Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Pohony LINAK nabízejí řešení v moderní průmyslové automatizaci
Elektrické pohony LINAK jsou zárukou inteligentního pohybu, precizního polohování a přesného podávání materiálu.Jsou energeticky nenáročné, bezúdržbové, s odolností vůči nepříznivým podmínkám.
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů, komplexní řešení strojních systémů, náhradní díly.
Nový vysokotlaký čistící stroj CUBE 1150 - do náročných podmínek a k čištění betonu
Firma AQ PUMPY s.r.o. uvádí na trh novinku - vysokotlaké čistící stroje, které jsou vhodné do těch nejnáročnějších podmínek a slouží k čištění a sanaci betonu, čištění fasád a lešení.
AQ PUMPY, s.r.o.
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, rovnačky, navijáky, mazačky, dopravníky
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, odvíjecí a rovnací zařízení, navíjecí zařízení, přídavná zařízení tvářecích lisů, mazačky, nůžky, senzory, dopravníky.
Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Dodávka průmyslových samonasávacích, odstředivých čerpadel
Pokud hledáte čerpadlo pro průmyslové využití, tak navštivte firmu AQ PUMPY, s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a dodávku průmyslových, samonasávacích a odstředivých čerpadel.
AQ PUMPY, s.r.o.
Inteligentní pohyb - pohony s integrovaným řízením IC
Použití elektrických lineárních pohonů s integrovaným řízením pro automatizaci průmyslových a zemědělských strojů přináší řadu výhod - nulové nároky na údržbu, snadná instalace a přesnost.
Testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 barů a 1000 barů pro různá zařízení
Firma AQ Pumpy, s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby a vývoje čerpadel a rovněž si u ní můžete zapůjčit testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 a 1000 barů.
AQ PUMPY, s.r.o.
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Zapůjčení elektrocentrál při havarijních stavech a přírodních kalamitách
Náhradní zdroj energie - elektrocentrály - Vám při havarijních stavech a přírodních kalamitách zapůjčí v oblasti Jižní Moravy společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Dopravníkové systémy - podvěsné dopravníky pro oděvní výrobu
Na výrobu dopravníkových systémů je specialistou firma Přidal z Prostějova - pro oděvní výrobu zajistíme podvěsné i řetězové dopravníky.
Přidal s.r.o.
Ergonomie výroby - zlepšete pracovní podmínky s využitím systému elektrických zvedacích sloupků LINAK
Onemocnění pohybového aparátu postihuje každoročně milion lidí v přímé souvislosti s chybně navrženými pracovišti. Omezte nemocnost ve výrobních provozech díky elektrickým zvedacím sloupkům LINAK.
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek v nejrůznějších průmyslech za účelem čištění povrchu a odstraňování odolných nečistot.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zahradní štěpkovače - drcení a likvidace kmenů, keřů, kůry, k výrobě štěpky
Výkonné zahradní štěpkovače určené k drcení a likvidaci kmenů, keřů, kůry a nepotřebného řeziva a také k výrobě štěpky dodává společnost LASKI s.r.o.
LASKI, s. r. o.
Frézy na pařezy - výroba a prodej - odfrézování nadzemní i podzemní části pařezu
Frézy na pařezy, které jsou určeny k frézování dřevěných pařezů, vyrábí a prodává společnost LASKI s.r.o. Frézy na dřevěné pařezy slouží k odfrézování nadzemní a podzemní části.
LASKI, s. r. o.
Čerpadla pro domácnost - odstředivá, samonasávací, ponorná
Kvalitní čerpadla pro domácnost vyrábí a prodává firma AQ PUMPY, s.r.o. v Hranicích - vyberte si odstředivé, samonasávací nebo ponorné čerpadlo dle vaší potřeby.
AQ PUMPY, s.r.o.
Robotické svařování Olomouc – kvalitní a přesné
Vyžaduje Vaše výroba přesné a kvalitní robotické svařování? Pak Vás jistě zaujme nabídka společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Olomouc.
Plunžrová vysokotlaká čerpací technika - kvalitní čerpadla na zakázku
Firma AQ PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích poskytuje kvalitní vysokotlakou čerpací techniku, která je vhodná pro čištění potrubí nebo jako zdroj tlaku pro hydraulické lisy a systémy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zahradní a zemědělská technika, sekačky, vozíky, prodej a oprava
Prodejem a opravou zemědělské techniky se zabývá společnost SITTA K + M s.r.o. Sídlo společnosti najdete v Bukovanech 98 nedaleko Olomouce. Nabízíme zahradní traktory, sekačky, křovinořezy i pily.
Servis, oprava a prodej zemědělské i zahradní techniky, sekačky, mulčovače, Hodonínsko
S opravou i pravidelným servisem zahradních traktorů i křovinořezů si poradí společnost SITTA K + M s.r.o. z Bukovan u Hodonína. Disponujeme bohatým sortimentem kvalitních zahradních traktorů.
Mostní ložiska na uložení nosných konstrukcí mostů, elastomerová
Dodávku mostních ložisek, elastomerových i hrncových, včetně dopravy a zákaznického servisu nabízí společnost Jana Vladaře – HELMOS v Olomouci.
Servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel a technické poradenství
Firma AQ PUMPY, s.r.o. poskytuje servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel. Taktéž poskytují i technické poradenství a servisní smlouvy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Chladící a mrazící technika, skříně, vitríny za akční ceny
Pokud potřebujete nové profesionální zařízení do kuchyně nebo gastronomického provozu za akční ceny, tak je zde pro vás firma GAVONA, která má již dlouholetou tradici a zkušenosti v gastronomii.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Vyspělá keramika pro zdravotnická zařízení - Biokeramika CeramTec BIOLOX
Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem v oblasti výroby vyspělé technické keramiky pro zdravotnická zařízení.