Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba a prodej elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski – kvalita za příznivou cenou
Na výrobu a prodej několika elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski s vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí pro snadnou manipulaci se zaměřuje společnost LASKI, s. r. o.
LASKI, s. r. o.
Zkušební zařízení pro zkoušky cementu, betonu, kameniva - výroba, prodej
Společnost BRIO Hranice se zabývá výrobou a prodejem zkušebních zařízení pro zkoušky cementu, betonu a kameniva.
BRIO Hranice s.r.o.
Spolehlivý pronájem a půjčovna elektrocentrál včetně trvalé obsluhy
Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. je vždy připravena vám zajistit spolehlivý pronájem elektrocentrál včetně trvalé obsluhy pro Uherské Hradiště, Hodonín i celou Českou republiku.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba a prodej náhradních dílů na obráběcí stroje – soustruhy, frézky a další
Spolehlivým výrobcem a prodejcem náhradních dílů pro obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, frézky či vrtačky, je společnost UNIOS SERVIS s.r.o.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočistící stanicí - vysává i vytírá
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočisticí stanicí a napojením na centrální vysavač, který vysává a vytírá, prodává Ekoelektro z Olomouce. Je to nejlepší domácí pomocník.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Opravy a servis vysokozdvižných VZV vozíků - více než 20 let zkušeností
Firma VZV DESTA SERVIS nedaleko Olomouce má již více než 20 let zkušeností v oblasti opravy a servisu vysokozdvižných vozíků značek Desta, Hyster, Toyota a další. Přenechejte vaše VZV profesionálům.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Autojeřáb DEMAG CITY AC 25T - pronájem
Hledáte pronájem autojeřábu za rozumnou cenu? Obraťte se na společnost REKOS v Olomouci, kde vám pronajmou plně funkční autojeřáb DEMAG CITY AC 25T s vyškoleným řidičem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Prodej ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů
Mnohaleté zkušenosti s prodejem různých typů ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů v Olomouci má společnost LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Řiditelné nápravy ADR - distributor náprav, dodávka originálních náhradních dílů
Společnost ADR SYSTEM spol. s r.o. Prostějov je distributor speciálních náprav ADR pro těžké stavební, průmyslové stroje pro ČR. Dodává řiditelné nápravy ADR i originální náhradní díly na nápravy.
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Výroba čistícího stroje na zakázku, který je určen k vysokotlakému čištění potravinářských strojů
Návrh a výrobu čistícího stroje na zakázku přesně dle potřeb a přání zákazníka, určeného k vysokotlakému čištění potravinářských strojů, zajistila společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Lopaty, motyky, rýče a další ruční a zahradní nářadí známých výrobců Fiskars a Bahco
Bohatý sortiment ručního a zahradního nářadí, lopat, motyk, rýčů a dalšího vybavení známých výrobců Fiskars a Bahco má společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou od spolehlivé firmy
Pokud se chystáte na manipulaci s těžkým břemenem nebo chcete provést práci ve výšce,pak vám práci usnadní pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou. Spolehlivá firma REKOS Olomouc vám vše zajistí.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Horizontální míchačka betonu a malty v laboratořích
Firma Brio Hranice vyrábí horizontální míchačky pro přípravu betonových směsí, betonu a malty v laboratořích. Produkty naší firmy dodáváme po celé České i Slovenské republice.
BRIO Hranice s.r.o.
Tiché centrální vysavače pro administrativní budovy – čistota v kancelářích a na úřadech
Centrální vysavače značek BEAM Elektrolux pro použití v administrativních budovách, kancelářích a na úřadech prodává Roman Rozsypal – EKOELEKTRO, který sídlí v Olomouci a provozuje i e-shop.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Práce v terénu s vysokozdvižnou plošinou – pronájem plošin do 14 a 22 metrů
Pronájem vysokozdvižných plošin se zdvihem do 14 a 22 metrů s jednoduchou obsluhou a nízkou hmotností umožňují pracovníci společnosti Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektrocentrály Honda a Heron – generátory vhodné pro řemeslníky i k domácímu použití
Značkové generátory Honda a Heron pro využití řemeslníky, na stavbách i k domácím použití prodává v okolí Prostějova a Olomouce společnost Řemeslo a zahrada.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Prodejna ložisek a příslušenství, gufer, řemenů, řetězů a těsnění pro firmy - ložiska od specialistů
Ložiska a příslušenství můžete zakoupit v prodejně LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o v Prostějově. Prodáváme ložiska a příslušenství, gufera, řemeny, řetězy a těsnění pro firmy za příznivé ceny.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Vytápění, chlazení, klimatizace - dodávka, montáž
Společnost ELMAR group, s.r.o. se sídlem v Prsotějově se zabývá dodávkou a montáží vytápění, chlazení nebo klimatizací.
ELMAR group spol. s r.o.
Čerpací agregát – výroba mobilního odvodňovacího a zavodňovacího čerpadla se snadnou manipulací
Výrobou mobilního odvodňovacího a zavodňovacího čerpadla se zabývá společnost AQ-PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích, v okrese Přerov. Čerpací agregát je poháněn diesel motorem DEUTZ.
AQ PUMPY, s.r.o.
Olejové i bezolejové kompresory Scheppach - prodej, servis za příznivé ceny
Olejové i bezolejové kompresory Scheppach pro profesionály i domácí kutily si vyberete ve firmě Řemeslo a zahrada - Vítězslav Šoustal - v oblasti prodeje a servisu máme již dlouholeté zkušenosti.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Klimatizace, vzduchotechnika nebo tepelná čerpadla od ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. z Šumperku má dlouholeté zkušenosti s dodávkou a montáží klimatizací, vzduchotechniky nebo třeba tepelných čerpadel.
Odpružené agregáty ADR - Bogie agregáty s náběžně řiditelnou nápravou pro nosnost až 30 tun
Společnost ADR SYSTEM s.r.o. Prostějov je distributorem ADR náprav a dodává i originální díly, odpružené agregáty ADR - např. Bogie agregáty s náběžně řiditelnou nápravou.