Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Měření radonu, radonový, geologický, geotechnický průzkum pozemku
Společnost Zlíngeo - Ing. Radomír Matějka provádí odborný geologický, geotechnický a radonový průzkum-měření radonu. Působí převážně v regionu Zlín, Vsetín.
Modernizace, úpravy, generální opravy strojů, strojních zařízení
Společnost GERGEL, s.r.o. se zabývá výrobou strojních zařízení a zajistí i generální opravy, modernizace a úpravy strojů. Firma působí převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Ventilátory axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární
U firmy Ventilátory Zlín zakoupíte kompletní sortiment ventilátorů - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární včetně příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Broušení a řezání kovů, plastů i kompozitu vodním paprskem
LJ-TECH MACHINES s.r.o. s působností po celé ČR se zabývá prodejem a dodávkou kompletních systému řezání vodním paprskem. Stoje jsou určeny pro řezání a broušení kovů, plastů i kompozitu.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Tepelné čerpadlo LWZ 304/404 sol-kompletní vytápěcí, větrací systém pro pasivní domy
Firma IMONT s.r.o. Zlín dodává kompletní vytápěcí, větrací systémy pro pasivní domy. Doporučuje tepelné čerpadlo LWZ 304/404 SOL s funkcí centrální ventilace, topení, chlazení, příprava teplé vody.
Měření radonu na stavebních parcelách, radonový průzkum pozemku
Odhalte přítomnost radonu odborným měřením a stanovením radonového indexu pozemku. Firma Zlíngeo se sídlem ve Zlíně provádí radonový průzkum pozemku a měření radonu na stavebních parcelách.
Dodávka, montáž tepelných čerpadel vzduch-voda - úsporné a ekologické vytápění
Topte teplem přírody! Úsporné a ekologické vytápění v podobě tepelných čerpadel vzduch-voda Vám dodá a namontuje firma FRESH AIR, která působí v regionu Zlín.
Průmyslová filtrace Donaldson, Mann, kapsové filtry-velkoobchod
Společnost KD-Filter je velkoobchodní zástupce firem Donaldson, Mann, Parker, Varta i dalších, prodává filtry včetně příslušenství. Zakázková výroba průmyslové filtrace.
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Detektory magnetických i nemagnetických kovů - dokonalá čistota pro vaše produkty
Zajistěte Vaší firmě dokonalou čistotu produktů a zároveň chraňte technologie před poškozením s detektory magnetických i nemagnetických kovů od firmy JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. ze Zlína.
Hydraulické, vzduchové, palivové, pylové, průmyslové filtry-velkoobchod, výroba
Velkoobchod KD-Filter Hulín-Zlínský kraj nabízí na prodej hydraulické, vzduchové, palivové, pylové a jiné průmyslové filtry. Je možná i výroba na zakázku.
Registrační pokladny, pokladní systém pro maloobchod, pro EET - distribuce, instalace
Ideálním řešením pro EET pro drobné živnostníky, maloobchod jsou registrační pokladny s pokladním systémem WinApls od firmy APLS Zlín - Zlínský kraj.
Instalace zavlažovacích systémů na fotbalové, golfové hřiště, tenisové kurty
Firma KOTĚRA se postará o instalace zavlažovacích systémů na fotbalové, golfové hřiště i tenisové kurty. Závlahu lze automatizovat. Obraťte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž.
Obchodní, pokladní systém pro velkoobchod, VO - připravený pro EET
Pokud provozujete velkoobchod, oslovte firmu APLS Zlín, která dodá spolehlivý obchodní, pokladní systém WinApls pro velkoobchod a také registrační pokladny připravené pro EET.
Oprava poškozených částí převodovky strojů, výroba ozubených kol
Společnost PROFI renovace Zlín dělá renovace strojních součástí i částí převodovky strojů. Výroba ozubených kol místo poškozených a oprava částí převodovky je levnější variantou než pořídit nový kus.
Karavany, obytné automobily pro pohodlné spaní i jízdu-prodej, opravy, servis
Obytné automobily od firmy EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž nabízí pohodlné spaní i jízdu. Jsme prodejci a zajišťujeme servis pro karavany.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Automatické zavlažovací systémy okrasných zahrad, sportovních ploch
Automatické zavlažovací systémy instaluje firma KOTĚRA do okrasných zahrad, sportovních ploch, hřišť. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR
Zemědělské trysky pro rosiče, postřikovače - plošný postřik i prostorové kultury
Zemědělské trysky pro rosiče a postřikovače vhodné pro plošný postřik i prostorové kultury zajišťuje společnost Forsch s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
CNC kovoobráběcí stroje, soustruhy - instalace, montáž i generální opravy
Pracovníci z firmy BOSTEC s.r.o. ze Zlínského kraje, kteří mají vysoké odborné znalosti v oblasti generálních oprav CNC kovoobráběcích strojů a soustruhů vám také zajistí jejich instalaci a montáž.
Zavlažovací systémy Rain Bird-automatické zavlažování zahrady, hřiště
Firma Kotěra dodává zavlažovací systémy Rain Bird. Automatické zavlažování je ideální pro regulaci závlahy na zahrady, hřiště i veřejnou zeleň. Působíme často v regionu Zlín, Brno.
Stroj Masterform pro kvalitní tepelné tvarování a lisování kompozitu
Tepelné tvarování i lisování kompozitu převážně pro automobilový průmysl provádí společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. díky kvalitnímu stroji MASTERFORM.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Modernizace obráběcích strojů, soustruhů pro zvýšení produktivity výroby
Společnost BOSTEC se zaměřuje na modernizace starších obráběcích strojů, soustruhů v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Touto cestou lze zvýšit produktivita výroby a snížit provozní náklady.
Půjčovna zahradní techniky, stavební mechanizace
Půjčovna zahradní techniky a stavební techniky a mechanizace firmy TUFÍR je k dispozici zájemcům z regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Projektování, instalace automatické zavlažovací systémy-včetně servisu
Automatické zavlažovací systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž pomohou Vaší zahradě žít. Zajistíme projektování, instalace i následný servis zavlažovacích systémů.
CMS stroje na obrábění, řezání plastu a frézování
Prodej CMS stroje na obrábění, řezání plastu i frézování zajišťuje společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. Hledáte-li dodavatele kvalitních CMS strojů je pro Vás naše firma tou nejchytřejší volbou.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín