Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Ledová tříšť a chlazené nápoje - stroje, suroviny, obaly a doplňky
Prodej ale i pronájem strojů a příslušenství na ledovou tříšť nebo prodej strojů na chlazené nápoje a domácí limonády Vám zajistí e-shop firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Bramborové spirálky - prodej strojů a obalů
Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí. Firma CORNiCO Company s.r.o. se zabývá prodejem strojů a příslušenství na výrobu bramborových spirál a spirálek.
CORNiCO Company, s.r.o.
Okenní štěrbiny BRISTEC - inteligentní systémy automatického větrání - prodej, montáž
Okenní štěrbiny BRISTEC jsou inteligentní systémy automatického větrání, které zabrání plísni v bytě a omezí zbytečné tepelné ztráty. Oslovte Olomouckou firmu MKA Service, zajistí vám prodej a montáž.
Laboratorní kombinované lisy na zkoušky betonu, cementu
Laboratorní kombinované lisy na zkoušky betonu a cementu vyrábí firma Brio Hranice s.r.o. - vybrat si můžete z několika možností dle vaši potřeby.
BRIO Hranice s.r.o.
Stroje pro odmašťování, čištění postřikem a ultrazvukem
Společnost SUMMA vyrábí spolehlivé a velmi efektivní stroje pro čištění postřikem, ponor s ultrazvukem i stroje pro odmašťování součástek a dílů. Vyzkoušejte je i vy !
SUMMA spol. s r.o.
Náhradní zdroje - sestava Jablotron, zálohovaná oběhová čerpadla
Pokud hledáte komplexně řízené zálohované oběhové čerpadlo včetně základní regulace, pak je pro vás ideální sestava Jablotron, kterou vám více představí firma Kover z Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Centrální vysavače, které vám usnadní práci
Hledáte-li centrální vysavač, který vám usnadní práci a navíc bude velice výkonný, pak navštivte EKOELEKTRO v Olomouci, kde si zaručeně vyberete!
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Česká originální ložiska ZKL  - prodej přes e-shop i na prodejně
Bohaté zkušenosti s prodejem českých originálních ložisek ZKL má firma LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Objednejte pohodlně přes e-shop. Dodáváme do Olomouce i Přerova a okolí.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Vibrační stůl na cementy a malty pro zhutňování cementomaltových směsí
Výrobou a prodejem vibračních stolů pro zhutňování stavebních materiálů jako je cement a malta se na Olomoucku a Přerovsku zabývá firma Brio Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Jan Vladař - Helmos - Olomouc (okres Olomouc)
Firma Jan Vladař - Helmos se sídlem v Olomouci se již od roku 1992 zabývá dodávkou mostních ložisek. Zaměřujeme se především na elastomerová ložiska a také na dodávky hrncových ložisek.
Výroba a prodej laboratorních sušáren kameniva
Laboratorních přístroje, jako jsou sušárny kameniva, v okolí Přerova a Olomouce vyrábí a prodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Vertikální a horizontální obráběcí centra Tongtai
Pokud si chcete pořídit opravdu kvalitní a prověřené vertikální či horizontální obráběcí centra, pak je pro vám spolehlivým prodejcem firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou nedaleko Přerova.
M-MOOS spol. s r.o.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Profesionální ponorné kalové čerpadlo pro přečerpávání a odčerpávání vody - akční cena
Pro přečerpávání a odčerpávání vody, kalů nebo fekálií si pořiďte ponorné kalové čerpadlo UNIQUA CESSPIT - nyní je v e-shopu firmy TRITON v Olomouci za skvělou akční cenu.
TRITON Tomáš Drábek
Multifunkční CNC soustruhy MOOSTURN a CKE
Společnost M-MOOS spol. s.r.o. se sídlem v Lipníku nad Bečvou se zaměřuje na prodej kvalitních multifunkčních CNC soustruhů MOOSTURN a CKE, které jsou vhodné pro malosériovou výrobu.
M-MOOS spol. s r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Ložiska ZKL pro průmysl, která zakoupíte v našich prodejnách či v e-shopu
Odolná ZKL ložiska pro letectví, strojírenství či jiné odvětví prodává firma LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Zastavte se v jedné z našich prodejen v Prostějově a Olomouci, nebo si objednejte v e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Hydraulická nůžková plošina na schodiště, balkóny, terasy - bezplatný návrh řešení
Pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu je vhodná hydraulická nůžková plošina NPM 400 - o nezávazný a bezplatný návrh řešení kontaktujte firmu MANUS Prostějov, spol. s r.o.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Vylepšené systémy pohonů s inteligentním rozhraním IO-Link - snadné použití
IO-Link společnosti LINAK je inteligentní, snadné a univerzální rozhraní. Zvyšuje efektivitu strojního zařízení díky senzorům zajišťujícím maximální produkční výkon, kvalitu a minimalizaci prostojů.
Tryskání, pískování – čištění cihel, kamene, betonu, železa nebo dřeva kdekoliv v terénu
Tryskání a pískování různorodých povrchů kdekoliv na místě určení provádí firma Pavel Řezníček. Čistíme cihly, beton, kámen, železo, beton, venkovní zdi i fasády.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Svislé, zvedací a šikmé schodišťové plošiny pro imobilní, vozíčkáře
Zpřístupnění nedostupných míst pro imobilní a vozíčkáře umožní svislé, zvedací a šikmé plošiny od firmy MANUS s.r.o. z Prostějova.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Nový servopohon LA 36 Long Life zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon
Společnost LINAK představuje nový servopohon LA 36 Long Life, který je zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon, a také Vám zajistí nižší náklady.