Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperační jednotky do bytů i kanceláří, montáž a servis
Kompletní vzduchotechnická zařízení i chladicí systémy od předních světových dodavatelů zajišťuje společnost Zdeněk Obr - klimatizace, vzduchotechnika se sídlem v obci Buková, okres Prostějov.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Půjčovna gastro zařízení, inventáře - profesionální gastronomické vybavení snadno a rychle
Svatba, rodinná oslava a jiná větší akce se neobejde bez profesionálního gastronomického vybavení. Kompletní sortiment gastro zařízení a inventáře vám zajistí půjčovna - firma GAVONA v Šumperku.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny – zakázková výroba prováděná specialisty
Na zakázkovou výrobu zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny a odčerpávání hydrosměsi dle požadavků zákazníků se specializují odborníci ze společnosti AQ PUMPY, s.r.o. z Hranic.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zapůjčení kvalitních autojeřábů – pomoc při montáži krovů, stropních panelů a modulových domů
Na zapůjčení kvalitních autojeřábů vhodných na montáž krovů, střešních panelů, modulových domů a další práce se zaměřuje společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o. pro oblasti Olomouce a Prostějova.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Mostové váhy pro silniční vozidla – stanovení přesné hmotnosti v družstvech, firmách a potravinářství
Na výrobu a prodej mostových vah pro vážení silničních vozidel nejen ve družstvech, firmách a v potravinářství se zaměřuje společnost TENZOVÁHY, s.r.o. z Olomouce.
TENZOVÁHY, s.r.o.
3D měření na ručním měřícím přístroji – kvalita díky zařízení Mitutoyo CRYSTA-Plus M574
Na výrobu technologií dle představ zákazníků s využitím 3D měření na ručním měřícím přístroji Mitutoyo CRYSTA-Plus M574 se zaměřuje společnost CAZER s.r.o. působící v okolí Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Měření a regulace budov vám zajistí kontrolu teploty a také výdajů
Zpříjemněte návštěvníkům či pracovníkům pobyt v budově a využijte systémů měření a regulace. Společnost ELMAR group se zaměřuje na jejich dodávku pro technologie vytápění, chlazení i vzduchotechniky.
ELMAR group spol. s r.o.
Výroba průběžných odmašťovacích a čistících strojů
Výrobou a prodejem kvalitních průběžných odmašťovacích a čistících strojů se zabývá specialista na výrobu strojů a zařízení pro odmašťování - společnost SUMMA spol. s.r.o. ze Šumperka.
SUMMA spol. s r.o.
THS ovládací automatika – technologie k napájení, jištění a řízení chodu ponorných kalových čerpadel
Společnost PRESSKAN system dodává kromě tlakové kanalizace i technologii, která se postará o napájení, jištění a řízení chodu dokonce i několika ponorných kalových čerpadel.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Opravy a servis svařovacích zdrojů a hořáků, plasmových řezacích strojů a kompresorů
Záruční a pozáruční servis svářecích zařízení. plasmových řezacích strojů nebo kompresorů včetně jejich renovace zajišťuje firma Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Šikmé schodišťové plošiny pro vozíčkáře na přímá, točitá a lomená schodiště - výroba
Firma MANUS Prostějov vyrábí šikmé schodišťové plošiny na přímá, točitá a lomená schodiště, díky kterým usnadňuje přepravu vozíčkářům.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Dodávky klimatizací renomované značky Panasonic včetně instalace
Blue Trade poskytuje prodej, servis a poradenství v oblasti klimatizace a vzduchotechniky. Na eshopu nabízí domácí a bytové klimatizace předního výrobce Panasonic. Zajistí Vám dodání včetně instalace.
BLUE TRADE, s.r.o.
Různé druhy ložisek značky SKF a ZKL – kuličková, válečková, kluzná a mnoho dalších
Válečková, kluzná, kuličková a další ložiska kvalitních značek SKF a ZKL je možné si pořídit od společnosti LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. na prodejně v Prostějově nebo na e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Šnekové hřídele, čerpadla, segmenty s výrobou na zakázku - 25 let zkušeností ve strojírenství
Kovomont Přerov je rodinná firma s více jak 25letou zkušeností ve výrobě šnekových hřídelů, čerpadel a segmentů - výrobu zajistíme na zakázku pro zákazníky z celé České republiky.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Profesionální návrhy a vybavení gastronomických provozů
Pokud hledáte profesionální gastronomické zařízení pro vybavení kuchyně, restaurace či bistra, tak kontaktujte firmu Gavona v Šumperku - pomůže vám s vybavením i návrhem gastronomických provozů.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Odtrhoměr – odtrhový digitální přístroj s pamětí až na 1000 zkoušek
Kompaktní odtrhový digitální přístroj s přesnou měřící elektronikou a s pamětí až na 1000 zkoušek vyrábí a dodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Ústřední vytápění, topení do bytů, rodinných domů i hal - instalace, montáž
Ústřední vytápění je dnes asi nejvíce používaným způsobem vytápění - spolehlivou firmou v této oblasti je Wagner instalace, která vám zajistí instalaci a montáž topení do bytů, rodinných domů i hal.
Wagner instalace s.r.o.
Moderní systémy klimatizací do bytů i kanceláří na míru
Moderní klimatizační systémy do bytů i kanceláří dodává firma Zdeněk Obr – Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme klimatizační systémy na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů po obrábění, kalení
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která se specializuje na výrobu strojů a zařízení pro odmašťování součástí a dílů, pak se obraťte na společnost SUMMA spol. s.r.o.
SUMMA spol. s r.o.
Palačinky - stroje, suroviny a obaly na výrobu palačinek
Na společnost CORNiCO Company, s.r.o. se můžete obrátit i v případě, že jste dostali chuť na pravé francouzské palačinky.
CORNiCO Company, s.r.o.
Motorové, elektrické a řetězové pily Stihl  - odborný prodej a servis
Motorové, akumulátorové, řetězové a elektrické pily Stihl včetně příslušenství dodává v Olomouci a Přerově firma Wald & Garten s.r.o. - Šindelka. Poskytujeme odborné poradenství a servis.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Vertikální zvedací plošina typu VPM 250, VPM 400 pro imobilní osoby
Řešení pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu od Firmy MANUS s.r.o. Z Prostějova - vertikální zvedací plošina.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Opravy,servis čerpadel,půjčení, Olomouc, Přerov
Společnost Metaservis s.r.o. zajišťuje opravy čerpadel v Olomouci a Přerově, se zapůjčením náhradního čerpadla po dobu opravy. Nechte si opravit čerpadlo MQ345,Scala 1 a Scala 2 a jiných bez obav!
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Solární systémy vám umožní čerpat sluneční energii
Pokud si plánujete pořídit k vytápění solární systémy, ale nevíte na jakou společnost se obrátit, pak je pro vás spolehlivým partnerem nejen pro okolí Šumperk a Olomouc firma Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.