Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Hydraulický lanový naviják pro lesní a zemědělské traktory – síla, dlouhá životnost a stálost výkonu
Velký výběr hydraulických lanových navijáků pro lesní a zemědělské traktory s velkou silou, stálým výkonem a dlouhou životností má ve svém sortimentu společnost Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o.
Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o. Prodej, montáž a servis navijáků
Půjčovna a pronájem elektrocentrál - profesionální služby v záložní energetice
Pokud hledáte profesionální služby v záložní energetice, firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je zde pro vás. Zajistí zapůjčení i pronájem elektrocentrál v Brně, Vyškově a po celé České republice.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Ruční a elektrické nářadí, centrály, čerpadla a spojovací materiál - prodej
Různý železářský sortiment dodává v okolí Prostějova, Přerova firma Řemeslo a zahrada se Smržic. Skladem máme ruční, elektrické nářadí, centrály, čerpadla, myčky, svářečky a spojovací materiál.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Záruční i pozáruční servis a opravy vysokozdvižných vozíků Linde, Desta a dalších značek
Firma VZV DESTA SERVIS působící v okolí Olomouce a Přerova se specializuje na provádění záručního a pozáručního servisu včetně oprav u vysokozdvižných vozíků značek Linde, Desta, Balkancar a dalších.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Vertikální zvedací plošina na vyvýšená podlaží - kompletní dodávka na klíč
Snadným řešením bariér pro imobilní osoby na vyvýšená podlaží jsou vertikální zvedací plošiny, které vám kompletně dodá na klíč společnost MANUS Prostějov.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Hydraulický autojeřábník, nakládka a vykládka hydraulickým nakládacím jeřábem
Pokud potřebujete přemístit nebo naložit nadrozměrný stavební materiál, obraťte se na firmu Jeřábnické práce Miroslav Vařeka, který provádí práce s hydraulickým jeřábníkem.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk
Zakázková výroba čerpacích jímek pro tlaková čerpadla ve standardních rozměrech i na míru
Firma PRESSKAN system, a.s. z Prostějova dodává čerpací jímky pro tlaková čerpadla. Vyrábíme monolitické čerpací jímky ve standardních rozměrech, na zakázku zhotovíme i jímky na míru.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Elektrocentrály a náhradní zdroje pro stavby a stavební prostory - pronájem, dodávka
Chcete-li kdykoli a kdekoli využívat elektrický proud? Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. se zaměřuje na pronájem a dodávku náhradních zdrojů energie pro stavby a stavební prostory.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Vázací prostředky Pewag, ocelová lana tažná, nosná a vlečná - prodej
Prodejem a dodávkou ocelových lan tažných, nosných, vlečných a vázacích prostředků se zabývá firma Lano Moravia,s.r.o. Ocelová lana dodáváme nejen v Olomouci a Prostějově, ale do celé České republiky.
Lano Moravia, s.r.o.
Bubnové multifunkční sekačky Dakr s mulčovačem nebo radlicí - prodej
Špičkovou zahradní techniku včetně bubnových zahradních sekaček značky Dakr zakoupíte u firmy Řemeslo a zahrada - Vítězslav Šoustal. Jsme zde nejen pro zákazníky z Prostějova, Olomouce a Přerova.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Eshop s náhradními díly pro opravy motorů - nové polomotory
Hledáte rychlé a finančně nenáročné řešení jak opravit dieselový motor? V eshopu MOTORSERVIS Švec naleznete potřebné náhradní díly pro opravy motorů a také nové polomotory.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Vysokozdvižné vozíky Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale – kompletní servis prováděný odborníky
Kompletní servis, opravy a technické prohlídky vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale provádí společnost VZV DESTA SERVIS v Olomouci, Přerově a širokém okolí.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Sběrače olejů pro sbírání vyplaveného oleje a nečistot - výroba
Firma SUMMA v Šumperku se zaměřuje na profesionální výrobou sběrače olejů pro sbírání vyplaveného oleje a nečistot. Dodávku zařízení zajistí po celé České republice, Slovensku i pro zahraničí.
SUMMA spol. s r.o.
Plošiny pro vozíčkáře umožní bezbariérový přístup do objektu
Specialista na řešení bezbariérových přístupů je společnost MANUS Prostějov. Do bytových i nebytových prostor vyrábíme plošiny pro vozíčkáře a to na míru od prvotního návrhu až po montáž plošiny.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Broušení a opravy řetězů – kompletní servis u motorových a aku pil značky Stihl
Bohatý sortiment motorových a aku pil značky Stihl včetně náhradních dílů má společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce, která zajišťuje broušení, opravy řetězů a další servisní služby.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Zahradní technika Stihl – pily, sekačky, křovinořezy, traktory, plotořezy a mnoho dalšího
Na prodej zahradní techniky značky Stihl jako jsou motorové a aku pily, sekačky, traktory, křovinořezy, plotořezy a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Gastro půjčovna pro menší i větší akce – zapůjčení vybavení, inventáře na oslavy, párty, svatební hostiny
Špičkové gastronomické vybavení a inventář pro akce většího i menšího rozsahu si zapůjčíte v gastro půjčovně GAVONA. Kromě nádobí a techniky pro ohřívání jídla je možné si zapůjčit zkušeného kuchaře.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Soustruhy SU 50, modernizace, generální a střední opravy, výkup
Soustruhy řady SU 50, modernizace, generální a střední opravy, úpravy a servis, dodávky náhradních dílů, výkup starších soustruhů zajišťuje společnost UNIOS SERVIS s.r.o.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Očnice, oka, magnety, svorky - potřebné příslušenství k ocelovým lanům
Specialistou na ocelová lana a řetězy je firma Lano Moravia,s.r.o. z Prostějova. V nabídce také najdete příslušenství k ocelovým lanům, jako jsou očnice, oka, magnety, svorky a mnoho dalšího.
Lano Moravia, s.r.o.
Elektrické a hydraulické štípače dřeva – kvalitní značky známých výrobců Sheppach a Vari
Elektrické a hydraulické štípače dřeva od známých výrobců Sheppach a Vari má ve svém bohatém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Olomouci a Prostějově.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Vysokozdvižné vozíky Toyota, BT, Cesab – náhradní díly, opravy a servis prováděný specialisty
Opravy, servis a zajištění náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky značek Toyota, BT a Cesab zajišťují odborníky společnosti VZV DESTA SERVIS působící nejen v oblasti Olomouce a Přerova.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Eshop i prodejna s ložisky SKF - velký výběr válivých nebo kluzných ložisek
Velký výběr válivých nebo kluzných ložisek SKF naleznete na eshopu firmy LOŽISKA VILÍM, ale navštívit můžete i naši prodejnu v Olomouci či Prostějově, kde vám rádi poradíme s výběrem ložisek.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Mobilní vysokotlaký čistič Hydroblaster 500 bar je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění
Výrobou a prodejem mobilního vysokotlakého čističe Hydroblaster 500 bar, který je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění, se zabývá firma AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Motorové pily a bohatý výběr vybavení pro les a zahradu – kvalitní technika značky Stihl
Motorové pily, křovinořezy, zahradní nůžky a další vybavení pro les a zahradu světoznámé značky Stihl má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Půjčovna gastro vybavení na rauty, párty, oslavy a svatby
Potřebujete-li zapůjčit profesionální gastronomické vybavení na oslavu nebo svatbu, obraťte se na firmu Gavona, která vám zapůjčí gastro zařízení dle vašich potřeb ať už jste z Olomouce či Šumperka.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení