Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej a servis zahradní techniky, předsezónní údržba, opravy zahradní techniky, e-shop
Firma Technika u Ivety se zabývá prodejem a servisem zahradní techniky. Současně nabízíme také předsezónní údržbu, opravy zahradní techniky, broušení a výrobu řetězů, zapůjčení náhradního stroje, aj.
Oprava, servis, ověřování, kalibrace silniční váhy, autováhy
Opravu, servis, ověřování i kalibraci silničních vah a autovah Vám poskytne společnost TENZONA s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na průmyslové váhy.
TENZONA s.r.o.
Diferenční manometry pro HVAC - větrání, vytápění, klimatizaci
Diferenční manometry pro HVAC, tedy větrání, vytápění i klimatizaci zajišťuje společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je pro vás dodá v co nejkratším možném čase.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Traktory Kioti a Iseki SXG 323 - komunální technika s celoročním využitím
Komunální techniku s celoročním využitím dodává firma CHLEBIŠ s.r.o. působící v Hlučíně a Ostravě. Pořiďte si výkonný traktor Kioti nebo Iseki SXG 323 s vysokým žacím výkonem a nebudete litovat.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro čerpání čisté vody, zavlažování - akční nabídka
Ostravská společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. má pro Vás v akční nabídce ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro vrty i studny k čerpání čisté vody do domácností a zavlažování dešťovou vodou.
Výdejní místo hasících přístrojů, práškových, CO2 i pěnových – stačí objednat a vyzvednout
Objednávejte hasící přístroje u společnosti HTB – Požární ochrana a.s. s možností vyzvednutí osobně na pobočce v Praze. K dostání jsou práškové, CO2 i pěnové hasící přístroje.
HTB - Požární ochrana a.s.
Hydraulické zkušební stroje Ibertest pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku
Společnost Labormachine, s.r.o. je distributorem zkušební techniky zejména v Opavě, Ostravě a okolí. Nabízíme také hydraulické stroje pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku.
Gastrozařízení pro gastro provozy - konvektomaty, lednice, sporáky
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě a zaměřuje se na obor gastro. Ve svém sortimentu nabízí gastrozařízení jako jsou konvektomaty, lednice a sporáky.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Návrh řešení, dodávka, montáž i servis hydrauliky značky Bosch Rexroth – válce, čerpadla, ventily
Na návrh, dodávku, montáž i servis průmyslové hydrauliky Bosch Rexroth se zaměřuje firma Ekosys, s.r.o. v Ostravě. Dodají válce, ventily, motory, čerpadla, převodovky či akumulátory.
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
BlackCard s.r.o. - Ostrava (Moravskoslezský kraj)
Česká společnost BlackCard s.r.o. se sídlem v Ostravě se již více než 20 let zabývá výrobou plastových karet a doplňků pro zákazníky nejen v ČR, ale i v zemích EU a mimo Evropu.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Úprava, filtrace dešťové vody, IRM systém, domácí vodárny
Specialistou na úpravu, filtraci a využití dešťové vody je společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která realizuje také prodej domácích vodáren, IRM systémů, tlakových nádob a čerpadel.
Kvalitní hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet
Dodávkou, montáží a servisem náhradních dílů, jako jsou hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet se zabývá společnost EKOSYS s.r.o. v Ostravě.
Lesní technika a příslušenství Uniforest - dodávky a servis lesních strojů po celé ČR
Uniforest patří mezi kvalitní výrobce lesní techniky a příslušenství. Společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy se zaměřuje na dodávku a servis těchto lesních strojů po celé ČR.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Inovativní míchací zařízení na opravu autolaků MoonWalk – vybavení moderních autolakoven
Míchací zařízení MoonWalk, které slouží k opravě autolaků, dodává v rámci vybavení nových autolakoven společnost Autolaky Janoušek v Havířově. Šetří čas a snižuje množství odpadu.
Autolaky JANOUŠEK
Kvalitní gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí kvalitni gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Servis manipulační techniky Ostrava, prodej a půjčovna manipulační techniky, generální opravy
Naše firma provádí prodej, pronájem a servis manipulační techniky včetně generálních oprav, servisní středisko je k dispozici 24 hodin denně!
Lesní lanový naviják UNIFOREST  - lesnické navijáky pro traktory s hydraulickým i mechanickým ovládáním
Kvalitní lesní navijáky pro traktory a malotraktory seženete u firmy B AGRO Březová s.r.o. se sídlem u Opavy a Ostravy. Dodáváme lesnické lanové navijáky UNIFOREST s dlouhou životností.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.
Lisy na balíky SIPMA - svinovací a vysokotlaké lisy, stroje na balení a lisování balíků slámy, sena a senáže
Lisy na balíky SIPMA dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy a Ostravy. Vybrat si můžete svinovací i vysokotlaké lisy pro lisování slámy, sena i senáže.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Návrh, výroba a dodávka sedadel pro železniční vagóny 1. a 2. třídy i regionální přepravu
Návrhem, výrobou a dodávkou sedadel pro železniční vagóny 1. a 2. třídy, business, oddílové vozy a regionální přepravu, se zabývá společnost MSV interier s.r.o.
MSV interier s.r.o.
Přístroje na měření prodyšnosti obličejových masek a roušek - výroba dle norem
Společnost Labormachine s.r.o. z Otic na Opavsku nově dodává přístroje na měření prodyšnosti zdravotnických obličejových masek a roušek. Vše vyrábíme podle přísných stanovených norem.
Prodej ložisek a náhradních dílů Kopřivnice
Prodejce ložisek a strojírenských náhradních dílů z Moravskoslezského kraje, bohatý sortiment těsnění, řetězů a náhradních dílů od firmy DS Ložiska z Kopřivnice.