Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Fotopolymerní štočky - výroba FTL štočků pro flexotisk technologií Full HD flexo
Společnost DAVEX - CZ Zlín vyrábí fotopolymerní štočky pro potisk všech materiálů. Při výrobě FTL štočků pro flexotisk používá nejmodernější technologii na trhu Full HD flexo.
Výroba klišé - tiskové formy pro tampónový tisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín je dodavatel klišé - připraví tiskové formy pro tampónový tisk. Výroba kvalitního klišé je nezbytná pro kvalitní tisk. Firma působí nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Výhodný pronájem pracovních plošin - montážní plošiny s obsluhou, bez obsluhy
Společnost PLOŠINY CZ s.r.o. poskytují výhodný pronájem pracovních plošin. Montážní plošiny Vám usnadní práce ve výškách. Pronájem je možný s obsluhou i bez obsluhy. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Technologický inženýring filtračních systémů - výroba filtračních zařízení na míru
Společnost RAJCH Zlín se zaměřuje na technologický inženýring filtračních systémů, kdy najde ideální řešení pro odsávání a vyrobí filtrační zařízení na míru.
Prodej ložiska do mechanických zařízení - velkoobchodní prodej
TOBA Plus, s.r.o. ze Zlína dodává ložiska do mechanických zařízení od renomovaných výrobců. Specializuje se na velkoobchodní prodej širokého sortimentu i osobní odběr v prodejně ve Vizovicích.
Prodej momentové klíče - digitální, mechanické, s prokluzem, s bezdrátovým přenosem, značkovací, analogové měřidlo momentu
Firma NATIS s.r.o. Kroměříž je dodavatelem měřící techniky, v sortimentu jsou i momentové klíče - digitální, mechanické, s prokluzem, s bezdrátovým přenosem, značkovací, analogové měřidlo momentu.
Výtahy osobní, nákladní, jídelní, výtahové šachty, eskalátory
Výtahová technika, výtahy osobní, nákladní, jídelní, moderní a atypické, výtahové šachty, eskalátory to vše zhotoví společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o., Uherské Hradiště.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky - prodej, pronájem, servis, opravy manipulační techniky
Společnost UHS Jakos, a.s. je výhradní distributor manipulační techniky zn. Toyota pro region Zlínský kraj. Dodá vysokozdvižné i nízkozdvižné vozíky. Řeší prodej, pronájem, zajistí i servis a opravy.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Stavební vzduchotechnika, kovové, plastové vzduchovody-eshop
Stavební vzduchotechnika za přijatelné ceny pořídíte v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Kovové, plastové vzduchovody i komponenty vzduchotechnických rozvodů.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. se sídlem ve Zlíně a působností v celé České a Slovenské republice dodává stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Zabezpečení automobilů proti krádeži, dohledání vozu v ČR
Zabezpečení automobilů proti krádeži autorizační bezkontaktním čipem, rychlé dohledání odcizeného auta, motorky, stroje v ČR za pomoci rádiových frekvencí zajišťuje společnost SECAR MORAVIA, s.r.o.
Nářadí, zahradní technika Stihl, Stiga, Dolmar-půjčovna Zlín
Nářadí, zahradní i lesní technika značky Stihl, Stiga, Dolmar je na prodej u firmy PATRICK Zlín. K dispozici je Vám i půjčovna strojů a nářadí.
Elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální
Výrobce prvků pro měření a regulaci, firma TRESTON z regionu Zlínský kraj vyrábí elektronické tlakové spínače, průmyslové snímače tlaku - precizní, inteligentní, digitální a další typy.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Výroba převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí
Sériovou výrobou převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí a dalších součástí se zabývá společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně.
Průmyslová filtrace-výroba hadicové, patronové, atypické filtry
Společnost RAJCH Zlín působí v oblasti průmyslová filtrace. Výroba je zaměřena na filtrační zařízení do náročných podmínek - patronové, hadicové filtry.
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
Prodej pracovních plošin po repasi a náhradní díly na montážní plošiny
Výhodně pořídit montážní plošinu můžete u firmy PLOŠINY CZ z Nivnice. Zabýváme se prodejem pracovních plošin po repasi a dodáme náhradní díly na plošiny. Zajišťujeme i servis v regionu Zlínský kraj.
Zimní i letní údržba, čištění komunikací Valašské Meziříčí
Technické služby ve Valašském Meziříčí zajistí zimní i letní údržbu místních komunikací a cest včetně jejich čištění. Údržba a čištění místních komunikací je upravována dle vyhlášky města nebo obce a plánem údržby. Údržba komunikací se dělí na tyto fáze: - úklid po zimě - jarní a podzimní blokové čištění - průběžné čištění komunikací a ...
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Dodávka odsávací, filtrační technologie pro náročný výrobní proces i jednoduché aplikace
Společnost RAJCH, spol. s r.o. Zlín řeší dodávky profesionálních odsávacích a filtračních technologií pro jednoduché aplikace i specifický výrobní proces. Zajišťuje i rychlý záruční, pozáruční servis.
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače za akční ceny
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače prodává společnost Forsch s.r.o. ze Zlína.
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.