Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Levné řešení EET pro malé provozy a technické řešení EET na míru pro velkoobchody, sítě prodejen
Společnost JOPOS Zlín má dlouholeté zkušenosti s dodávkou pokladních systémů. Doporučí Vám ideální technické řešení EET - na míru pro velkoobchody, sítě prodejen i levné řešení EET pro malé provozy.
Jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře
Firma FRESH AIR Vám poradí jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře, kritérií při výběru klimatizace je hodně. V okrese Zlín, Uherské Hradiště jsme Vám k dispozici.
Rotační podavače pro sypké materiály a granuláty se snadným ovládáním a nízkými provozními náklady
Pořiďte si do své výroby rotační podavače od společnosti JELÍNEK - TRADING spol. s r.o., které jsou určeny pro sypké materiály a granuláty, navíc mají jednoduché ovládání a nízké provozní náklady.
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů - široké využití v průmyslu
CNC stroje pro obrábění hliníkových a kompozitních materiálů, které mají široké využití v jakémkoli průmyslu, dodává společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o., která sídlí ve Zlíně, ale působí v celé ČR.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Prodej, servis, náhradní díly pro ruční paletové vozíky Stöcklin
Společnost Stöcklin spol. s r.o. Zlín je výrobce manipulační techniky. Na prodej jsou skladové vozíky, ruční paletové vozíky. Pro paletové vozíky Stöcklin zajišťujeme i servis a náhradní díly.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Prodej a servis - pokladny, pokladní systémy - kompletní řešení EET
Se společností JOPOS ze Zlína se EET bát nemusíte, má pro vás kompletní řešení. Pokladny a pokladní systémy nejen prodáváme, ale instalujeme a servisujeme ve Zlínském, Jihomoravském i Olomouckém kraji
Servis, prodej tepelně tvářecích strojů - stroje BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP na tváření plastů za tepla
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Zlín se zabývá prodejem obráběcích i tepelně tvářecích strojů a zajištuje jejich servis. Na prodej stroje na tváření plastů za tepla - BR5, BR5 S, BR5 CS, BR5 HP.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Výroba průmyslové elektroniky - zakázkové měřící, regulační, MaR systémy
Firma SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště vyrábí zakázkové měřící, regulační, MaR systémy. Dodáme vlastní návrhy, nebo výroba průmyslové elektroniky probíhá podle návrhu zákazníka.
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Designová, tichá tepelná čerpadla Octopus - úsporné řešení vytápění, dotace z programu Zelená úsporám
Společnost Active elements s.r.o. z regionu Zlín se zaměřuje na úsporné řešení vytápění. Dodává designová tichá tepelná čerpadla Octopus, na která je možné získat dotaci z programu Zelená úsporám.
Programovatelné převodníky, digitální jednotky, senzory - eshop
V eshopu firmy Smaris Uherské Hradiště máte možnost objednat programovatelné převodníky fyzikálních veličin, digitální jednotky, teplotní, vlhkostní a tlakové senzory i zakázkové měřící systémy.
Rychlá překládka a manipulace se zbožím díky vyrovnávacím můstkům
Společnost SPEDOS nabízí vyrovnávací můstky pro rychlou a plynulou překládku zboží. Manipulace se zbožím bude snadnější díky naším vyrovnávacím můstkům. Působíme také v okolí Olomouce.
Průmyslové snímače, senzory tlaku, tlakoměry - pro různé použití, univerzální
Společnost SMARIS Uherské Hradiště je výrobce komponentů pro měření a regulaci. Vyrábí i průmyslové snímače, senzory tlaku, tlakoměry pro různé použití i univerzální.
Výroba, prodej obytných vozů, automobilů
Komfort na dovolené pocítíte v obytném voze od firmy EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž. Naší činností je výroba a prodej obytných vozů, automobilů.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Vakuovačky, vakuovací stroje - prodej, půjčovna, eshop - potraviny vždy čerstvé
Potraviny vždy čerstvé s vakuovacími stroji z firmy IMATECH GROUP s.r.o. Zlín, která zajišťuje prodej, servis a eshop vakuovaček a sáčků pro domácnosti až po velkovýrobu.
Snímače tlaku, teploty, vlhkosti, měřící systémy-zakázková výroba
Zakázková výroba firmy SMARIS Uherské Hradiště je zaměřena na komponenty pro MaR. Snímače tlaku, teploty, vlhkosti, měřící systémy i převodníky fyzikálních veličin.
Profesionální a farmářská zahradní i komunální technika, e-shop
Zahradní a komunální technika pro profesionály i farmáře, dovoz a prodej sněžných fréz, zametacích kartáčů, sekaček, pil, rotavátorů zajišťuje GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o., Vizovice.
Střešní ventilační turbína Edmonds, Lomanco - odvětrávací turbíny pro rodinné domy, průmyslové budovy
Pro odvětrávání vzduchu z objektu jsou vhodné střešní ventilační turbíny Edmonds, Lomanco. V regionu Zlínský kraj dodá odvětrávací turbíny pro rodinné domy i průmyslové budovy firma KLEMPOS - STŘECHY.
Výroba, dodávka komponentů pro měření a regulaci
Smaris Uherské Hradiště dodává komponenty pro měření a regulaci. Výroba komponentů vychází z požadavků zákazníka nebo vlastních návrhů.
Montáž transportního chlazení a chladící skříňové nástavby užitkových vozidel
Chladící skříňové nástavby užitkových vozidel a montáž transportního chlazení DELPHI Frigosoft provádí firma Klimacar Zlín po celé ČR.
Kovonástroje - výroba speciálních nástrojů na obrábění kovů
Speciální kovonástroje vyrábí společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Nástroje na obrábění kovů vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Prodej, servis, generální a střední opravy vícevřetenových automatů
Společnost BOSTEC s.r.o. Holešov provádí generální i střední opravy, průběžný servis vícevřetenových automatů a prodej kovoobráběcích strojů. Zákazníky má po celé ČR.