Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba prostorný obytný vůz Cappuccino pro 4 osoby - komfortní pro jízdu i spaní
Nejnovějším modelem obytného vozu od firmy Eastwander s.r.o. Kroměříž je obytný vůz Capuccino, je velmi prostorný a komfortní pro jízdu i spaní, má nadstandardní úložný prostor. Výroba na objednávku.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Snímače vlhkosti a teploty - interiérové s různými teplotními senzory, na stěnu
V širokém sortimentu výrobků firmy SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště naleznete také snímače vlhkosti a teploty na stěnu v průmyslovém designu a interiérové s různými teplotními senzory.
Optické třídiče - pro kávu, semínka, sklo, rýži, oříšky, sůl, plasty i kovy
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Vám dodá optické třídiče, které jsou naprogramované přesně pro vaši aplikaci. Jsou vhodné na třídění rýže, skla, kovů, soli, oříšků, semínek i plastů.
Srovnávací fréza StabilHead DP VBD pro efektivní obrábění dřeva, drážkování
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj představila v r. 2017 další z nástrojů na obrábění dřeva, které vyrábí. Srovnávací fréza StabilHead DP VBD patří mezi efektivní nástroje pro drážkování.
Strojírenská výroba jednoúčelových strojů, zařízení, strojních dílů
Mezi činnosti společnosti Frema a.s. Zlín patří nejen výroba forem, ale i specializovaná výroba jednoúčelových strojů, zařízení a strojních dílů. Působí v regionu Zlínský kraj i dalších částech ČR.
Vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj na koberce a čalounění - půjčovna
Firma Čištění Zlín funguje jako půjčovna čistící techniky - zapůjčíme Vám na jeden den i delší dobu vysavač na mokré čištění koberců, čistící stroj lze použít na koberce i čalounění.
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Prodej, e-shop - zahradní, lesní technika, sekačky
Za rozumné ceny lze pořídit v e-shopu agro-centrum.cz zahradní techniku. V nabídce travní sekačky, zahradní traktory, lesní technika. Prodejna Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Dřevoobráběcí nástroje, systémy na obrábění dřeva, plastu, kovu
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Kroměříž vyrábí dřevoobráběcí nástroje a nástrojové systémy na obrábění dřeva, plastu a kovu. Zajistí i servis nástrojů.
Proměřování forem, odlitků, vstřikovaných dílů-měření na 3D skeneru Atos Triple Scan
Společnost Frema, a.s. Zlín využívá pro proměřování forem, odlitků, vstřikovaných dílů 3D skener Atos Triple Scan. Tato měření jsou prováděna nejen pro vlastní výrobky, ale i pro externí zákazníky.
Eshop snímače teploty-prostorové, stonkové, kabelové, příložné
Společnost SMARIS provozuje eshop s komponenty pro měření a regulaci. V nabídce snímače teploty - prostorové, stonkové, kabelové, příložné.
Generální opravy, renovace, modernizace kovoobráběcích strojů, CNC strojů
Společnost CNC-INTERSERVICE Zlín již přes 25 let zajišťuje generální opravy i modernizace, renovace kovoobráběcích strojů. Starší CNC stroje můžete modernizovat na nový řídící systém.
Půjčovna čistící techniky - pronájem vysavače na mokré čištění, čistícího stroje na čalounění
Společnost Čištění Zlín je půjčovna čistící techniky pro zájemce z regionu Zlínský kraj. Poskytujeme pronájem čistícího stroje na koberce a čalounění, vysavače na mokré čištění.
Opravy, repase, ostření, povlakování obráběcích nástrojů - vlastních i od jiných výrobců
Společnost VYDONA s.r.o. provádí ostření, opravy, repase, povlakování obráběcích nástrojů, především pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž. Je možné si dohodnout svoz nástrojů na servis i rozvoz.
Speciální úpravy obytných automobilů - vozidla pro policii, pro několikadenní zásah
Firma EASTWANDER, s.r.o. z regionu Zlínský kraj provádí speciální úpravy obytných automobilů na přání zákazníka. Máme zkušenosti i s úpravou vozidel pro policii, vhodných i pro několikadenní zásah.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Inteligentní, univerzální, programovatelné převodníky pro průmyslové aplikace
Společnost Smaris Uherské Hradiště vyrábí inteligentní programovatelné měřící i univerzální převodníky pro různé průmyslové aplikace. Zabývá se i vývojem nových komponent pro MaR.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Helicross-dřevoobráběcí nástroj na tvarové, strojní obrábění dřeva
Firma Vydona s.r.o. je výrobce dřevoobráběcích nástrojů z regionu Kroměříž. Novinka-speciální nástroj Helicross, je vhodný pro tvarové, strojní obrábění dřeva.
Speciální nástrojové systémy a sestavy nástrojů na dřevo-výroba na zakázku
Standardní dřevoobráběcí nástroje i speciální nástrojové systémy a sestavy nástrojů na dřevo dodá firma VYDONA Pravčice-Zlínský kraj. Výroba pro ČR i zahraniční trh.
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13 - práce s montážní plošinou
Společnost ELPO system poskytuje pronájem montážní plošiny AVIA MP13 v lokalitě Zlín, Vsetín, po domluvě kdekoliv v ČR. Práce s montážní plošinou provádí vyškolená obsluha.
Laboratoř analýz životního prostředí pro akreditované měření pracovního prostředí, emisí
Společnost PLASTSERVIS a.s. Zlín má vlastní laboratoř analýz životního prostředí - provádí měření pracovního prostředí a emisí v různých technologických procesech, pro firmy v lokalitě Zlínský kraj.
Výroba dřevoobráběcích nástrojů pro modelárny, výrobní linky
Společnost Vydona Pravčice dodává dřevoobráběcí nástroje po celé ČR i do zahraničí. Např. nástroje pro modelárny i výrobní linky tesařských konstrukcí.
CNC portálová centra – krytovaná, otevřená, moderní stroje pro přesné obrábění obrobků
Specialistou na prodej obráběcích strojů je společnost Machine Group s.r.o. ze Zlína. Široká škála různých typů strojů v oboru třískového obrábění jako jsou portálová centra řady DMC i SDMC a další.
3D skenování, měření dílů pro reverzní inženýrství-náhradní díly, nástroje
Společnost VYDONA Pravčice se věnuje 3D měření a skenování dílů pro Reverzní inženýrství. Díky tomu je možné vyrobit náhradní díly či nástroje.