Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Odborné posudky podle zákona o ovzduší, rozptylové studie. Ochrana ovzduší.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší a rozptylové studie provádí autorizovaná laboratoř Detekta s.r.o. Brno. Rozhodnutím MŽP ČR. Ochrana ovzduší.
Detekta s.r.o.
Moderní lahvovací linka pomohla pivovaru Tambor k velkému úspěchu
Kvalitní robotizované výrobní linky poskytuje společnost TERAMEX s.r.o., dodavatel moderní lahvovací linky v pivovaru Tambor, o které vyšel článek v časopise Techmagazín.
TERAMEX s.r.o.
Strojní plazmové řezací zařízení  - pro zpracování silných nerezových materiálů
Strojní plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. For CUT 263 A je zařízení nejvyšší třídy pro řezání. Je vhodné pro řezání silných nerezových materiálů.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Servis zahradní techniky a zahradních strojů všech značek – kompletní péče o Vaše zařízení
Kompletní péči a servis zahradní techniky a strojů všech různých značek zajišťují odborníci ze společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky pro oblasti Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Zprostředkování planetových průmyslových převodovek typu EX/EXB
Planetové průmyslové převodovky typu EX/EXB na těžké a náročné aplikace pro vás zprostředkovává firma SPONA – ROL s.r.o. , která své služby zajišťuje v oblasti Brna a jeho okolí.
Bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače a kryty pro strojní průmysl a stroje
Firma Teprostroj s.r.o. sídlící v Břeclavi poskytuje bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní průmysl. Na výběr máte z různých druhů lišt, nárazníků, spínačů nebo krytů.
Teprostroj s.r.o.
Silniční sada k zahradním traktorům – světlomety, držák na SPZ, zrcátko a mnoho dalšího
Na prodej silničních sad obsahující světla, držák na SPZ a zrcátko vhodných k zahradním traktorům, které umožňují přihlášení na úřadě jako pracovní stroj, se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Výroba kvalitních pružin pro průmysl - včasné dodání, realizace za rozumné ceny
Kvalitní pružiny pro specifické obory průmyslu vyrábí v České republice naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. Dbáme na včasné dodání v nejbližším možném termínu, vše za rozumné ceny.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Prodej hliníková rohože, gumová PVC, textilní nebo kartáčová násada
Prodej hliníková rohože od firmy DIAMANT AK s.r.o. Vybrat z textilní nebo kartáčová násada kombinace dle přání zákazníka. Poradenství i návrh následnou odbornou montáž.
DIAMANT AK s.r.o.
Laboratorní technika, produkty FRITSCH a Gerhardt, měřící přístroje, optické přístroje, laboratorní mlýny
Společnost ILABO, spol. s r.o. se specializuje na prodej kvalitní a spolehlivé laboratorní techniky. V sortimentu naleznete produkty renomovaných firem FRITSCH a Gerhardt.
Pracovní montážní plošina na podvozku nákladního auta - pronájem, půjčovna
Půjčovna Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský pronajímá pro nejrůznější výškové práce pracovní montážní plošinu na podvozku nákladního auta. Zaručujeme perfektní stav s bezpečnou a odolnou konstrukcí.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Papírové průmyslové vícevrstvé utěrky Multiclean – praktický standard v mnoha provozech
Na prodej papírových průmyslových utěrek Multiclean, které jsou již praktickým standardem v mnoha provozech v podlahovém stojanu nebo držácích na stěně, se zaměře společnost ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Komunální stroje – úklidová a čistící technika pro venkovní úklid
Kompaktní komunální stroje pro venkovní úklid – úklidovou a čistící techniku, která poslouží k zametání cest i péči o zeleň v parcích, zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Dodávka a servis tepelných čerpadel pro rodinné domy - optimální systém vytápění
Optimální systém vytápění rodinného domu vám zajistí tepelná čerpadla, která dodává a servisuje spolehlivá firma Klimastyle z Hodonína. Instalujeme čerpadla Toshiba, Sinclair, Mitsubishi a další.
Klimastyle s.r.o.
Posezónní servis zahradních strojů – sekačky, křovinořezy, mulčovače v perfektním stavu
Na posezónní servis, vyčištění a opravy zahradních strojů jako jsou sekačky, křovinořezy, mulčovače a další se zaměřují vyškolení technici ze společnosti Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Měření akustiky Hodonín, protihlukové úpravy, akustika pracovního prostředí, snižování hluku.
Měření akustiky v pracovním prostředí, snižování hluku vzuchotechnickými systémy a protihlukové úpravy od firmy Klimatechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji v okrese- kvalitní akustické měření.
KlimaTechnik s.r.o.
Mobilní zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu - Inoxliner
Zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu zakoupíte ve firmě Weldpoint. Prodáváme mobilní zařízení Inoxliner, které umožňují čistit nebo leštit nerezové výrobky v dílně i venku
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Sněhová fréza potřebná na efektivní úhrnování sněhu. Sněhová fréza se širokým záběrem.
Sněhová fréza na čistění chodníku v zimním období zakoupíte u firmy GARDENTECH Brno - Černovicích. Efektivní úhrnování sněhu za krátký čas.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší, o ochraně ovzduší
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Provádíme služby dle požadavků vyhlášky o ochraně ovzduší.
Detekta s.r.o.
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT koupíte v eshopu či na prodejně v Brně u firmy FORMICA WELD spol. s r.o.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Pěnové vzduchové filtrace, průmyslová vzduchotechnika - sycené, retikulované
Pěny sycené aktivním uhlím, odlučovače ropných látek a pěnové vzduchové filtrace vyrábí společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna, která se zaměřuje na oblast průmyslové vzduchotechniky.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny