Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej a profesionální montáž tepelných čerpadel na klíč Ostrava
Prodejem a profesionální montáží tepelných čerpadel jakékoliv konfigurace se v Ostravě a v okolí se zabývá společnost Pavel Šomek - Instalservis.
Plynové vzpěry, pružiny pro různá odvětví průmyslu – výroba, prodej
Firma Pneumat System - Fulltechnic s.r.o. z Ostravy vyrábí a dodává v Praze a Kladně kvalitní plynové vzpěry, pružiny, které jsou využitelné v různých odvětvích průmyslu.
Pneumat System Full technic s.r.o.
Kladkostroje KITO, elektrické, ruční s pákou, s řetězem - prodej, e-shop
Kladkostroje KITO - elektrické, ruční s pákou i řetězem a jejich prodej realizuje firma PAVLÍNEK s.r.o. působící jako specialista na zvedací a manipulační techniku také v rámci internetového e-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Návrh, výroba, dodávka, montáž a servis hořákových systému pro všechny průmyslové aplikace
Předním světovým dodavatelem a výrobcem hořákových systémů pro veškeré průmyslové aplikace je společnost ZM SERVIS MORAVIA, s.r.o., která se dále zabývá i servisem a montáži hořáků.
Systém řízení technologických procesů a elektro - návrh, dodávka i servis
Pro řízení kompletních provozů se společnost PROSPECT s.r.o. zabývá návrhem, dodávkou a servisem komponentů automatizační techniky, řídící techniky, systémů, mechanizmů i jednotlivých strojů.
PROSPECT spol. s r.o.
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Servis, výroba, projekce hydraulického, pneumatického a speciálně filtračního zařízení
Hledáte firmu, která se zabývá projektováním hydraulických, filtračních a pneumatických zařízení? Ekosys, s.r.o. působí převážně v Moravskoslezském kraji a zajišťuje tyto komplexní služby na míru.
Požární zabezpečení diesel agregátu, rozvaděčů automatickým systémem BlazeCut
Požární zabezpečení automatickým systémem BlazeCut Vám zajistí společnost Tertec s.r.o. - tento hasicí systém slouží k zabezpečení diesel agregátů, generátorů nebo rozvaděčů.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Klínové řemeny - velký výběr sortimentu a druhů za skvělé ceny
Klínové řemeny za skvělé ceny seženete u firmy ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Nabízíme velký výběr klínových řemenů, působíme v celém okolí Opavy, Ostravy, Bruntálu a Krnova.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Automatický hasicí systém pro autobusy a nákladní automobily - dodávka, instalace
Společnost Tertec s.r.o. zajišťuje dodávky a instalaci automatických hasicích systémů BlazeCut pro autobusy a nákladní automobily.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Gastrovybavení a gastrozařízení pro malé i velké kuchyně
Nabídka velkokapacitních i menších kuchyní. Projekty na míru a odborná montáž. To a další služby a produkty nabízí firma CHLAZENÍ servis s.r.o.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Náhradní díly pro hydrauliku – hydromotory, hydrogenerátory, kompaktní agregáty
U firmy Ekosys s.r.o. v Ostravě naleznete náhradní díly pro hydrauliku od renomovaných výrobců za skvělé ceny – hydromotory, hydrogenerátory a kompaktní agregáty.
Výroba důlních lokomotiv, které mohou být dieselové, akumulátorové či trolejové
Na výrobu v oblasti pozemní kolejové dopravy, především se zaměřením na dieselové, akumulátorové a trolejové lokomotivy, se specializuje firma FERRIT s.r.o. se sídlem ve Starém Městě.
Požární ochrana, okres Opava, revize a prodej hasících přístrojů, prodej hasičského vybavení, plnění CO2
Firma Jindřich Kroker poskytuje veškeré služby v oblasti požární ochrany. Nabízíme revize a prodej hasících přístrojů, požárních hydrantů a příslušenství PO a také prodej hasičského vybavení.
Pneumatické válce vlastní výroby a vývoj - ATEX, PSC, dvojčinné, kulaté a nerezové
Dvojčinné, kulaté, nerezové a PSC pneumatické válce dodává po celé České republice firma Pneumat System - Fulltechnic s.r.o. z Ostravy. Zabýváme se vlastní výrobou pneumatických prvků od roku 1976.
Pneumat System Full technic s.r.o.
Prodej protiskluzových pásek, protiskluzových čtverců, obdélníků a dlaždic – E-shop
Bezpečnostní protiskluzové pásky abrazivní i neabrazivní, protiskluzové čtverce, obdélníky a dlaždice k prodeji na E-shopu společnosti KRIŽAN, s.r.o. v Havířově, blízko Ostravy.
KRIŽAN, s.r.o.
Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Servis, prodej, kalibrace a kontrola laboratorní techniky, optické emisní spektrometry, rentgenové analyzátory
Společnost HUKOS s.r.o. se sídlem v Ostravě se již od roku 1992 se specializuje na servis a prodej laboratorní techniky, včetně kalibrace a kontroly těchto zařízení.
Vázací prostředky, řetězové, lanové, textilní vazáky, ocelová lana - nejvýznamnější dodavatel
Vázací prostředky, řetězové, lanové i textilní vazáky a ocelová lana, to vše zajišťuje firma PAVLÍNEK s.r.o. patřící k nejvýznamnějším dodavatelům tohoto sortimentu v České republice a na Slovensku.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Pronájem otočných manipulátorů - skvělý pomocník pro manipulační práce
Chcete na Vaší stavbě přesunout nějaké těžké břemeno a nechcete při každé operaci stroj přemísťovat? Pak si můžete pronajmout otočný manipulátor u firmy JEŘÁBY BESTA.
Hydraulické agregáty, filtrační jednotky, náhradní díly pro obvody
Obraťte se na firmu Ekosys, s.r.o., která dodává hydraulické agregáty, filtrační jednotky i náhrady částí hydraulických obvodů.
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Elektromotory - výroba a prodej, jednofázové, nevýbušné a repasované
KRES spol. s r. o. je krnovský elektro, který se zaměřuje na výrobu, prodej a servis jednofázových, nevýbušných a repasovaných elektromotorů v Krnově a okolí.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Dodávka a servis pneumatických zařízení, servopneumatických pohonů, chapadel i manipulátorů FESTO
Návrh pneumatických řešení na míru, dodávka, montáž i servis servopneumatických pohonů, chapadel a manipulátorů FESTO zajistí společnost EKOSYS, s.r.o. v Ostravě.