Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Dodávka vyrovnávacích můstků, těsnících límců pro nákladové rampy a předsazené nákladové kabiny
Na prodej a dodávku vyrovnávacích můstků, které mohou být buď s klopným nebo výsuvným čelem, a těsnících límců pro nákladové rampy se zaměřuje společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. v Brně.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Prodej, servis a dodávka vážicích a etiketovacích systémů do všech provozů
Prodej, servis, dodávku vážících a etiketovacích systémů do všech provozů nabízí specialista v oboru firma LESAK s.r.o., působící v Brně - kvalitní zboží za rozumnou cenu.
LESAK s.r.o.
Stavební a manipulační technika DOOSAN - prodej, servis a pomoc s financováním
Stavební a manipulační techniku DOOSAN zastupuje na českém firmu firma SYNPRO. Zajišťujeme prodej a servis techniky DOOSAN a pomůžeme Vám zajistit i financování při nákupu této techniky.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy
Moderní skladovací, čistící a sušící technologie naleznete u společnosti AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy.
AGROING BRNO s.r.o.
Štěpkovače za traktor pro likvidaci dřeva - prodej a výroba
Kvalitní štěpkovače za traktor pro likvidaci dřevafirmy seženete u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích nedaleko Břeclavi. S jejich výrobou a prodejem mají již bohaté zkušenosti.
GreenMech, s.r.o.
Zahradní travní traktory, prodej, dodávka zahradní techniky
Zahradní travní traktory, zahradní technika, prodej, sekaček, riderů a příslušenství poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Čištění a údržba zámkové dlažby - odstranění mechu, oleje a dalších nečistot tryskáním
Čištění a údržbu zámkové dlažby pomocí tryskání a tlakového čištění provádí firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Ze zámkové dlažby odstraníme mech, řasy, olej, mastnotu a další nečistoty.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Instalace a servis tepelných čerpadel Toshiba pro rodinné domy
Dodávku a odborné poradenství při instalaci tepelných čerpadel Toshiba Estia pro rodinné domy zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky - pro stavební a zemědělské stroje
Firma MITERAL z Brna dodává elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky pro těžké stavební a zemědělské stroje a vozidla. Dodáváme moderní zvedací zařízení Stertil Koni s dlouholetou životností.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Trezory a trezorové dveře pro ochranu a zajištění majetku – montáž, servis a revize
Zajištění dokumentů, financí, zbraní a dalšího majetku prostřednictvím trezorů a trezorových dveří realizuje společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna, která má pobočku i v Praze.
Šnekové, řetězové a pásové dopravníky – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkami šnekových, řetězových a pásových dopravníků pro zemědělský průmysl se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor - prodej
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor pro likvidaci zeleného odpadu Vám poskytne firma GreenMech, s.r.o. v Bořeticích u Břeclavi.
GreenMech, s.r.o.
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Průmyslové šicí stroje pro šití obuvi, výrobu kožené galanterie, sloupové šicí stroje
Jednojehlové a dvoujehlové sloupové a ploché šicí stroje té nejvyšší kvality výhodně pořídíte u prosperující společnosti s velkým inovačním potenciálem MINERVA BOSKOVICE, a.s.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Pravidelný servis a údržba výrobních linek v dřevozpracujícím průmyslu
O opravy a údržbu dřevozpracujících technologií se postará firma SD Install ze Znojma. Provádíme pravidelný servis výrobních linek v dřevoprůmyslu.
SD Install Gustav Schuh
Kvalitní komunální rozmetadla, pro zimní posyp písku a soli
Nesené nebo tlačené komunální rozmetadlo pro posyp inertními materiály (písek, sůl) v zimním období. Kvalitní produkt a snadný posyp v zimě i celoročně v zemědělství pro průmyslové materiály.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Speciální průmyslové šicí stroje pro zpracování kůže – výroba, prodej, servis
Výrobu, prodej a servis speciálních průmyslových šicích strojů pro zpracování kůže zajišťuje společnost MINERVA BOSKOVICE, a.s. MINERVA, to jsou šicí stroje, na které se můžete spolehnout.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Profesionální elektronický zabezpečovací systém AJAX – detekce vniknutí, vody i požáru
Ochranu rodiny a majetku prostřednictvím bezdrátového zabezpečovacího systému AJAX zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. působící nejen v Praze a Brně.
Kontinuální sušičky ECO DRY, S4 pro různé obiloviny - efektivní technologie, dodávka
Efektivní sušící technologie nejen pro zemědělství prodává společnost AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kontinuální sušičky ECO DRY a S4 pro širokou škálu obilovin.
AGROING BRNO s.r.o.
Tenzometrické snímače sil ATEX a vyhodnocovací jednotky pro výbušná prostředí
Tenzometrické snímače sil a vyhodnocovací jednotky ATEX jsou vhodné především pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Pořídíte je od firmy UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Dodávka, montáž, oprava, servis, bazar hydraulických čel a plošin Brno
Společnost CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o. nabízí dodávku, montáž, opravu a prodej použitých hydraulických čel a plošin.
Výrobce technologií na zpracování obilovin
Společnost Haiva se sídlem v Tasovicích se zabývá výrobou technologií na zpracování obilovin, zahrnuje také dopravu, čištění, sušení a uskladnění osiv, luštěnin a dalších produktů.
HAIVA Tasovice s.r.o.
T24, telemetrický systém pro dálkové monitorování a přenos signálů
Přesný telemetrický systém T24 pro dálkový bezdrátový přenos digitálních signálů z čidel a snímačů zprostředkovává firma UTILCELL s.r.o. z Brna.