Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Měření průtoků technických plynů - průtokoměry, detektory, snímače
Firma SONOTEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu senzorů pro měření základních charakteristik stlačeného vzduchu a technických plynů. Dodáváme průtokoměry, snímače tlaku a teploty rosného bodu.
SONOTEC s.r.o.
Odstranění mechu, řas, plísní, prachu a dalších nečistot – čištění střech s následnou impregnací
Na čištění střech s následnou impregnací, odstranění hub, lišejníků, mechu, řas, plísní, prachu, smogu a jiných nečistot se zaměřují profesionálové ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ.
SINTI-CLEAN.CZ
Manipulační linky a technologie - pro potravinářský průmysl
Manipulační linky a technologie pro potravinářský a betonářský průmysl si pořiďte od firmy TERAMEX s.r.o. v Hustopečích.
TERAMEX s.r.o.
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu - pro údržbu i rychlou prevenci
Brněnská firma SONOTEC s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu měřící a diagnostické techniky, k niž patří i detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu, technických plynu a dalších.
SONOTEC s.r.o.
Prodej veškerých produktů ortho organizers na eshopu – zámky, pruty, oblouky i nástroje
Prodej potřeb a pomůcek pro ortodoncii i estetickou stomatologii zajistí společnost Altis group spol. s.r.o. po celé České a Slovenské republice. Na ehopu koupíte produkty ortho oranizers.
Altis Group spol. s r.o.
Ultrazvukové sondy - spolehlivé měřící a testovací přístroje
Ultrazvukové sondy SONOSCALE a SONOSCAN, jako testovací přístroje pro měření a detekci předmětů od technologické společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Kompletní servis a poradenství v oboru klimatizace, tepelných čerpadel a průmyslového chlazení
Pokud si nevíte rady, jakou zvolit správnou klimatizaci a tepelné čerpadlo pro dům či byt, nebo uvažujete nad výběrem vhodného průmyslového chlazení, obraťte se na firmu Klimastyle s.r.o. z Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Pravidelná diagnostika a kontrola obráběcích strojů – servisní správa
Servisní správa obráběcích strojů od společnosti VTL Blansko zajistí nejen pravidelnou diagnostiku a kontrolu obráběcích strojů, ale sníží i riziko nečekaných poruch.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Speciální analýza - znečištění ovzduší, plynných a prachových škodlivin v pracovním prostředí
Speciální analýzu znečištění ovzduší a měření hlučnosti v pracovním prostředí provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Analýza spočívá především ve stanovení plynných a prachových škodlivin.
Detekta s.r.o.
Eshop se zahradními traktory, mulčery SECO - ulehčí sekání zahrad, úklid listí a sněhu
Vyberte si v eshopu SYNPRO ve Velkých Bílovicích zahradní traktory, mulčery SECO, které vám ulehčí sekání zahrad, úklid listí i sněhu. Jsou pomocníky pro domácí i profesionální využití.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Jeřábnické práce s dlouholetou zkušeností jeřábem Tatra AD-20T  - pronájem
Dlouholeté zkušenosti v oboru jeřábnických prací má společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA v Brně. Zajistíme vám pronájem jeřábu Tatra AD-20T se spolehlivým jeřábníkem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin, zemědělských produktů
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin a dalších zemědělských komodit svěřte do rukou firmy HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Svářecí zdroje -  invertorové konstrukce pro svářecí techniku
Vše pro svařování od svářecí techniky, pro svářecí zdroje řezačky najdete v e-shopu firmy Svářecí technika WELDPOINT s.r.o., která poskytuje jak prodej, tak servis.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Potahované oblouky NITANIUM, OCEL a kovové ligatury GESTENCO
Oblouky a ligatury značky GESTENCO pořídíte na e-shopu altisgroup.cz. Vybrat si můžete potahované oblouky NITANIUM, OCEL a také kovové potahované ligatury.
Altis Group spol. s r.o.
Automobilová váha MAV2550RJL do 10t, vážení menších nákladních aut a dodávek
Firma LESAK s.r.o., z Brna Vám doporučuje automobilovou váhu MAV2550RJL, která má nosnost do 10 tun, a rozměr 2500x5000mm - je vhodná pro vážení menších nákladních aut a dodávek.
LESAK s.r.o.
Prodej zemědělských strojů pro zpracování půdy, setí a sběr pícnin, traktorů a malotraktorů
Široký sortiment zemědělské techniky naleznete ve firmě SYNPRO ve Velkých Bílovicích. Prodáváme traktory, malotraktory a také zemědělské stroje pro zpracování půdy, setí nebo sběr pícnin.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Kotoučová bubnová pila, zkracovačka pro pořez dřeva - prodej
Kotoučovou bubnovou pilu, zkracovačku pro pořez dřeva zakoupíte od firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích.
GreenMech, s.r.o.
Dodávka výkonných klimatizací pro lehký průmysl, hotely a administrativní budovy
Kvalitní a výkonné klimatizace pro lehký průmysl, ale i do hotelů a administrativních budov v okolí Hodonína dodá a nainstaluje firma Klimastyle s.r.o.
Klimastyle s.r.o.
Renovace interiéru a exteriéru dřevěných srubů, chat a roubenek tryskáním, pískováním
Zašlý vzhled Vaší dřevěné chaty, srubu nebo roubenky oživí firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Pomocí moderní mobilní tryskací jednotky dodáme nový vzhled interiéru i exteriéru Vaší stavby.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Zimní uskladnění robotických sekaček - roční servis a aktualizace systému
Na roční servis robotických sekaček, aktualizaci systému, kontrolu funkcí, výměnu nožů a zimní uskladnění se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o. - specialista na zahradní techniku.
Gardentech s.r.o.
Vysoce pevné utěrky Multitex® řady zetClean® pro pracoviště i stroje – silný čistící výkon
Na výrobu a prodej vysoce pevných utěrek Multitex® řady zetClean® vhodných pro pracoviště a stroje s extrémně silným čistícím výkonem se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž