Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba, montáž zdvihací techniky, kladkostrojů a jeřábů - kompletní dodávky
Výrobu a odbornou montáž zdvihací techniky, kladkostrojů a jeřábů provádí společnost GIGA montáže, s.r.o. z Ostravy. Zajišťujeme pro Vás kompletní dodávky.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Přejezdová silniční váha MOBIDYCK pro online sledování skladovaného zboží
Společnost Tenzona s.r.o. využila svých dlouholetých zkušeností v oblasti vah pro návrh nové dynamické přejezdové váhy MOBIDYCK, která umožňuje automatické vážení bez obsluhy.
TENZONA s.r.o.
Výroba, rekonstrukce a servis komunálních měřidel a výškoměrů – práce prováděná specialisty
Servis komunálních měřidel a výškoměrů různých značek, výrobu, rekonstrukci a mnoho dalších služeb provádí odborníci ze společnosti TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Prodej a servis manipulační techniky a náhradních dílů pro VZV od Hadocar s.r.o.
Společnost Hadocar s.r.o. z Ostravy zajišťuje prodej a servis manipulační techniky, vysokozdvižných vozíků a prodej náhradních dílů pro VZV.
Rozvaděče, elektroměry, elektroinstalační materiál - prodej, servis
Hledáte-li firmu, která se zabývá prodejem a servisem rozvaděčů, elektroměrů a elektroinstalačního materiálu, pak společnost DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy pro Vás bude ta správná volba.
DK-ELVIS s.r.o.
Dodávka a prodej ložisek všech typů, řemenů, těsnění, hadic a dalšího příslušenství Kopřivnice
Společnost DS ložiska, s.r.o. nabízí široký sortiment ložisek a příslušenství.
Servis, revize mostových portálových jeřábů, kladkostrojů - rychle a kvalitně
Rychlý a kvalitní servis a revizi mostových a portálových jeřábů a kladkostrojů provádí přední výrobce mostových jeřábů a kladkostrojů GIGA montáže, s.r.o., který navíc také realizuje jejich montáže.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Kompenzace účiníku – kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR, stykače – eshop
Kompenzaci účiníku – regulace jalového výkonu – zajišťují kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR a stykače, k prodeji u DK-ELVIS s.r.o. v Ostravě a na e-shopu.
DK-ELVIS s.r.o.
Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky
Společnost LABOR machine z okresu Opava se zaměřuje se na prodej zkušebních strojů. Ve svém sortimentu také nabízí Čelisti a upínací přípravky pro tahové, tlakové a ohybové zkoušky.
Servis čistící a úklidové techniky zn. Kärcher, Ostrava
Společnost Petr Tumidalský se zabývá profesionálním servisem čistící a úklidové techniky zn. Kärcher i hobby strojů zakoupených v supermarketech.
Klínové řemeny, gufera, segerovky, ložiska Ostrava
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkou klínových řemenů, těsnících prvků a zajišťuje kompletní sortiment komponentů pro pohony, dopravní techniku a pneumatické rozvody.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Těsnění, ložiska a pojistné kroužky za super cenu
ROTOMAX, a.s. je obchodní firma se sídlem v Opavě, která se zabývá prodejem ložisek, těsněním - gufera, pojistné kroužky a válečky.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Chladící technika a klimatizační jednotky do provozoven, průmyslu i pro rodinné domy
Společnost Chlazení STEFFEK z okresu Opava zajišťuje již přes třicet let prodej, montáž a servis chladící techniky a klimatizací do provozoven, průmyslových hal i rodinných domů.
Odstranění graffitů a sprejerských nápisů – systém antigraffiti se zárukou 7 let
Firma SK FASÁDY s.r.o. provádí v Severomoravském kraji odstranění graffiti a následnou ochranu povrchu proti graffiti se zárukou 7 let !
SK Fasády s.r.o.
Návrh a výroba nových strojů a zařízení nejen v těžkém průmyslu, i konstrukční úpravy stávajících technologií
Návrhy, výrobou i dodávkou strojů a zařízení se zabývá společnost ZM SERVIS MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Třinci. Dále provádí konstrukční úpravy stávajících technologií nejen v těžkém průmyslu.
Klimatizace vzduchové, vodní i kombinované - prodej, montáž a servis od Fareli
Společnost Fareli působí v celém Moravskoslezském kraji a poskytuje prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení pro kulturní budovy ale i průmyslové společnosti.
Pronájem vysokozdvižného vozíku - zapůjčení VZV, nosnost 16t
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku nyní nabízí možnost pronájmu vysokozdvižného vozíku s nosností 12t a 16t, pro regiony Frýdek Místek, Ostrava, Valašské Meziříčí.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky - výroba, dlouholetá zkušenost
Pořiďte si kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky s dlouhou životností u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se specializuje na jejich výrobu.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Převodníky, snímače tlaku WIKA, prodej, servis i kalibrace
Převodníky, snímače tlaku WIKA - prodej, servis i kalibraci provádí společnost TERTEC, spol. s r.o. jako obchodní zástupce firem WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Šroubové kompresory - prodej, záruční i pozáruční servis od odborníků
Potřebujete šroubový kompresor a nevíte si rady s výběrem? Navštivte odborníky ve firmě OSPOL TECH, která se zaměřuje na prodej včetně servisu. Vybrat si můžete i v našem e-shopu.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Výroba, stroje, zařízení, těžba ropy, námořní manipulační a dopravní technika, svařované ocelové konstrukce, Bruntál
Společnost ELFE, s.r.o. se zabývá činností v oblasti výroby strojů, zařízení a náhradních dílů v oblasti těžby ropy, nerostů a přepravy plynu a také na výrobu námořní manipulační a dopravní techniky.
Dopravní technika - pásy, řemeny, pásové dopravníky
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami komponentů pro dopravní techniku, jako jsou dopravní a procesní pásy, řemeny nebo pásové dopravníky. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Prodej a servis elektrických, pojízdných a šroubových kompresorů včetně náhradních dílů
Na prodej, montáž i servis pojízdných, elektrických a šroubových kompresorů od renomovaných výrobců se zaměřuje společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, včetně náhradních dílů.
Zaměřování souososti a ustavování pohonů přímo u zákazníka - vibrodiagnostika
Krnovský elektroservis KRES zajistí zaměřování souososti a ustavování pohonů (vibrodiagnostika) přímo u zákazníka - kontaktujte nás a přijedeme i do Vaší firmy.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Konfigurátor silničních vah - nastavení vážního systému podle vašich představ
Konfigurátor silničních vah můžete využít u společnosti Tenzona s.r.o., která váš vážní systém dokáže nastavit podle vašich představ tak, aby odpovídal přesně vašim potřebám.
TENZONA s.r.o.