Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Modernizace silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® – tenzometry pro přesné vážení
Modernizaci silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® Vám zrealizuje společnost TENZONA s.r.o. po celé ČR. Tenzometry Vám ušetří peníze a zajistí přesné a spolehlivé vážení.
TENZONA s.r.o.
Presovače, automatické kávovary a příslušenství pro přípravu čerstvé a lahodné kávy
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro a ve svém sortimentu nabízí také kvalitní automatické kávovary, presovače a další příslušenství pro přípravu kávy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Strojní zametání - čištění ploch za pomocí zametacích strojů
Strojní zametání malých zpevněných ploch Vám v Okrese Opava i Ostrava provede společnost U-SERVIS z Opavy, která se zabývá profesionálním úklidem.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Manipulační technika, vozíky a rudly - výroba a prodej
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou, mezi výrobky naleznete také manipulační techniku, vozíky a rudly.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Generátory, elektrocentrály Husqvarna na stavbu, zahradu i chatu - odborný prodej a servis
Generátor Husqvarna je nenahraditelným pomocníkem na stavbu, zahradu nebo chatu - navštivte firmu K R E S na prodejně v Krnově nebo Opavě, kde vám pomůžeme vybrat elektrocentrálu dle vaší potřeby.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Hasičská auta, přestavby vozů pro hasiče - speciální zástavby a nástavby zásahových požárních vozidel
Hasičská auta podle Vašich představ zrealizuje firma HAGEMANN z Opavy, která vyrábí speciální nástavby a vestavby zásahových požárních vozidel. Působíme po celé ČR, převážně pak v Opavě a Ostravě.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Spolehlivá dojící technika pro farmy pro dojení krav, ovcí a koz
Veškeré potřebné vybavení pro dojení krav, ovcí a koz, jako jsou  vývěvy, konve, hadice, pulzátory a další komponenty, prodává firma Faremní technika Bc. Tomáš Toběrný.
Bc. Tomáš Toběrný Dojící technika
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o.
Paprskové obraceče a shrnovače - profesionální zemědělské technika
Firma B-AGRO Březová Vám zajistí profesionální techniku v prvotřídní kvalitě a s odborným příslušenstvím. Paprskové obraceče a shrnovače jsou univerzální stroje sloužící k obracení a shrnování.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Plovoucí motorová čerpadla NIAGARA 3 MAX najdou uplatnění u hasičů, ve stavebnictví atd.
Prodej a dodávka motorových plovoucích čerpadel NIAGARA 3 MAX zajistí společnost HTB – požární ochrana a.s. se sídlem v Ostravě. Čerpadla jsou ideálním pomocníkem při řešení krizových situací.
HTB - Požární ochrana a.s.
Stříbrné pájky na tvrdé pájení kovů a oceli
Stříbrné pájky na pájení kovů a oceli a tvrdé pájky pájky na bázi stříbra, mědi, mosazi a cínu, zakoupíte u společnosti A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Prvotní kalibrace manometrů Wika a Prematlak, vystavení kalibračního listu
Prvotní kalibrace s vystavením kalibračního listu pro manometry Prematlak a Wika poskytuje společnost TERTEC, spol. s. r. o. v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Drátěné pásy pro urychlení dopravy a manipulace s výrobky - kvalitní dodávka strojních komponentů
Společnost Transportní technika Tůma se zabývá dodávkami strojních komponentů. Firma zajišťuje pásy a jinou dopravní techniku se specializací na drátěné pásy sloužící k urychlení a usnadnění práce.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Vázací řetězy třídy 8, 10, 12 a nerezové – nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné – E-shop
Nekonečné, jednoramenné až čtyřpramenné vázací řetězy třídy 8, 10 a 12 a také nerezové vázací řetězy prodává na e-shopu firma Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Kvalitní svářecí stroje - invertor, invertorová svářečka Kühtreiber, CEA, EWM
Vysoce kvalitní svářecí stroje, invertory a svářečky renomovaných značek Kühtreiber, CEA, EWM a další si vyberete u firmy SVAR Ostrava - podívejte se na naši pestrou nabídku ještě dnes.
SVAR Ostrava
Traktorové sekačky Kubota splní i ty nejnáročnější úkoly - komunální technika prodej
Vynikající žací výkon a jednoduchou obsluhu mají traktorové sekačky Kubota. Prodej komunální techniky, která splní i ty nejnáročnější úkoly vám zajistí společnost AGROZEM v Opavě.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Pronájem a půjčovna C-háku k zavěšení na jeřáb pro manipulaci se svitku i trubkami
Pronájem a zapůjčení C-háku na jeřáb Vám zajistí společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se specializuje na zasílatelství, balení a vykládky i nakládky zboží.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Výroba elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně
Výrobu elektromotorů i jejich opravy spolehlivě, snadno a kvalitně provádí firma KRES spol. s r.o. v Krnově. Daleko to k nám nemají ani zákazníci z Opavy a okolí.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Automatické vážení – periferie a příslušenství pro identifikaci materiálu, vozidel i řidičů na mostní a dynamické váze
Automatické a samoobslužné vážení na mostní či dynamické váze zrychluje proces vážení. Společnost Tenzona s.r.o. poskytuje periferie a příslušenství k mostní i dynamické váze.
TENZONA s.r.o.
Pneumatické válce, maznice, ventily, rychlospojky Metalwork - pneumatické prvky
Pneumatické válce, maznice, ventily i rychlospojky Metalwork dodává společnost TERTEC, spol. s.r.o. z Ostravy. U nás můžete najít kompletní sortiment pneumatických prvků italského výrobce Metalwork.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Výroba, opravy a expresní dodávka pneumatických válců, plynových vzpěr a dalších prvků vzduchové automatizace
Transportní technika Tůma s.r.o. vyrábí a dodává pneumatické válce, plynové vzpěry a jiné vzduchové automatizace. Můžete se spolehnout na rychlé dodací termíny, kvalitu, preciznost a spolehlivost.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma