Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Rekonstrukce a celková generální přestavba automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody
Rekonstrukci čerpací stanice, generální přestavbu automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody a likvidaci původní ATS provádí společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče a poskytnutí služeb požární ochrany
Na prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče se specializují ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Dále poskytují veškeré služby požární ochrany.
Pásové dopravníky pro automobilový průmysl - výroba
Výrobu pásových dopravníků pro automobilový průmysl zajistí česká společnost z Olomouckého kraje - Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby vyrábí, dodává a montuje firma MANUS z Prostějova - snažíme se usnadnit život všem, kteří mají potíže s pohybem.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov, servis letadlových celků, vojenská technika
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov pro Armádu České republiky, firmy, organizace, jednotlivce, servis letadlových celků, vojenská technika.
Půjčovna vyvíječů páry - zapůjčení použitého zdroje páry, repasovaný parní vyvíječ
Společnost NEKL s.r.o., se sídlem Konice u Prostějova, je dodavatelem vyvíječů páry, funguje i jako půjčovna. K zapůjčení použité zdroje páry - repasovaný parní vyvíječ.
Výroba řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku rotační pece a cementárny
Zakázkovým vývojem a výrobou řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku cementárny a rotační pece se zabývá společnost AQ Pumpy s.r.o..
AQ PUMPY, s.r.o.
Průmyslové centrální vysavače BEAM Electrolux pro hotely i penziony
K základnímu vybavení hotelů a penzionů patří průmyslové centrální vysavače. Proto se obraťte na Ekoelektro v Olomouci, kde si vyberte z centrálních vysavačů a sacích agregátů značky BEAM Electrolux.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní, elektromagnetické spojky a brzdy, speciální převodovky, standardní a nestandardní brzdy.
Pohony LINAK® s krytím IP66 a IP69K – perfektní řešení pro náročné podmínky
Jelikož se průmyslové pohony obvykle používají v prostředí s působením kapalin a prachu, pohony LINAK s hliníkovým krytem jsou testovány, aby odpovídaly požadavkům na stupeň ochrany IP66 a IP69K.
Výroba vysokotlaké čerpací stanice pro čerpání ropy zabudované do kontejnerů k použití v místech s nebezpečím výbuchu
Výrobcem vysokotlakých čerpacích stanic pro čerpání ropy zabudovaných do kontejnerů, které jsou určeny k použití v místech s nebezpečím výbuchu, na zakázku vyrábí firma AQ PUMPY s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Montáž a dodávka tepelných čerpadel
Firma Aleš Jarýn je váš nejbližší poradenský a montážní partner pro tepelná čerpadla v Šumperku a okolí - zajistí vám jejich dodávku včetně odborné montáže. Neváhejte nás kontaktovat i vy!
Zapůjčení centrály pro rychlé řešení výpadku energie - půjčovna elektrocentrál
Využijte možnosti zapůjčení centrály, která vám rychle vyřeší výpadek elektrické energie. Půjčovna elektrocentrál Šafařík s.r.o. je zde pro vás 24 hodin denně. Přijede za vámi do Ostravy i Opavy.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry, montáž požárních ucpávek, tlakové zkoušky požárního potrubí.
Zařízení pro nejekologičtější a nejkvalitnější úklid domácností nebo firem
Parní a mycí zařízení, filtrační přístroje, produkty z mikrovlákna, profesionální čistící technika a zakázkové čistění vzduchu dodává Clear World s.r.o.
Kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace
Firma elektro-vodo-topo.cz v Šumperku vám zajistí kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace. Neváhejte se na nás obrátit již dnes.
Dlouhodobý pronájem a půjčování elektrocentrál při výpadku proudu nebo na koncerty
Elektrocentrály, náhradní zdroje elektřiny při výpadku či jako zdroj elektřiny na koncert si můžete pronajmout od firmy PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.. Služby zajistí v Ostravě i Opavě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy - prodej, e-shop
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy prodává firma BLUE TRADE z Olomouce. Navštivte náš e-shop, kde si vyberete čidlo pro sledování kvality vzduchu v interiérech.
BLUE TRADE, s.r.o.
Výrobník ledové tříště - ideální pomocník na horké letní dny, bezplatný pronájem
Ideální pomocník na horké letní dny, to je výrobník ledové tříště od firmy Cornico Popcorn Company s.r.o., která Vám poskytne prodej i bezplatný pronájem strojů na výrobu ledové tříště.
CORNiCO Company, s.r.o.
Dovoz pitné a užitkové vody, plnění bazénů, zalévání parků a kropení silnic
Kropení silnic proti prašnosti, čištění parkovišť a cest, zalévání zelení, dovoz pitné vody od Vysloužil služby s.r.o. z Náměšti na Hané.
Automatické závlahové a zavlažovací systémy - instalace úsporných závlah
Instalací automatických závlahových a zavlažovacích systémů se zabývá firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. z Olomouce. Provádíme komplexní realizace úsporných závlah.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Prodej spotřební čerpadla – ponorná, drenážní, kalová, oběhová
Ať už hledáte spotřební, ponorná, drenážní, kalová nebo oběhová čerpadla, pak kontaktujte specialisty ve firmě AQ PUMPY, kteří mají v prodeji a výrobě čerpací techniky mnohaleté zkušenosti.
AQ PUMPY, s.r.o.