Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Záruční i pozáruční servis, opravy chladniček a mrazniček - rychle a spolehlivě
Nevíte u koho rychle a spolehlivě opravit vaši chladničku nebo mrazničku? Hledáte firmu, která vám poskytne záruční i pozáruční servis? Obraťte se na firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Kuželočelní průmyslové převodovky
Výkonné a kvalitní kuželočelní převodovky vhodné pro využití v průmyslovém odvětví dodává obchodní společnost SPONA – ROL s.r.o. z Brna.
Pronájem plošiny - pracovní a montážní Brno
Pronájem pracovní a montážní plošiny v Brně a okolí vám poskytne firma s dlouholetou zkušeností - Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Autogenní technika pro svařování a řezání – prodej redukčních ventilů, spořičů plynu
Prodejem techniky pro autogenní svařování a řezání – redukční ventily, spořiče plynu, bezpečnostních prvků, pálící strojky – se zabývá společnost Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Konstrukční práce – vývoj a stavba svislých soustruhů s využitím konceptu digitálního prototypování
Konstrukční kancelář společnosti VTL Blansko se zabývá vývojem a stavbou svislých soustruhů pro různá průmyslová odvětví. Každý soustruh modifikujeme dle přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann – úspora nákladů na vytápění a chlazení
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann pro rodinné domy, byty i komerční objekty instaluje na Hodonínsku firma Klimastyle s.r.o. S touto technikou ušetříte náklady na vytápění i chlazení objektů.
Klimastyle s.r.o.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Elektromotory pro výtahy a eskalátory od výrobce LAFERT
Špičkové elektromotory od renomovaného italského výrobce Lafert Motors dodává na český trh společnost SPONA – ROL s.r.o. sídlící v Brně.
Stroje a technika pro sečení trávy - příkopové sekačky, zahradní traktory
Veškerou potřebnou techniku pro sečení trávy v parcích, zahradách ale i na loukách zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO s.r.o. Prodáváme příkopové sekačky BOMFORD i výkonné zahradní traktory SECO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Servis, oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux, Gorenje
Máte chladničku značky AEG, Electrolux, Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Dodávka a montáž klimatizací Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi – návrh klimatizace na míru
Návrh klimatizačního systému na míru poskytuje v okolí Hodonína a Kyjova firma Klimastyle. Dodáváme a montujeme klimatizace pro chlazení i vytápění značek Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi.
Klimastyle s.r.o.
Prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje a paliva
Distributor, dodavatel a prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje i paliva, všechny druhy filtrů pro techniku, to vše od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Manipulační technika - prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky v Brně spolehlivě zajišťuje firma Moravia Manipul spol.s r.o, která působí v oblasti manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop motorové pily Husqvarna. S dárkem řetěz a olej zdarma.
Prodej, eshop motorové pily značky Husqvarna od firmy Gardentech s.r.o. Brno. Všestranná výkonná pila profesionální kvality s dárkem. Řetěz a olej zdarma.
Gardentech s.r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bezkontaktní RFID čipové náramky pro Aquaparky, lázně a wellness centra
Výrobce, prodejce, dodavatel RFID čipových náramků, bezkontaktní čipové technnologie pro aqaparky, lázně a wellness centra jedině od firmy IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Technologie a zařízení robotického lakování – inovace procesu u práškových i mokrých barev
Specialisty na technologie a zařízení robotického lakování a inovace v procesu lakování práškových i mokrých barev jsou pracovníci ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Chlazení, chladiče nebo chladící vana pro zabudování do barové desky na lahvová vína
Elektrické chladiče a chladící vany pro profesionální chlazení a podávání kvalitně vychlazeného vína prodává firma Ráj Gastronomie.cz - Gastro vybavení Hustopeče.
Ráj Gastronomie.cz