Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Profesionální gastrozařízení pro kuchyně, restaurace a jídelny
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro se zaměřením na oblast gastrozařízení. Nabízí kvalitní vybavení do kuchyní, restaurací a jídelen.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Trhací a zkušební stroje pro vysoké školy - dodávka, uvedení do provozu, servis
Naše firma Labormachine s.r.o. dodává trhací a zkušební stroje pro vysoké školy, jako je Vysoké učení technické v Brně nebo Technická univerzita Ostrava. Postaráme se o uvedení do provozu i servis.
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Štípačky dřeva, automat, kotoučová pila - spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva
Zpracování dřeva vám usnadní štípačky dřeva, štípací automaty i kotoučové pily. Spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva UNIFOREST dodává firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Varovná samolepící páska pro rozpoznání překročení teploty, detekci horkého povrchu
Samolepící páska pro rozpoznání tepla AS-92 pomáhá zvýšit bezpečnost na pracovišti, kde je nebezpečí kontaktu pokožky pracovníků s horkým povrchem. Na eshopu prodává společnost KRIŽAN, s.r.o..
KRIŽAN, s.r.o.
Návrh, dodávka automatizovaných technologických celků
Na návrh a dodávky automatizovaných technologických celků, technického vybavení budov, elektrotechnických a ostatních technických zařízení se zaměřuje Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě.
PROSPECT spol. s r.o.
Pronájem a půjčovna elektrocentrál - rychlé řešení výpadku elektřiny díky elektrocentrále
Spolehlivé, rychlé a kvalitní zapůjčení elektrocentrál a náhradních zdrojů elektrické energie v Opavě i Ostravě Vám zajistí odborníci ze specializované firmy OSPOL TECH s.r.o..
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Dodávka, prodej a servis svářecí techniky, invertorů a svářeček po celé České republice
Firma SVAR Ostrava se zaměřuje na prodej i servis svářecích strojů. Dodává svařovací techniku, invertory a navrhne řešení a technologie na míru dle potřeb zákazníka.
SVAR Ostrava
Stolní fritézy - profesionální, celonerezové provedení, dlouhá životnost
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro, která mimo jiné také nabízí profesionální stolní fritézy s dlouhou životností. Celonerezové provedení a topnice dává dostatek výkonu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Pneumatické huštění využívané v každé domácnosti, firmě pro kola i auta
Prvky pro pneumatické huštění jako kompresory vám vyrábí firma Transportní technika Tůma s.r.o. z Ostravy. Ta je dodává téměř do každé domácnosti i firmy, přičemž huštění je vhodné pro kola i auta.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Elektronický lokátor nářadí a vybavení TICK™ - s integrovanou lokalizací
Elektronický lokátor TICK™ s integrovanou lokalizací na Milwaukee® nářadí a jiné vybavení zakoupíte u firmy KVP Servis s.r.o. z Opavy, která dodává kvalitní nářadí i v Krnově a okolí.
KVP servis s.r.o.
Servis a opravy autobusů, servis autobusů CNG, servis nákladních vozů, servis přípojných vozidel
Společnost KAR group, a.s. poskytuje komplexní služby pro zákazníky provozující autobusovou a nákladní kamionovou dopravu.
KAR group, a.s.
Manometry, tlakoměry Wika a Prematlak - prodej i profesionální montáž
Profesionální montáž a prodej manometrů a tlakoměrů poskytuje TERTEC, spol. s r.o. v Ostravě jako výhradní zástupce společností WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Výroba gastro zařízení – nerezové stoly, digestoře, vozíky, regály a další
Výrobou gastro zařízení z atestovaných materiálů, např. nerezové stoly, digestoře, vozíky a další, se zabývá společnost Nerez Výroba Jež s.r.o. se sídlem v Petřvaldu u Karviné, nedaleko Ostravy.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Elektrody, dráty a tavidla pro svařování – přídavné materiály od jednoho dodavatele
Bohatý výběr elektrod, svařovacích drátů a tavidel pro svařování od renomovaných výrobců si pořídíte u společnosti SVAR Ostrava, která dodává do celé České republiky.
SVAR Ostrava
Vybavení školních jídelen, kuchyní - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionálem v oblasti gastrozařízení. Poskytujeme veškeré kvalitní vybavení pro školní jídelny či kuchyně - konvektomaty, chladící technika, výdejní zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Čištění sedaček a křesel – expres úklid a služby za perfektní ceny
Kompletní expres úklidu a souvisejících služeb včetně čištění sedaček a křesel za perfektní ceny s garancí a zárukou provádí společnost U-SERVIS nejen pro okolí Opavy a Ostravy.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Účinné profesionální invertorové svářečky– svařujte nízkonákladově a na jednom stroji
Společnost Svar Ostrava nabízí multifunkční svářečku v trojkombinaci MIG/MAG, TIG, MMA. Stroj, který je vhodný pro více druhů materiálů, je vysoce účinný, přestože jeho provoz je nízkonákladový.
SVAR Ostrava
Vývoj, výroba a realizace automatizačních linek, zařízení a strojů
Společnost ELAP výrobní družstvo se specializuje na vývoj, výrobu a realizaci automatizačních linek, zařízení a strojů.
ELAP výrobní družstvo
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) pro nábytkářský, automobilový průmysl - prodej
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) dodává pro Ostravu a Olomouc firma Transportní technika Tůma s.r.o.. Prodáváme tlačné, napínací a jiné druhy pružin pro nábytkářský, automobilový průmysl.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Štípací automaty TITAN, traktory Branson, navijáky Uniforest - lesnická, strojírenská a stavební technika
B AGRO Březová s.r.o. z Opavy představuje kvalitní stroje a techniku lesnického, strojírenského i stavebního průmyslu. Zajišťujeme specializovaný prodej, odborné poradenství a spolehlivý servis.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Benzínové, elektrické a akumulátorové křovinořezy Husqvarna – pohodlná úprava trávníků
Pohodlné a výkonné křovinořezy Husqvarna s výběrem mezi benzínovými, elektrickými a akumulátorovými má ve svém bohatém sortimentu společnost KRES spol. s r.o. v Opavě a Bruntálu.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Dopravníky s modulárním pásem – prodej, servis, dodávka náhradních dílů i montáž
Na prodej, servis, dodávku náhradních dílů i montáž dopravníků s modulárním pásem, které mají využití v mnoha oborech se zaměřují odborníci ze společnosti Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma