Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Flexibilní a vysouvací hadice značek VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům
Jednoduchý a účinný úklid umožňuje firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce prostřednictvím vysouvacích hadic VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům, které je možné pořídit na e-shopu.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Vytápění a chlazení s klimatizací Panasonic – správná volba do domů i bytů
Bohatý výběr značkových klimatizací Panasonic vhodných k vytápění a chlazení v domech i bytech má ve svém sortimentu společnost BLUE TRADE, s.r.o. působící v Olomouci a Přerově.
BLUE TRADE, s.r.o.
Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux – rychlý a kvalitní úklid
Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux pro rychlý, tichý a kvalitní úklid povrchů zajišťuje společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 t
Při zvedání těžkých břemen se neobejdeme bez profesionální techniky. Proto vám firma REKOS Olomouc spol. s.r.o. zajistí kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 tun.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Chytrá tlaková kanalizace – dálkové řízení tlakové kanalizace pomocí systému ALFEUS
Pořiďte si chytrou tlakovou kanalizaci od společnosti PRESSKAN system, a.s. Systém ALFEUS umožňuje jednoduché dálkové řízení tlakových čerpadel i kanalizační sítě a informuje Vás o aktuálním stavu.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Prodej a servis centrálních vysavačů Beam s agregáty Platinum včetně náhradních dílů
O prodej, servis a náhradní díly centrálních vysavačů s agregáty Platinum vhodných do administrativních budov se postará společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel Grundfos a Sigma včetně zajištění nejrůznějších oprav
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel značek Grundfos a Sigma provádí společnost Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren, která se postará i o jejich opravy v okolí Brna a Vyškova.
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Kvalitní, cenově dostupné bržděné nápravy s ABS pro těžké stroje
U společnosti ADR SYSTEM spol. s.r.o. z Prostějova můžete zakoupit různé typy vysoce kvalitních a cenově dostupných bržděných náprav s ABS pro těžké stroje.
Prodej a servis čerpadel, moderní čerpadla špičkové kvality
Společnost S & R servis s.r.o. se zabývá prodejem a servisem čerpadel. Nabízí kvalitní čerpadla s nejmodernější konstrukcí.
Domácí vodárny Grundfos a Sigma – opravy a servis prováděný specialisty s širokou působností
Opravy a servis domácích vodáren Grundfos a Sigma provádí v širokém okolí nejen Šumperku a Jeseníku odborníci ze společnosti Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren.
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Prodej náhradních a potrubních dílů pro centrální vysavače Beam Elektrolux
Nejen náhradní a potrubní díly pro centrální vysavače Beam Elektrolux Vám zajistí firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Brna, která se postará i o výměnu a servis.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Pozáruční servis stavebních strojů značek Volvo, Cat, Komatsu
Společnost Rubber Steel Construction s.r.o. poskytuje pozáruční servis stavebních strojů předních světových značek - Volvo, Cat, Komatsu.
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Výzkum, vývoj, výroba, servis, projekty bezpečnostního a obranného výzkumu, elektronické sledování, rádiové rušení
Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení projektů bezpečnostního a obranného výzkumu a spolupracuje s českými i zahraničními vojenskými a civilními univerzitami.
Opravy, modernizace a repase laboratorní techniky
Pokud je vaše laboratorní technika již zastaralá a potřebuje opravu, pak kontaktujte společnost BRIO Hranice s.r.o., která se specializuje na opravy, modernizace a repase laboratorní techniky.
BRIO Hranice s.r.o.
Nachos chips Mexico program - ohřívače, suroviny, obaly a doplňky
Pokud si chcete pořídit kompletní sortiment pro přípravu mexického pokrmu nachos, pak vše od surovin, obalů a doplňků zakoupíte ve firmě CORNiCO Company, s.r.o. - Mexico program na nachos si oblíbíte.
CORNiCO Company, s.r.o.
Motorové pily Echo, sekačky, křovinořezy a traktory Honda - prodej zahradní techniky
Výkonnou zahradní techniku dodává v okolí Prostějova a Přerova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Pořídit můžete sekačky, křovinořezy, traktory Honda, motorové pily Echo a další stroje.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Popcorn - stroje, suroviny, obaly a doplňkový materiál a hotový pražený popcorn
Popcorn nesmí chybět na žádné kulturní akci. Neváhejte a obraťte se na firmu CORNiCO Company, s.r.o., která poskytuje prodej i prodej strojů a zařízení na výrobu popcornu.
CORNiCO Company, s.r.o.
Záruční i pozáruční servis domácích, průmyslových centrálních vysavačů
Vlastníte centrální vysavač a potřebujete jeho opravu nebo servis? Firma EKOELEKTRO Roman Rozsypal v Olomouci vám zajistí záruční i pozáruční servis domácích a průmyslových centrálních vysavačů.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Čerpací technika Olomouc - prodej, eshop benzínová čerpadla
Pokud potřebujete rychle, spolehlivě a efektivně přečerpat velké množství vody a nevíte jaké čerpadlo je k tomuto účelu nejvhodnější, pak navštivte prodejnu čerpací techniky TRITON v Olomouci.
TRITON Tomáš Drábek
Laboratorní lisy - výroba motorový hydraulický lis
Firma BRIO Hranice se díky své spolupráci se stavebními laboratořemi zaměřuje na výrobu strojů, lisů a zařízení pro zkušebnictví. Naše zařízení vyrábíme pro celou Českou i Slovenskou republiku.
BRIO Hranice s.r.o.
Autorizovaný prodej, e-shop - přesná ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková
Nakupte on-line ložiska SKF u autorizovaného prodejce LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Na e-shopu prodáváme ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková a další.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Hot Dog, párek v rohlíku - stroje, doplňkový a reklamní materiál
Vychutnejte si lahodný Hot Dog nebo párek v rohlíku. V e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. si snadno zakoupíte profi stroje na Hot Dog nebo párek v rohlíku.
CORNiCO Company, s.r.o.
Výroba a prodej výkonných mobilních štěpkovačů na baterie
Likvidaci nejen dřevěného odpadu Vám umožní výrobce výkonných štěpkovačů na baterie LASKI, s. r. o. z Prostějova dodávající svou techniku po celé České republice.
LASKI, s. r. o.
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek