Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Pěnové vzduchové filtrace, průmyslová vzduchotechnika - sycené, retikulované
Pěny sycené aktivním uhlím, odlučovače ropných látek a pěnové vzduchové filtrace vyrábí společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna, která se zaměřuje na oblast průmyslové vzduchotechniky.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Nosné vidlice, vidle na vysokozdvižné vozíky - přídavná zařízení pro VZV
Nosné vidlice, vidle zajišťují všechny základní skladovací a manipulační vlastnosti vysokozdvižného vozíku. Přídavná zařízení pro VZV dodává společnost Moravia Manipul spol. s r.o. ze Zbýšova u Brna.
Moravia Manipul, s.r.o.
Průmyslové převodovky - široký výběr čelních, šnekových i speciálních převodovek
Vyberte si z široké škály průmyslových převodovek od brněnské firmy SPONA - ROL s.r.o., která se zaměřuje na prodej čelních, šnekových i speciálních převodovek.
Ortodontické nástroje  Hu-Friedy – kleště, dosazovače, jehelce, peany
Široký sortiment ortodontických kleští značky Hu-Friedy nakoupíte na e-shopu altisgroup.cz. Najdete zde i další nástroje této značky, jako jsou dosazovače, jehelce nebo peany.
Altis Group spol. s r.o.
Technické kontroly, servis, generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů
Technické kontroly, servis a generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů zajišťují zkušení a proškolení mechanici z firmy Moravia Manipul spol.s r.o v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Prodej a dodávka filtrů pro průmysl, filtrační technologie, filtrační zařízení
Velkoobchod, prodej filtračního zařízení, filtry pro průmysl, filtrační technologie, filtrace vzduchu a veškerý sortiment dodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Materiál, nástroje a pomůcky pro ortodoncii a estetickou stomatologii – prodej přes eshop
Veškerý stomatologický materiál a pomůcky či nástroje pro estetickou stomatologii nakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Altis group. Dodáváme produkty prověřených výrobců ortodontického materiálu.
Altis Group spol. s r.o.
Široký výběr elektromotorů - fázové asynchronní, integrované nebo pro výtahy
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. se zaměřuje na prodej elektromotorů. V nabídce najdete jak elektromotory fázové, tak integrované, se změnou počtu pólů nebo elektromotory pro výtahy.
Prodej svářecí techniky VECTOR Welding - vhodné pro domácí kutily, profesionály
Na prodej svářecí techniky VECTOR Welding se zaměřuje firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.. Zařízení dodáváme pro domácí kutily i profesionály v lokalitě Zakřany a Brno - venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair – prodej včetně servisu
Tepelná čerpadla Toshiba, Estia, Aqearea a Sinclair prodává firma Klimastyle z Hodonína. Zajišťujeme i servis tepelných čerpadel všech značek v oblasti Kyjova a Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace na zakázku - výroba
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace vám na zakázku vyrobí specialista v oboru - firma TEPROSTROJ, s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Obiloviny-zpracování pomocí přisávacích šrotovníků a mačkačů Brno
Technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí, jako jsou například přisávací šrotovníky či mačkače dodává česká společnost AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Svahové a plošné mulčovače, příkopová ramena za traktor
Kompaktní žací příkopová ramena, ale také svahové a plošné mulčovače značky Bomford, vhodné pro zemědělce, ale také zahradnictví a komunální služby, dodává firma SYNPRO s.r.o. z Velkých Bílovic.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Autorizované měření emisí - jednoduché rozptylové studie
Autorizovaným měřením emisí se zabývá naše firma Detekta s.r.o. z Brna. Vytváříme jednoduché rozptylové studie v akreditované laboratoři.
Detekta s.r.o.
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.
Požární ochrana a prodej protipožárních prostředků od PB Alfa s.r.o. z Brna
Společnost PB Alfa s.r.o. z Brna nabízí služby v oblasti požární ochrany a to od kontrol, oprav a revizí požárních systémů až po prodej hasících přístrojů.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Filtry a filtrační technologe pro průmysl, velkoobchod, prodej, distribuce
Distribuce, velkoobchod, prodej filtrů, filtračních vložek a filtrační technologie pro průmysl zajisťuje firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky, opravy a servis této techniky nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.