Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Kvalitní a funkční konvektomaty Retigo, které ušetří Váš čas a peníze při vaření
Designové, kvalitní a funkční. Takové jsou konvektomaty Retigo, které naleznete ve firmě GAVONA, specialisty přes prodej a servis gastro zařízení na Olomoucku
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Vafle - stroje, suroviny a obaly na výrobu vaflí
Další oblíbenou pochoutkou, se kterou Vám společnost Cornico Company s.r.o. pomůže, jsou vafle a to různých tvarů a velikostí dle použití nabízených strojů.
CORNiCO Company, s.r.o.
Regulačních systémy, měření pro vytápění a chlazení vám zajistí odborníci
Firma ELMAR group, s.r.o. provádí návrhy a instalaci regulačních systémů a měření pro technologie vytápění, chlazení, vzduchotechniky a řízení spotřeby všech druhů energií.
ELMAR group spol. s r.o.
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Stroje pro odmašťování součástí a dílů - ultrazvuková zařízení, sběrače olejů
Máte znečištěny součásti či díly olejem a emulzemi? Společnost SUMMA má pro vás řešení - vyrábí stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů jako jsou ultrazvuková zařízení nebo sběrače olejů.
SUMMA spol. s r.o.
Prodej a montáž rekuperačních jednotek – rekuperační systémy větrání na míru
Prodejem a montáží rekuperačních jednotek na míru se zabývá v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme rekuperační systémy větrání na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Pronájem elektrocentrály při plánované odstávce elektřiny do firem a podniků
Společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Vám pronajme kvalitní a výkonnou elektrocentrálu, která zajistí chod firmy i při plánované odstávce elektřiny.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Velkoobchodní prodej – ložiska značek SKF, ZKL, těsnění, řemeny, řetězy a velké množství nářadí
Na velkoobchodní prodej ložisek SKF, ZKL, těsnění, řemenů, řetězů a širokého sortimentu nářadí se zaměřuje společnost LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. působící nejen pro oblasti Brna a Ostravy.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Solární systémy pro rodinné domy i průmyslové stavby - instalace
Pokud chcete ušetřit na vytápění, pak jsou pro vás řešením solární systémy, které jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak pro průmyslové stavby. Jejich odbornou instalaci vám zajistí Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Výkonné zařízení pro odmašťování a čištění dílů znečištěných olejem, emulzemi
Pokud hledáte výkonné zařízení, které vám zajistí odmaštění a čištění dílů znečištěných olejem nebo emulzemi, pak je pro vás ATOLL mini od firmy SUMMA trefa do černého.
SUMMA spol. s r.o.
Montáž a dodávka klimatizace pro rodinné domy, administrativní budovy, školy i nemocnice
Pokud máte problémy s klimatizací a hledáte v této oblasti odborníka, kontaktujte společnost ELMAR group, která se zabývá regulačními systémy včetně montáže a dodávky klimatizací v Prostějově i Brně.
ELMAR group spol. s r.o.
Horké nápoje - prodej strojů, surovin a obalů
Nechce se vám za Bombardinem do Itálie? Společnost CORNiCO Company vám zajistí stroje na výrobu horkých nápojů do cukráren, kaváren nebo hotelů. Na našem e-shopu si vyberete i spoustu doplňků.
CORNiCO Company, s.r.o.
Prodej, montáž a servis centrálních vysavačů BEAM včetně dodávky náhradních dílů
Na prodej, montáž, servis a dodávku náhradních dílů pro centrální vysavače značky BEAM se nejen pro oblasti Olomouce a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Roman Rozsypal – EKOELEKTRO.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Oběhová čerpadla Weberman pro topné systémy a solární okruhy
Vyměňte stávající oběhové čerpadlo za nové a snižte výrazně svou spotřebu za elektrickou energii. Pořiďte si oběhové čerpadlo Weberman pro topné systémy a solární okruhy u firmy KOVER v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Kruhové nebo sektorové postřikovače jsou ideální pro zavlažování zahrad a sadů
Při zalévání okrasných či užitkových ploch Vašich zahrad Vám práci usnadní naše postřikovače. Vybrat si můžete z kvalitních postřikovačů, které naleznete na e-shopu české firmy TAFIMEX TRADE s.r.o.
TAFIMEX trade s.r.o.
Repasované motory a polomotory výměnným způsobem - prodej, eshop
Sháníte-li repasované motory nebo polomotory, pak navštivte eshop MOTORSERVIS Švec, kde si vyberete z bohatého sortimentu repasovaných motorů i polomotorů výměnným způsobem dle vašich potřeb.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Pronájem a půjčovna elektrocentrál, spolehlivé zapůjčení dieselagregátů
Spolehlivé zapůjčení dieselagregátů v Ostravě, Opavě i Karviné vám poskytne firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o., která se zabývá pronájmem a půjčovnou mobilních elektrocentrál.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Gastrozařízení, varná technika, konvektomaty - prodej
Firma Gavona se sídlem v Šumperku zajistí pro vás i vaši firmu kompletní sortiment gastronomického zařízeníní - vyberete si u nás vše od varné techniky, konvektomatů až po nerezový nábytek.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím - prodej  techniky Vari, Agzat
Špičkovou techniku Vari, Agzat prodává v okolí Přerova a Prostějova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Dodáváme různé zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Technologie MaR, systémy měření a regulace - realizace a instalace
Realizace a instalace technologie MaR v Prostějově i Brně zajišťuje ELMAR group, s.r.o. Ta se zabývá systémy měření a regulace vytápění malého domu i řízení centrálního zdroje vytápění celého města.
ELMAR group spol. s r.o.
Speciální ocelová lana Teufelberger pro jeřáby a vrtné soupravy - dodavatel v ČR
Společnost Lano Moravia Prostějov se zabývá prodejem ocelových lan a vázacích prostředků. Má výhradní zastoupení firmy Teufelberger pro ČR - dodáváme speciální ocelová lana pro jeřáby, vrtné soupravy.
Lano Moravia, s.r.o.
Elektromechanické zkušební lisy pro zkoušky tahem, tlakem a ohybem - výroba
Elektromechanické zkušební lisy, které jsou vhodné pro zkoušky tahem, tlakem a ohybem ve výzkumných a vývojových odvětvích, vyrábí a prodává společnost Brio Hranice.
BRIO Hranice s.r.o.
Servis konvektomatů a gastro zařízení včetně odvozu i dovozu spotřebiče
Servis gastro zařízení a konvektomatů vám v okolí Olomouce a Šumperka zajistí společnost GAVONA a to včetně odvozu i dovozu porouchaného spotřebiče.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Otopný vysoušeč obuvi - sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv
Otopné sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv vyrábí a dodává firma KOVER, spol. s r.o. z Jeseníku. Pořiďte si kvalitní vysoušeč obuvi u nás.
KOVER, spol. s r.o.
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.