Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Kvalitní zemědělská technika, přívěsy zemědělských strojů, náhradní díly a prodej Olomouc
Agro - Služby, Štěpánov Zdeněk Zahradníček je společnost z Olomouce zabývající se prodejem zemědělské techniky a náhradních dílů. Dodáváme spolehlivé stroje od předních evropských výrobců.
Prodej a výhradní servis výkonných motorů Lombardini a Kohler - benzínové, dieselové
Kvalitní benzínové a dieselové motory pro průmysl prodává společnost Laski, s.r.o. ze Smržic. Působíme jako výhradní servisní středisko výkonných motorů Lombardini a Kohler v České republice.
LASKI, s. r. o.
Dodavatel automatizovaných strojů do lisoven
Tváření a lisování plechů za pomocí našich automatizovaných strojů na míru, modernizace a zefektivnění výroby díky dodávaným strojům pro lisování – P/A Bohemia s.r.o.
Centrální vysavače Beam Alliance pro byty a rodinné domy Olomouc
Chcete-li si pořídit centrální vysavač, který bude především určen pro byty a rodinné domy, tak se zaměřte na Centrální vysavače Beam Alliance od firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Stiga - zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily pro profesionální i domácí použití
Zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily ověřené značky Stiga pro profesionální i domácí použití prodává Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Dodáváme do Zlína i Kroměříže.
Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda
Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda pro rodinné domy, firemní haly a objekty občanské vybavenosti dodává TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic v okrese Přerov.
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci prodává Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov u Olomouce. Zajišťuje také servis zemědělské techniky.
Malotraktory, traktorové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby
Kvalitní malotraktory, trávové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby prodává firma Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Spokojené zákazníky máme v Olomouci i Zlíně.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků a zeleně, čištění komunikací komunální technikou.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Zahradní sekací travní traktory Seco - na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů
Zahradní sekací travní traktory Seco na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů prodává společnost Daniš Davaztechnik s.r.o. v Přerově. Prijďte si k nám vybrat profesionální traktor.
Vybavení zubních ordinací Olomouc,  stomatologické soupravy, lupové brýle, rentgeny, mikroskopy
Vybavení zubních ordinací Olomouc, stomatologické soupravy, lupové brýle, stomatologické rentgeny, mikroskopy, zobrazovací software, ergonomický nábytek a kvalitní osvětlení.
ODONTO - SCHAFFEROVÁ spol. s r.o.
Ponorné čerpadlo na čistou, pitnou vodu do studní i vrtů
Pořiďte si ponorné čerpadlo na čistou a pitnou vodu, které je vhodné k čerpání vody ze studní a vrtů. Ve firmě TRITON v Olomouci si vyberete ponorné vřetenové i nerezové čerpadla za akční ceny!
TRITON Tomáš Drábek
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.
Servis, opravy a přestavby čerpadel i čerpacích zařízení
Potřebuje-li vaše čerpadlo (čerpací zařízení) servis, opravu nebo přestavbu, tak se s jistotou obraťte na specialisty z firmy AQ PUMPY.
AQ PUMPY, s.r.o.
Vybavení pro hasiče, oděvy, obuv, ochranné prostředky, hadice, výstroj a více najdete na eshopu
Veškeré vybavení pro hasiče dodává a prodává na eshopu společnost Jaroslav Žalčík – hasící technika a hasičská výzbroj se sídlem v Šumperku. Oděvy, obuv, výstroj, ochranné prostředky, hadice atd.
Jednoúčelové stroje pro montáž a kontrolu, automobilový průmysl - výroba
Česká firma Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky, které se využívají v automobilovém průmyslu pro montáž a kontrolu. Výrobu zajistíme pro Českou a Slovenskou republiku i zahraničí.
Přidal s.r.o.
Pronájem elektrocentrál při nahlášených odstávkách energie dodavatelem ČEZ, E.ON
Pokud chcete být připraveni na odstávku energie, obraťte se na PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Zlín, kde pronajímají spolehlivé elektrocentrály při nahlášených odstávkách ČEZ, E.ON.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Laboratorní sklo - odměrné baňky, džbány, kádinky, láhve eshop
Pokud potřebujete pro vybavení vaší laboratoře odměrné baňky, džbány, kádinky nebo láhve, pak navštivte eshop firmy FAGRON a.s., kde si vyberete z širokého sortimentu laboratorního skla všeho druhu.
Výroba adaptérů pro stroje v zemědělství
Různorodé adaptéry určené pro zemědělské stroje a techniku vyrábí za pomocí nejmodernějších CNC strojů společnost STT servis, která sídlí v Dlouhé Loučce.
Bezpečnostní trezory a sejfy - kvalitní ochrana cenností a peněz
Chcete-li mít v bezpečí své cennosti, šperky a peníze, tak je na čase si pořídit kvalitní trezor nebo sejf od firmy Fab-service Milan Kocián, který vám také zajistí jejich dopravu a zabudovaní do zdi.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Strojní obrábění - výroba  jednoúčelové stroje, pásové dopravníky
Jednoúčelové stroje a pásové dopravníky vám vyrobí firma Přidal s.r.o. - strojní obrábění je jejich hlavní specializací a jsou schopni vyrobit jakékoliv zařízení dle Vašeho přání.
Přidal s.r.o.
Náhradní díly pro lokomotivy a kolejová vozidla, výroba nových dílů, renovace a servis
Vše pro lokomotivy a kolejová vozidla zajistí společnost SELP servis, s.r.o., opravy a údržbu lokomotiv, výrobu nových dílů, náhradních dílů, renovaci i servis.