Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Péče o ruce a nehty-parafínové zábaly, japonská manikúra P-Shine
V ENII-trade Uherské Hradiště Vám poradí co je ideální péče o ruce a nehty - pravidelné používání krémů, papírových pilníků, parafínové zábaly a Japonská manikúra P-Shine.
Normalizované díly, normálie pro stavbu forem, formy Hasco
Společnost EUROFORM a.s. dodává normalie pro formy Hasco, jde o normalizované základní díly pro stavbu forem.
Eshop-filtry různých typů, filtrační materiály, příslušenství k filtrům
Filtry různých typů pořídíte výhodně v eshopu firmy KD-Filter z regionu Kroměříž. Také nabízíme filtrační materiály a příslušenství k veškerým filtrům.
Výroba dopravníkových systémů a jednoúčelových strojů
Výroba dopravníkových systémů a jednoúčelových strojů je hlavní činností firmy METAL-PS. Kovovýroba je zaměřena také na strojní díly. Sídlíme poblíž Zlína.
Opravy, repase zemědělských strojů, výměníků
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták u Zlína dělá repase, opravy zemědělských strojů, výměníků tepla. Středisko autoagregátů dodá náhradní díly zejména pro Tatra, Liaz, Avia.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Eshop-řetězy válečkové, dopravní, ložiska, řemeny, řemenice klínové
Firma Moravia řetězy s.r.o. Kroměříž přebírá obchodní aktivity firmy Challenge PT, včetně objednávek z eshopu na řetězy válečkové, dopravní, ložiska, řemeny, řemenice klínové.
Pneuservis pro zemědělské stroje, agroindustriální a zemědělské pneumatiky
V Pneuservisu Bajer Nětčice řešíme opravy u traktorů, kombajnů a pro jiné zemědělské stroje. Prodáváme agroindustriální a zemědělské pneumatiky. Klienty máme v regionu Kroměříž, Zlín, Přerov.
Sušárna těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva, krmiv-univerzální použití
Teplovzdušná sušárna EST od firmy KONEL Zlín má univerzální použití, vhodná je pro sušní těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva i krmiv.
Sezónní práce-zimní úklid sněhu, letní údržba trávníku, zeleně
Letní sezónní práce, jako údržba trávníku a zeleně i zimní úklid sněhu a posyp silnic zajistí firma Bednář UH Uherské Hradiště v regionu Zlínský kraj.
Radonový index pozemku, měření radonu na parcelách v regionu Zlín
Měření radonu na parcelách, v průmyslových i soukromých objektech provádí v regionu Zlín firma ARCHGEO Uherské Hradiště. Změříme radonový index pozemku.
Komponenty pro detekci eshop-indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové spínače
Komponenty pro detekci zakoupíte v eshopu firmy KONEL Zlín - indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové, polohové spínače a další.
Vytvrzovací zařízení pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk, do tiskových strojů
Společnost KVE-mont z okresu Zlín dodává speciální vytvrzovací zařízení do tiskových strojů - pro polygrafii, sítotisk, ofsetový tisk.
Řetězová kola, válečkové, dopravní řetězy, řetězové převody-výroba ČR
Výroba společnosti Moravia řetězy a.s. je zaměřena na řetězové převody. Pro válečkové a dopravní řetězy dodáváme i odpovídající řetězová kola.
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku
Velký výběr vyrovnávacích můstků pro plynulou překládku nabízí významná výrobní společnost SPEDOS působící také v Opavě a Ostravě.
Meteorologická stanice, domácí meteostanice pro inteligentní domácnost
Ovládejte svůj dům pomocí meteorologické stanice. Chytré domácí meteostanice pro inteligentní domácnost dodává společnost WANET s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Výroba řetězových, řemenových, ozubených převodů-distributor v ČR
Výrobce řetězových, řemenových, ozubených převodů v ČR, firma Moravia řetězy s.r.o. Kroměříž, dodá i speciální převody hnací síly na zakázku.
Průmyslová sušárna na sušení ovoce, krmiva, pro sušení dřeva, pilin
Průmyslová sušárna EST od firmy KONEL Zlín je využitelná na sušení ovoce, krmiva, nebo pro sušení dřeva, pilin. Dodáváme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům
Společnost BOSTEC Holešov z regionu Zlínský kraj dodá nástrojové vybavení a příslušenství k obráběcím strojům.
Ultrazvuková, kapacitní, indukční, fotoelektrická čidla-eshop
Komponenty pro detekci najdete v eshopu firmy KONEL Zlín - na prodej indukční fotoelektrická, ultrazvuková a kapacitní čidla i snímače, spínače a další prvky.
Kvalitní pokladní systémy, registrační pokladny Quorion, Lynx-pro elektronickou evidenci tržeb
Pro elektronickou evidenci tržeb je poviností zakoupit pokladní systémy. kvalitní registrační pokladny pro EET Quorion a LYNX zakoupíte na prodejně kancelářské techniky Šopíková Kroměříž.
Technologické celky, vybavení, technologická zařízení-montáže, demontáže
Montáže technologického zařízení do průmyslových hal a budov zajistí firma Besta-Z z okresu Zlín. Stávající technologické celky a vybavení i demontujeme.
Frekvenční měniče pro výrobní stroje, dopravníky, regulace otáček-eshop
Společnost KONEL Zlín je prodejce prvků pro automatizaci, regulaci, řízení. V eshopu můžete zakoupit frekvenční měniče pro dopravníky, výrobní stroje, regulace otáček.
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Fotovoltaické systémy, moduly, fotovoltaika
Celoroční provoz domu či firemního objektu lze řešit ekonomicky - fotovoltaické systémy získají energii ze slunečního záření. Fotovoltaické moduly Vám instaluje firma KVE-mont - okres Zlín.
Oprava, servis kovoobráběcích, obráběcích, CNC strojů, soustruhu, frézky, brusky
Firma Opravy obráběcích strojů s.r.o. provádí servis kovobráběcích strojů, CNC strojů v regionu Zlínský kraj. Opravujeme soustruhy, frézky, brusky a další stroje včetně příslušenství.