Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Kompletní dodávka sušičky na dřevěnou štěpku včetně elektroinstalace
Kompletní dodávku sušičky na dřevěnou štěpku s kapacitou sušení až 16 tun za hodinu zajišťuje firma SD Install. Postaráme se o dodávku, montáž, elektroinstalaci i uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna. Určené pro výrobu léčiv a zdravotnického materiálu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Svislé soustruhy VTLD – výroba na zakázku včetně dodávky, montáže a servisu
Svislé soustruhy VTLD s pevným rámem nebo pojízdným protálem na zakázku vyrobí, dodá a namontuje a uvede do provozu firma VTL Blansko, a.s. Zajišťujeme i servis svislých soustruhů.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Čistící zóny, interiérové a textilní rohože - výroba a prodej
Rámy, vstupní čistící zóny a rohože s logem, textilní, interiérové a na hrubé nečistoty vyrábí a prodává firma DIAMANT AK s.r.o. z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Paletové vážící vozíky pro obchodní i neobchodní vážení, vozíky s displejem
Paletové vážící vozíky vhodné pro obchodní i neobchodní vážení vám zajistí firma LESAK s.r.o., Brno.
LESAK s.r.o.
Průmyslové vlhčené utěrky bez silikonů balené v kyblíku
Průmyslové vlhčené utěrky v dávkovacím kyblíku pro univerzální použití, které navíc neobsahují silikony, vyrábí firma ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Rychlá a jednoduchá identifikace s čipovými hodinkami kolem zápěstí
Společnost IdentCORE s.r.o., se specializuje na zakázkovou výrobu bezkontaktních čipových klíčenek, náramků a dalšího příslušenství. Čipové hodinky s RFID čipem zajišťují jednoduchou identifikaci.
IdentCORE s.r.o.
Přenosná suchá dochlazovací zařízení – chlazení na pivo a sudové nápoje, chladící výčep
Přenosná suchá zařízení na chlazení piva a dalších sudových nápojů pro domácí použití i společenské akce s menším počtem konzumentů dodává firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Prodej filtry pro vzduchotechniku, vzduchový filtr
Prodej filtry pro vzduchotechniku od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. Vzduchové filtry se používají v aplikacích, kde je důležitá kvalita přiváděného vzduchu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Okenní program – stěrky a kbelíky, držáky rozmýváku, teleskopické tyče
Kompletní sortiment pomůcek pro každodenní úklid skleněných ploch prodává firma FALKO F a L s.r.o. Pomocí našich kloubových stěrek, teleskopických tyčí a návleků s padem umyjete okna hravě.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Průmyslové utěrky do autoservisu, dílny a haly - efektivní čistění
Společnost ZVG CZ s.r.o. ze Znojma dodává průmyslové leštící a čistící utěrky pro snadné a efektivní čištění do autoservisů, dílen a do průmyslových hal.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba peletovacích linek, zemědělských strojů a zařízení
Sháníte-li odborníka na výrobu, údržbu, či servis peletovacích linek nebo jiných zemědělských strojů a zařízení, tak oslovte firmu HAIVA Tasovice.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Univerzální zametací zařízení - zametače pro průmyslové areály, farmy i stavby
Univerzální zametací zařízení je skvělým pomocníkem k odstranění nečistot - zametače jsou vhodné pro průmyslové areály, farmy i na stavby. Jejich výrobou a prodejem se zabývá firma GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.
Zvedací zařízení pro vysokozdvižné vozíky - plošinové zvedáky, přízvedy a sloupy
Plošinové zvedáky, pneuhydraulické přízvedy a mobilní sloupy dodává firma MITERAL se sídlem v Brně. Máme široký výběr zvedacích zařízení pro vysokozdvižné vozíky podle druhu práce.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Prodej bubnových sekaček a mulčovačů od českých výrobců – stavebnice DAKR TEKTON a TRITON
Zakoupit bubnové sekačky a mulčovače, dodávané od českých výrobců, můžete u společnosti AGS Ing. Beneš v Židlochovicích u Brna. Oceníte velký výběr stavebnic DAKR TEKTON a TRITON a jejich nástavců.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Průmyslové a dopravní řetězy výroba Brno
Společnost CONTRA Praha s.r.o. a její pobočka v Brně nabízí výrobu průmyslových a dopravních řetězů pro různá průmyslová odvětví podle požadavků a se zárukou bezporuchovosti a dlouhé životnosti.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Brno
Projekční činnost – vypracování projektu vzduchotechniky, rekuperačního větrání
Projekt pro realizaci vzduchotechniky nebo rekuperačního větrání pro dům, byt, výrobní haly nebo komerční prostory zpracuje firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka dodává TG drives, s.r.o. z Brna. Servomotory TGN se vyrábějí pro různá napětí stejnosměrného meziobvodu a na různé jmenovité otáčky.
TG Drives, s.r.o.
Elektronické vstupní systémy ASSA ABLOY – EVVA a digitální kukátka – kvalitní zabezpečení
O zabezpečení objektů prostřednictvím elektronických vstupní systémů ASSA ABLOY – EVVA nebo digitálním kukátkem VEIU – MUL-T-LOCK se postará společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.