Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej kvalitních štěpkovačů i štípačů na dřevo za super ceny i s poradenstvím
Na prodej kvalitních štěpkovačů a štípačů na dřevo se specializuje společnost CHLEBIŠ s.r.o. v okolí Hlučína a Ostravy. Zaručí Vám super ceny a poskytnou odborné poradenství.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Silniční, automobilové váhy na klíč s provozní spolehlivostí a snadnou údržbou
Hledáte-li firmu, která se zabývá kompletní dodávkou silničních vah, můžete se obrátit na společnost TENZONA s.r.o., která své zakázky realizuje po celé České republice, ale i v zahraničí.
TENZONA s.r.o.
Motorgenerátory - náhradní zdroj energie vyřeší výpadky elektřiny
Nahradní zdroj energie vám zajistí ReSpol s.r.o. z Opavy - poskytneme vám motorgenerátory, které využijete při odstávkách a výpadcích elektrické energie i na různých kulturních akcích.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Výroba a prodej podlahových, fotoluminiscenčních a reflexních pásek, značení schodů
Spolehlivý prodejce i výrobce bezpečnostního značení pro různá pracoviště je společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově. – například podlahové, fotoluminiscenční a reflexní pásky a další značení.
KRIŽAN, s.r.o.
Servis a revize hasících přístrojů, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2
Komplexní služby spojené s hasícími přístroji, servis, prodej, revize, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2, zajišťuje společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě a v Jihlavě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Klimatizace a tepelná čerpadla – úspora financí a vysoká účinnost
Pokud Vás trápí příliš vysoké nebo nízké teploty ve Vaší domácnosti, využijte funkci chlazení a vytápění u klimatizací a tepelných čerpadel společnosti WSG Future Energy.
WSG Future Energy
Výkonná tepelná čerpadla na vzduch a vodu - prodej, montáž, servis
Výkonná tepelná čerpadla s dlouholetou zárukou na vzduch a vodu naleznete u firmy MIVOTOP s.r.o. z Opavy. Prodej, montáž a komplexní servis čerpadel provádí po celé České republice.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Lisované, zalisované a ocelové lanové a lano-řetězové vazáky – prodej, E-shop
Na výrobu a prodej zalisovaných, ocelových a nekonečných lanových vazáků a lano-řetězových vazáků se specializuje společnost Pavlínek s.r.o. Ostrava na svém E-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Výroba a vývoj hydraulických lisů a mechanismů
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických mechanismů a hlubokotažných lis.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Ocelové konstrukce s širokým využitím - výroba, realizace, montáž
Ocelové konstrukce s širokým využitím a jejich výrobu i montáž realizuje společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na technologické konstrukce.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Levné a kvalitní komínové a kotlové kartáče - výroba štětek pro komíny a kotle
Levné a kvalitní nerezové, ocelové a fíbrové komínové štětky o různých průměrech i kotlové ocelové kartáče kulaté či hranaté koupíte u společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Špičková zahradní technika, traktory, drtiče, pily STIHL, SECO - připravte svou zahradu na jaro!
Vyberte si v e-shopu společnosti CHLEBIŠ špičkovou zahradní techniku (traktory, drtiče nebo pily) značky STIHL, SECO a další. Navštívit nás můžete také v Hlučíně nedaleko Ostravy nebo Opavy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Speciální čištění fasád - odstranění nečistot včetně impregnace povrchu
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád, které odstraní veškeré nečistoty jako je smog, prach, plíseň a houba. Také Vám rádi zprostředkujeme impregnaci celého očištěného povrchu.
SK Fasády s.r.o.
Mobilní plynové hořáky pro pájení mědi a dalších materiálů - práce s hořákem v jakékoliv pozici
Pořiďte si do své dílny nebo pro profesionální použití kvalitní hořák s kterým můžete pracovat v jakékoliv pozici. Stačí navštívit prodejnu KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o.
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje prodává, pronajímá a servisuje v okolí měst Ostrava, Opava, Karviná, Frýdek-Místek, Havířov a Třinec firma OSPOL TECH s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Spolehlivé váhy na e-shopu – laboratorní, analytické, paletové, plošinové, počítací
Na e-shopu spolehlivevahy.cz společnosti TENZONA s.r.o. naleznete velký výběr menších vah a vážních pomůcek všech provozů – laboratorní, analytické váhy, paletové, plošinové, počítací atd.
TENZONA s.r.o.
Prodej napájecích zařízení a elektrických ohradníků pro chov dobytka
Společnost AGROZEM Opava, Vám zajistí široký výběr sortimentu pro chov dobytka včetně zemědělského nářadí. Pomůže Vám s výběrem napáječek nebo elektrických ohradníku dle potřeb hospodáře a chovatele.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Půjčovna svářečky a řezací plazmy, dlouhodobý pronájem za výhodné ceny
Společnost SVAR Ostrava provozuje půjčovnu svářeček, řezací plazmy. Firma umožňuje dlouhodobý pronájem za zvýhodněných cenových podmínek, platba pouze za pracovní dny.
SVAR Ostrava
Půjčovna moderního nářadí pro Váš dům i zahradu – úspora času i nákladů
Půjčovnu nářadí provozuje firma ARBE v Ostravě. Díky moderního vybavení ušetříte náklady i čas, zapůjčujeme zahradní nářadí, lešení, elektrocentrálu, sekací a vrtací kladiva. Nejlepší ceny ve městě!
ARBE Vrtání betonu Ostrava