům eshopu firmy Challenge PT vyhovíme dále.
Strojní ořez stromů, keřů, dřevin, úklid sněhu-práce sněhovou frézou
Sezónní práce od Ekofarmy Zlín - strojní ořez stromů i keřů ořezávačem hrází, nebo strojní úklid sněhu sněhovou frézou.
Servis kladkostrojů, náhradní díly na elektrické kladkostroje
Firma KAMI Otrokovice-Zlín je dovozce kladkostrojů. Zajistíme jejich servis a dodáme náhradní díly na elektrické kladkostroje.
Servis, opravy zahradní techniky Bosch Zlín, Uherské Hradiště
Servis a opravy zahradní techniky Bosch v okolí Zlína a Uherského Hradiště realizuje společnost BOSCH SERVIS CENTRUM Zlín. Jestliže jste jedním z těch, kdo rád pečuje o svou zahradu, jistě vlastníte nějakou kvalitní zahradní techniku značky Bosch a i o ni se musí pečovat. Proto využijte našich kvalitních služeb a nebudete litovat. ...
Strojírenské díly a CNC soustružení v regionu Zlín
Společnost ATURN cnc, s.r.o. působí v oboru výroby strojírenských dílů. Přijímá zakázky na CNC soustružení a strojírenské díly z nerezu, oceli i jiných materiálů. Působí v regionu Zlínský kraj. Dohlížíme na přesnost, vysokou kvalitu a dokonalou preciznost při výrobě dílů pomocí systému přísných kontrol. Dodržování systému kontrol nemá vliv ...