Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Elektrocentrála, prodej profesionálního pomocníka na svářecí práce bez možnosti elektřiny
Elektrocentrála od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. z Brna je profesionální pomocník na na svářecí práce bez dostupnosti elektřiny. Vysoká kvalita, nízká hlučnost.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Prodej elektroniky různých značek na e-shopu s dárkem při nákupu nad 5000 korun
Při nákupu elektroniky různých značek nad 5000 korun na e-shopu společnosti AK elektro s.r.o. dostanete od nás dárek. Sídlo společnosti i kamennou prodejnu najdete v Letovicích.
Chlazení, klimatizace a vzduchotechnika - návrh, instalace
Ať už plánujete novou klimatizaci, chlazení nebo jinou vzduchotechniku, neváhejte se obrátit na odborníky z ELMAR Group - rádi poskytnou veškeré informace o možných technických řešeních vašich potíží.
ELMAR group spol. s r.o.
Regionální centrum Nilfisk pro jižní Moravu – podlahové mycí stroje a vysavače
Podlahové mycí stroje a vysavače Nilfisk včetně příslušenství pořídíte v prodejně a na e-shopu společnosti Synpro ve Velkých Bílovicích, která je zároveň regionálním centrem Nilfisk pro jižní Moravu.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Autorizovaný prodej traktorů a malotraktorů – renomované značky Kubota, Šálek, Wisconsin a Zetor za perfektní cenu
Na autorizovaný prodej traktorů a malotraktorů od renomovaných značek Šálek, Kubota, Zetor a Wisconsin se nejen pro zákazníky ze Znojma a Břeclavi zaměřují odborníci ze společnosti Macháček, s.r.o.
Macháček, s.r.o. Zahradní a komunální technika Znojmo
Paletizace zatravňovacích dlaždic a výplňových kartonů – automatizace jako klíč k efektivitě
Na špičková řešení v oblasti paletizace zatravňovacích dlaždic a výplňových kartonů, které slouží ke zvýšení efektivity v průmyslu se zaměřují odborníci ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Velkoplošná latexová tiskárna Mimaki JV400 LX s bílým inkoustem - prodej, dodávka
Specialista na prodej a dodávku velkoplošných latexových tiskáren Mimaki JV400 LX s bílým inkoustem, to je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Úsporné řešení v oblasti topení, chlazení, klimatizace a vzduchotechniky
Administrativní budovy, nemocnice, haly a sklady mohou výrazně snížit svou energetickou náročnost v oblasti chlazení, klimatizace, topení. S efektivním řešením Vám může pomoci RX servis s.r.o.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Dopravníkové točny a systémy – efektivní změna směru u přepravovaných palet
Na návrh, konstrukci a montáž dopravníkových točen a systémů, které slouží pro efektivní změnu směru u přepravovaných palet a jsou klíčovým prvkem moderní logistiky, se zaměřuje ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Výroba, prodej a servis vah a vážících pokladních systémů
Na výrobu, prodej a servis vah a vážících pokladních systémů je specialistou firma LESAK s.r.o. - Brno.
LESAK s.r.o.
Chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor – tiché a designové klimatizace s vysokou účinností
Na prodej a montáž tichých a designových klimatizací s vysokou účinností pro chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Dopravníky palet pro horizontální dopravu – řetězové a válečkové dopravníky pro efektivní logistiku
Na výrobu a konstrukci řetězových a válečkových dopravníků palet různých rozměrů vhodných pro horizontální dopravu prázdných nebo plných palet se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Řezací plotry rolové, plošné, Mimaki, dodavatel, autorizovaný prodejce
Autorizovaným prodejcem a dodavatelem rolových a plošných řezacích plotrů japonské značky Mimaki je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně. Kvalitní plotry do všech provozů.
ELECTRON, spol. s r.o.
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Stacinární snímače čárových kódů vhodné pro vysokorychlostní montážní linky a prostředí s velkým objemem snímání
Speciálně navržené stacionární snímače, které automatizují proces identifikace výrobků založené na čtení čárových kódů, analýze nebo profilování položek dodává firma DATASCAN, s.r.o.
DATASCAN, s.r.o.
Dráty MIG/MAG, TIG, pro plamen a obalované elektrody pro svařování
Přídavné materiály pro svařování, jako jsou MIG/MAG, TIG dráty, dráty pro plamen a obalené elektrody, zakoupíte na internetovém obchodě společnosti WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Chladící vitríny, prosklený mrazák pro Vaši prodejnu - dodání, montáž, individuální přístup
Nejen do prodejen s potravinami dodává chladící vitríny a prosklené mrazáky společnost LEDO servis ze Znojma. Do Vašeho gastronomického zařízení dodáme a zajistíme montáž všech chladících zařízení.
Karel Kašpar LEDO servis
Výrobny krmných směsí, premixové linky - granulátory, mačkadla, šrotovníky, linky na pytlování
Výrobny na krmné směsi, premixové linky, granulátory, mačkadla, šrotovníky a linky na pytlování na zakázku vyrábí firma HAIVA Tasovice
HAIVA Tasovice s.r.o.
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin provádí firma Detekta s.r.o., pobočka Krnov.
Detekta s.r.o.
Svařovací stroje - novinka v eshopu multifunkční svařovací zdroj, invertor EWM PICOMIG
Svařovací stroje firmy FORMICA WELD spol. s r.o. přicházejí s novinkou ve svém eshopu. Multifunkční svařovací zdroj, invertor značky EWM PICOMIG.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Odborné konzultace a poradenství pro systémy řízení vytápění, chlazení a osvětlení
ELMAR group Brno se již několik let zabývá dodávkou systémů řízení vytápění, chlazení i osvětlení a rádi vám poskytnou odborné konzultace i poradenství.
ELMAR group spol. s r.o.
Bezpečnostní signalizace pro průmysl - světelná signalizace, osvětlení pro stroje
Bezpečnostní signalizace pro průmysl a světelnou signalizaci nebo osvětlení pro stroje Vám dodá a namontuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.
Teprostroj s.r.o.