Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Inteligentní pokladní sítě, vyšší pokladní systémy pro EET - velkoobchod, instalace, servis
Inteligentní pokladní sítě a vyšší pokladní systémy pro EET dodá v lokalitě Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj firma JOPOS Zlín. Náš velkoobchod zajistí instalaci i servis zařízení.
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Třískové obrábění plastů, výroba kluzných ložisek a vedení z bezúdržbového materiálu ZEDEX®
Precizní CNC soustružení, frézování a dokončovací práce Vám zajistí společnost WOLKO-PLAST, S.R.O. z Valašského Meziříčí. Poradíme si s obráběním veškerých dostupných plastů na trhu.
Profesionální obráběcí stroje Johnford - vysoká spolehlivost a dlouhá životnost
Profesionální obráběcí stroje Johnford zajišťuje společnost Machine Group s.r.o., která tyto stroje doporučuje pro jejich perfektní kvalitu, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Horizontální a vertikální soustruhy - CNC soustružnické, obráběcí centra
Horizontální a vertikální soustruhy ve Zlíně seženete u firmy Machine Group s.r.o., která je specialistou na dodávku a prodej obráběcích strojů a CNC soustružnických center.
Vysokorychlostní dynamické váhy, nová generace zařízení pro dynamické vážení za jízdy
Firma CROSS Zlín, a.s. je předním světovým výrobcem zařízení pro detekci dopravy a vážení za jízdy. Vysokorychlostní dynamické vážení za jízdy OptiWIM je nová generace zařízení pro dynamické vážení.
Servis bílé techniky, chlazení - opravy praček, myček, ledniček, sporáků
Rychlý servis bílé techniky a chlazení zajistí v lokalitě Zlín, Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem firma DUO SERVIS ELEKTRO. Řešíme opravy praček, myček, ledniček, sporáků i dalších spotřebičů.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Servis bílé techniky - oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku
Firma DUO SERVIS ELEKTRO zajistí servis bílé techniky, chlazení v lokalitě Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm. Díky nám bude oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku vyřešena rychle.
Informativní měření objemové aktivity radonu, OAR v budovách, objektech
Společnost Archgeo provádí potřebná informativní měření OAR v objektech pro potřeby občanů i pro znalce. Měření objemové aktivity radonu v budovách provádíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací
Měření radonové aktivity je povinné ze zákona. Společnost ARCHGEO Zlín provede měření radonu na parcelách, v budově, v domě před kolaudací v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov.
Kvalitní elektronické registrační pokladny pro EET - prodej, servis pokladen
Firma JOPOS Zlín se zabývá prodejem a servisem elektronických registračních pokladen, pokladních systémů v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Dodáme kvalitní registrační pokladny pro EET.
Protokol o měření radonu v budovách, dozimetrie-měření ionizujícího záření
V oboru dozimetrie, měření radonu působí firma ARCHGEO. Potřebná měření ionizujícího záření, radonu v budovách provádíme v regionu Zlínský kraj, vystavíme Vám protokol.
Vysoce výkonné CNC vertikální frézovací centra na kluzném i lineárním vedení
Machine Group s.r.o. zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, firmu Johnford. Jedná se o široký sortiment strojů, mezi které spadají také vysoce výkonné vertikální frézovací centra.
mrazící, chladící vitríny, boxy, pulty - zařízení potravinářských prodejen
Kompletní zařízení potravinářských prodejen navrhne i zrealizuje firma AMON UH s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Dodáváme mrazící, chladící vitríny, boxy a pulty. Působíme po celé ČR.
Dopravníkové systémy, dopravníky-výroba, prodej
Společnost METAL-PS je výrobce a prodejce dopravníků. Vyrábí dopravníkové systémy a dopravníky různého typu. Jsme firma z regionu Zlínský kraj, klientelu máme po celé ČR.
Spolehlivý pokladní systém pro EET WinApls a7-pro všechny druhy provozů, na propojení s eshopem
Společnost APLS Zlín dodává spolehlivý obchodní a pokladní systém WinApls a7, který je připraven pro EET, je vhodný pro všechny druhy provozů i na propojení s eshopem.
Eshop řeznické potřeby - nože, ocílky pro řezníky, kuchaře
Firma Robert Procházka provozuje eshop, kde pořídíte řeznické potřeby - nože, ocílky i další doplňky pro řezníky. Zákazníkům z lokality Zlínský kraj je k dispozici prodejna v Uherském Brodě.
Výroba UV sušící technika, zařízení-UV sušící skříně, mosty, tunely
Společnost KVE-mont s.r.o. z okresu Zlín se mimo jiné zaměřuje na výrobu UV sušící techniky, zařízení pro polygrafii. Dodává UV sušící skříně, mosty, tunely.
Prodej autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia, traktory Zetor
Široký sortiment autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia i traktory Zetor poskytuje Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták z regionu Zlín.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Tepelná čerpadla vzduch-voda Acond, Toshiba pro úsporu energie
Tepelná čerpadla vzduch-voda nabízí monžost úspory energie. Firma Fresh Air nabízí montáže čerpadel zn. Acond, Toshiba v regionu Zlín, Hodonín, Veselí nad Moravou, Kyjov.
Válcové frézy, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje - výroba, prodej nástrojů na obrábění kovů
Společnost K-TOOLS Zlín vyrábí válcové frézy, frézy pro výrobu forem, tvrdokovové vrtáky pro CNC stroje. Dodává na český i slovenský trh i další speciální a zakázkové nástroje na obrábění kovů.
Trezory, sejfy a bezpečnostní dveře - dokonala ochrana Vašeho majetku
Ochraňte svůj majetek! Společnost ROVEL, spol. s r.o. se ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří.
Dopravníkové systémy různého druhu a typu - pro přepravu kusových předmětů a sypkých materiálů
Společnost METAL-PS Zlín vyrábí dopravníkové systémy různého druhu a typu, které se používají pro přepravu kusových předmětů i sypkých materiálů.