Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Efektivní svařovací a montážní linky, přípravky pro automobilový průmysl
Efektivní svařovací a montážní linky dodá na klíč Chropyňská strojírna. Také svařovací a montážní přípravky převážně pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Eshop, prodej, montáž požární hydranty, hasicí přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní
Majitelé domů, bytů i firmy mohou pořídit hasící přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní a požární hydranty v eshopu Hasteko.cz. Jsme prodejci, zajistíme i montáž zařízení v regionu Zlínský kraj.
Stropní pohon DOORMAX pro sekční garážová vrata - skvělý výkon a snadné ovládání
Stropní pohon Doormax je výkonný a spolehlivý typ pohonu pro sekční garážová vrata, který má nově v nabídce společnost BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Výroba interiérových dílů ze sklolaminátu, karoserií pro kolejová vozidla
Společnost COMPACT - Radomír Trecha se zabývá výrobou karoserií a interiérových dílů ze sklolaminátu pro kolejová vozidla technologií RTM. Dodává v rámci ČR i do zahraničí.
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, likvidace odpadů
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, ekologická likvidace odpadů, vývoz tukových lapolů z jídelen a restaurací.
Zabezpečení vozového parku, sledování GPS, elektronická kniha jízd
Sledování osobních a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů pomocí GPS systému, zabezpečení vozů, sledování stavu paliva, elektronická kniha jízd – Webdispečink.
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Samonasávací a ponorná čerpadla pro domácí i průmyslová použití
Čerpadla na vodu a kaly, samonasávací a ponorná čerpadla domácích vodáren, bazénová, průmyslová a speciální čerpadla prodává a opravuje - Božena Vyoralová, okres Kroměříž.
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu
Firma HASTEKO z regionu Zlínský kraj dodává hasící přístroje pro různé použití. Na prodej je i speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu, využijete jej i v obchodě, průmyslu, automobilu.
Čerpací technika-domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová, jezírková, akvarijní
Na prodejně zahradní techniky Napajedla u Zlína je i čerpací technika. Prodáváme domácí vodárny a čerpadla Aquacup - ponorná kalová, jezírková, akvarijní, fontánová.
Profesionální článkové řetězy - údržba, servis, velkoobchod
Profesionální článkové řetězy a jejich údržbu, servis i velkoobchod pro Vás zajišťuje společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlínském kraji.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Řetězy, ložiska, gufera i klínové řemeny renomovaných výrobců Vamberk, NKE, AKE
Už dvacet let pro vás jako autorizovaní prodejci dodáváme ty nejkvalitnější produkty renomovaných výrobců, jako jsou Řetězy Vamberk, Řetězárna, NKE a AKE.
Rotační sekačky, mulčovače do náročných podmínek
Za příznivou cenu můžete pořídit rotační sekačky, mulčovače u firmy Zahradní technika Omelka, která má prodejnu v Napajedlech pro klienty ze Zlína a Uherského Hradiště.
Přesné měření v akreditované kalibrační laboratoři - kalibrace měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. se sídlem ve Zlíne vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje kalibraci měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu.
Úklidová technika včetně náhradních dílů a servisu
Spolehlivá společnost TPC Bhoman s.r.o. se sídlem ve Zlíně - Louky, která nabízí úklidové pomůcky a úklidová chemie v kamenné prodejně nebo na eshopu.
Magnetické separátory kovů - výroba, možnost individuálních úprav
Na výrobu magnetických separátorů kovů s možností individuálních úprav na míru Vašim požadavkům se specializuje společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Návrhy, konstrukce, výrobu či úpravy strojních součástí a speciálních zařízení, zakázkovou kusovou či malosériovou výrobu, obrábění, svařování realizuje GERGEL, s.r.o., Zlín.
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Generální opravy strojních celků a technologických zařízení, prodej hutního materiálu
Opravy strojů a zařízení v gumárenském a plastikářském průmyslu provádí společnost VHB plus s.r.o. z Brumova-Bylnice. Generální i běžné opravy rychle a spolehlivě.
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel a vývěv na zakázku
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel, motorů a vývěv na zakázku zajišťuje Ing. Josef Pavlištík z Kelče u Vsetína. Dodává také náhradní díly na požární techniku.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Kompletní hasičské stříkačky PPS12 - prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku
Prodej, servis, renovace a náhradní díly na požární techniku a kompletní hasičské stříkačky PPS12 zajistí Ing. Josef Pavlištík. Provádí veškeré opravy motorů a čerpadel hasičských stříkaček.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Fotopolymerní štočky - výroba FTL štočků pro flexotisk technologií Full HD flexo
Společnost DAVEX - CZ Zlín vyrábí fotopolymerní štočky pro potisk všech materiálů. Při výrobě FTL štočků pro flexotisk používá nejmodernější technologii na trhu Full HD flexo.