Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Vyrábíme karty s čárovým nebo QR kódem s širokým využitím
Karty s čárovým a QR kódem vyrábí společnost BlackCard z Ostravy. Nechte si vyrobit personalizované plastové karty, které mají široké využití v obchodech, či stravovacích systémech. Originální potisk.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Údržba a čištění fasád a budov - odstranění špíny, mechu i graffitů, anti graffiti systém
Hlavním zaměřením firmy SK FASÁDY je údržba a čištění budov ve výškách v okolí Opavy i Ostravy. Provádíme čištění fasád všech druhů - omítky, hliníkové fasády i fasádní obklady.
SK Fasády s.r.o.
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Svářecí stroje a svařovací invertory renomované značky Böhler
Poradíme s výběrem a v Ostravě na prodejně předvedeme kvalitní svářecí stroje a invertory značky Böhler. Invertory dodáváme nejen po celém Moravskoslezském kraji. Navštivte SVAR Ostrava.
SVAR Ostrava
Pronájem závěsné jeřábové váhy KOCS10T, která zaručí přesné a stabilní vážení do 10000 kg
Jeřábovou, závěsnou váhu KOCS10T s váživosti do 10000 kg poskytuje k pronájmu společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. ve Frýdku-Místku, v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Elektrocentrály - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, náhradní zdroje a dieselagregáty pronajímá, prodává a opravujem v Karviné, Havířově a okolí firma Ospol Tech, s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Nově spuštěný eshop - ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulaci a zvedání
Nový eshop na ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulace, zvedání a další související sortiment spustila společnost Pavlínek s.r.o., patřící mezi největší firmy v této oblasti v ČR.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Průmyslové tlakoměry, manometry, teploměry – kalibrace, servis i prodej
Kalibraci, servis i prodej průmyslových tlakoměrů, manometrů a teploměrů provádí společnost TERTEC s.r.o., která je specialistou s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Železniční komponenty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy
Společnost 4MADE jako jedna z předních dodavatelů železniční techniky dodává kvalitní a spolehlivé produkty pro nákladní, osobní vozy, vagony a lokomotivy. Jsme držiteli mnoha certifikátů.
4MADE železniční komponenty
Silniční váhy na auta a kamiony - autováhy na nejvyšší úrovni
Silniční váhy, autováhy, váhy na auta a kamiony realizuje TENZONA s.r.o., která se specializuje na realizaci průmyslových vah na nejvyšší úrovni. Díky nim budete mít svůj zisk vždy pod kontrolou!
TENZONA s.r.o.
Digitální Tenzometry, snímače PDX - realizace silničních a kolejových vah na klíč
Digitální Tenzometry a snímače PDX zajišťuje společnost TENZONA s.r.o., specializující se na realizaci silničních a kolejových vah na klíč.
TENZONA s.r.o.
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech
Komínové kartáče na šetrné čištění nerezových vložek v komínech seženete u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem technických a komínových kartáču.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Kvalitní a spolehlivý plazmový řezací stroj - malé rozměry, velký výkon, rychlé řezání
Plazmové řezací stroje pro snadné dělení elektricky vodivých materiálů seženete u společnosti KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o.
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Realizace dodávek části elektro a MaR pro plynárenské zařízení a regulační stanice
V rámci této oblasti se firma PROSPECT spol. s.r.o. podílí na projektování a realizaci dodávek části elektro a MaR zejména pro plynárenská distribuční zařízení a regulační stanice.
PROSPECT spol. s r.o.
Výroba hydraulických lisů na kov, plasty a keramiku
Vývojem a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů se v okolí Frýdku - Místku a Karviné zabývá spolehlivá společnost PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Mobilní či statická 5S úklidová stanice, cleanboard, dodávána s nářadím nebo bez
Cleanboard, mobilní i statická úklidová stanice, navržená dle 5S metodiky. Tabule dodává s úklidovým nářadím nebo bez, dle přání zákazníka, společnost KRIŽAN s.r.o.
KRIŽAN, s.r.o.
Úpravy a rozvody stlačeného vzduchu - instalace, dodávka a zprovoznění
Specializovaná firma OSPOL TECH Vám zajistí realizaci zakázek, servis a opravy technologických zařízení na regulaci a distribuci stlačeného vzduchu v okolí Opavy i Ostravy.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Revoluční robotická sekačka bez vodícího drátu– ušetřete svůj čas!
Se sekáním zahrady Vám pomůže revoluční robotická sekačka Segway Navimow, kterou prodává společnost Lixus Technik s.r.o. Díky GPS seká sama! Možnost předvedení a vyzvednutí v Ostravě a na Čeladné.
Lixus Technik s.r.o.
Kvalitní přívěsný dvouosý vozík značky Hochlader, dodáme levně po celé České republice
Firma Kvalitní přívěsy Vám dodají levně po celé České republice dvouosý přívěs české výroby značky Hochlader, který má masivní rám, silné, profilované plechy. Vyniká kvalitou a spolehlivostí.
Kvalitní přívěsy
Mostové jeřáby jednonosníkové, dvounosníkové, podvěsné - dodávka a servis
Dodávku a servis mostových jeřábů jednonosníkových, dvounosníkových i podvěsných zajišťuje společnost GIGA montáže, s.r.o., která se specializuje na výrobu, montáž i servis průmyslových strojů.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava