Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Renovace, oprava strojních součástí - hřídele, převodovky, ložisková uložení
Opravou strojních součástí jako jsou hřídele, převodovky a ložisková uložení se zabývá firma PROFI renovace s.r.o. ze Zlína. Neplaťte za drahé součástky, nechte si to opravit u odborníků na renovace.
Závlaha, pravidelné zavlažování, zavlažovací systémy zahrad, veřejné zeleně
Používejte automatické zavlažovací systémy a pravidelné zavlažování zahrady či veřejné zeleně bude snadnější. Řízená závlaha se systémy od firmy KOTĚRA Kroměříž-Zlínský kraj.
Bazénový vysavač Aquabot Mouse Top - nejlevnější na trhu, čistí dno i stěny bazénu až po vodní linku
Pořiďte si kvalitní bazénový vysavač Mouse Top - Neptuno NEW u firmy Arobot. Tento skvělý vysavač bazénu nabízíme nejlevněji na trhu, vyčistí dno i stěny bazénu, a to až po vodní linku!
Trysky s dvojitým plochým asymetrickým paprskem Lechler pro zemědělské stroje
Trysky značky Lechler s dvojitým plochým asymetrickým paprskem IDTA pro zemědělské stroje dodává společnost Forsch s.r.o., která se specializuje na techniku chránící a vyživující rostliny.
Robotická sekačka Robomow - rychlé a pohodlné sekání trávníků, tichý chod, mobilní ovládání
Robustní a spolehlivé robotické sekačky Robomow s možností mobilního ovládání seženete u Arobot. Tyto sekačky rychle, tiše a efektivně posečou Váš trávník, zatímco Vy se můžete věnovat jiným věcem.
Pozáruční, záruční servis, opravy obráběcích, kovoobráběcích strojů
Profesionální záruční i pozáruční servis u obráběcích, kovoobráběcích strojů Vám poskytne firma BOSTEC s.r.o., která působí převážně v lokalitě Zlínský kraj. Provádí běžné a generální opravy strojů.
Pronájem vysokozdvižné plošiny MP 13 s obsluhou pro výškové práce
Pro výškové práce je možné si sjednat pronájem montážní vysokozdvižné plošiny MP 13 u firmy ELINS Plus. Obsluha plošiny je vyškolena. Práce zajišťujeme ve Zlínském kraji.
Výroba filtrů na zakázku pro lakovny, svařovny, průmyslová zařízení
U firmy KD-filter je možné poptat výrobu filtrů na zakázku. Dodáme speciální filtry pro lakovny, svařovny, průmyslová zařízení. Provozovny máme v regionu Zlínský kraj-Hulín a Praha.
Prodej zahradních strojů, komunální, lesní techniky a záruční, pozáruční servis
Firma Zdeněk Omelka poskytuje záruční i pozáruční servis zahradních strojů, komunální a lesní techniky v regionu Zlín. Prodejna zahradní techniky je v obci Napajedla.
Opravy, renovace strojních součástí-hřídelí, ozubených kol, závitů
Společnost PROFI renovace působí v regionu Zlín, Zlínský kraj, specializuje se na opravy, renovace strojních součástí, např. hřídelí, závitů, ozubených kol.
Montáže, servis, opravy průmyslových, centrálních vysavačů po celé ČR
Firma Valčík Zlín je prodejce průmyslových, centrálních vysavačů. Montáže, servis i opravy provádí po celé ČR i v zahraničí.
Výroba-dopravníky pásové, válečkové, akumulační, modulární do různých provozů
Dopravníky do různých provozů dodá firma METAL-PS Otrokovice. Výroba je zaměřena na pásové, válečkové, akumulační, modulární dopravníky. Sídlíme v regionu Zlín.
Návěsy a vlečky za traktor, malotraktor, mulčovače INO - výroba a prodej
Návěsy a vlečky za traktor i malotraktor, také mulčovače INO vyrábí a prodává ve Zlínském kraji REHOS Babice. Využijte našeho širokého sortimentu, návěsy jsou k dostání v různých typech provedení.
Zavlažování fotbalových hřišť, zahrad, parků, trávníků-instalace, servis
Firma KOTĚRA Kroměříž provádí dodávky zavlažování trávníků do zahrad, parků, fotbalových hřišť. Postaráme se i o celoroční servis. Působíme po celé ČR.
Prémiové olejové filtry pro automobily, stavební, zemědělské, lesnické stroje
Firma KD-Filter je dodavatel průmyslových, olejových filtrů. Olejové filtry pro automobily, stavební, zemědělské, lesnické stroje dodáváme v prémiové kvalitě. Působíme v regionu Zlín a Praha.
Průmyslové shozy na prádlo do nemocnic, hotelů, rodinných domů-nerezové potrubí
Průmyslové shozy na prádlo umožňují snadnou manipulaci s prádlem za hygienických podmínek. Do nemocnic, hotelů i rodinných domů je dodává v nerezovém provedení firma Valčík Zlín.
Pro rychlý přesun zboží z vozu použijte vyrovnávací můstky
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí široký výběr vyrovnávacích můstku, které Vám zajistí rychlý přesun zboží z vozu. Působíme také v okolí Pardubic a Hradce Králové.
Zakázková, kusová výroba, dodavatel průmyslových filtrů v ČR i do zahraničí
Firma KD-filter působí jako dodavatel standardních filtrů, specializuje se i na zakázkovou výrobu průmyslových filtrů. Je možná i kusová výroba. Máme dvě pobočky - Praha a Hulín.
Strojní úklid sněhu, odstranění námrazy z chodníků, posyp vozovky
Efektivní řešení, jak mít zajištěnu zimní údržbu, je oslovit firmu Bednář UH Uherské Hradiště. Zajistíme strojní úklid sněhu, posyp chodníků, vozovky i ostranění námrazy z chodníků.
Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory
Čisté a bezprašné prostředí díky centrálnímu vysávání. Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory dodá a montuje firma Valčík Zlín.
Instalace kamerových, zabezpečovacích systémů
O instalace kamerových, zabezpečovacích systémů se postará v regionu Zlín firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice.
Eshop-centrální vysavače Beam, Electrolux, Alliance, Globovac Zlínský kraj
Firma Centrální vysavače Valčík je prodejce centrálních vysavače z regionu Zlínský kraj - v eshopu vybírejte produkty zn. Beam, Electrolux, Alliance, Globovac.
Tlakové, polohové, bezpečnostní spínače pro průmyslové použití-eshop, prodej
V eshopu firmy KONEL Zlín jsou na prodej komponenty pro detekci - polohové, tlakové, bezpečnostní spínače i čidla, snímače pro průmyslové použití a další prvky bezpečnosti.
Půjčovna strojů, nářadí na podlahy-pronájem vysavače, vysoušeče, extraktory na čištění podlah
Prodejna bytového textilu a podlahových krytin FRANC Zlín funguje také jako půjčovna strojů, nářadí na podlahy-zapůjčíme vysoušeče, vysavače, brusky, extraktory na čištění podlah.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.