Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Filtrace vody a vzduchu, odlučovače ropných látek a filtry do akvárií – bohatý sortiment kvalitního dodavatele
Širokou škálu různých druhů filtrací vody a vzduchu, odlučovačů ropných látek a filtrů do akvárií má ve svém bohatém sortimentu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových zařízení – specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu
Na instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových a jiných zařízení se zaměřují specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu ze společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Rolničkové, destičkové a řetězové dopravníky – snadná přeprava kusových i větších předmětů
Na vývoj a konstrukci rolničkových, destičkových a řetězových dopravníků, které slouží ke snadné přepravě kusových zásilek i větších předmětů, se zaměřují specialisté ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Vysouvací sloupky pro zamezení vjezdu vozidel – automatické, pevné, sklopné
Výsuvné automatické, pevné, sklopné a jiné sloupky pro zamezení vjezdu vozidel v městské zástavbě vám dodá i namontuje česká společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Náhradní díly pro převodovky - samostatná ozubená kola, pastorky, hřídele, možnost výroby na klíč
Spolehlivým dodavatelem náhradních dílů pro převodovky, samostatných ozubených kol, pastorků a hřídelí je firma MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení, planetové převodovky
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení - planetové, cykloidní převodovky, rotační a lineární aktuátory dodává společnost TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Automatické zavlažování na klíč – návrh, instalace i údržba závlahových systémů
Na automatické zavlažování a návrh, instalaci i údržbu závlahových systémů včetně zajištění všech komponentů se zaměřuje společnost Zahrady Minařík působící ve Znojmě na jižní Moravě.
Zahrady Minařík
Revoluční velkoplošná inkoustová UV LED tiskárna Mimaki UJV55-320
Pokud si chcete pořídit novou tiskárnu, pak se určitě zaměřte na novou revoluční velkoplošnou inkoustovou tiskárnu UV LED Mimaki UJV55-320, kterou nabízí firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Diagnostická technika SONAPHONE Smart - využití pro různé aplikace v průmyslu
Ultrazvuková zařízení pro kontrolu těsnosti ventilů vyrábí společnost SONOTEC se sídlem v Brně. Dodáváme diagnostickou techniku pro různé aplikace v průmyslovém odvětví.
SONOTEC s.r.o.
Peletkovací linka s pásovou sušičkou - inovativní řešení pro využití dřevěné štěpky
Na výrobu a prodej peletkovací linky s průmyslovou velkokapacitní pásovou sušičkou na zpracování dřevěné štěpky, která je levným a ekologickým zdrojem energie, se zaměřuje společnost SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Prodej, dodávka obchodních pultových vah, vážící zařízení
Na prodej a dodávku obchodních pultových vah a vážících systémů je zde firma LESAK s.r.o., z Brna.
LESAK s.r.o.
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot. Prodej a montáž
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot Vám prodá a namontuje firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé ČR. A to buď rohož STAR nebo ocelová rohož.
DIAMANT AK s.r.o.
Manipulační linky a technologie pro betonářský a potravinářský průmysl - dodávka
Na manipulační linky pro betonářský a potravinářský průmysl se zaměřuje firma TERAMEX s.r.o. - zajistíme jejich dodávky a projektování.
TERAMEX s.r.o.
Technologie pro vinice – vinohradnické, zemědělské a komunální stroje a příslušenství
Pro usnadnění práce ve vinicích využijte zemědělské, komunální či vinohradnické stroje a jejich příslušenství. Na prodej se specializuje firma SYNPRO s.r.o. se sídlem ve Velkých Bílovicích.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Kluzná ložiska Turbolink - revoluční řešení pro snížení tření a opotřebení ve vysokootáčkových strojích
Kluzná ložiska a ložiskové systémy prvotřídní kvality, které vyrábí jihokorejská firma Turbolink, dodává česká společnost MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Inovativní linka na třídění plastů – recyklační linka na pet láhve, průmyslové plasty a obaly
Na výrobu a instalaci recyklačních linek na třídění plastů vhodné na pet láhve, průmyslové plasty a obaly se zaměřuje společnost SD Install, která se specializuje na průmyslové zařízení.
SD Install Gustav Schuh
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů, které umožňují převod parametrů mechanického výkonu při velmi malých rozměrech, dodává společnost TG drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Bezpečnostní ochranné kryty pro stroje - soustruhy, frézky, brusky nebo sloupové vrtačky
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje ochranné kryty pro stroje. Široký sortiment krytů zahrnuje kryty pro soustruhy, sloupové vrtačky, frézky, brusky a ostatní stroje.
Teprostroj s.r.o.
Výrobníky sodové vody - skvělý doplněk do kantýn, jídelen i kanceláří
Společnost LEDO servis ze Znojma Vám zajistí dodávku a instalaci výrobníků sodové vody do kantýn, jídelen i kanceláří. Zařízení slouží k výrobě a stáčení sodové vody a k dochlazování limonád.
Karel Kašpar LEDO servis
Vytápění rodinných domů a ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla – nejen systém vzduch-voda
Na zajištění vytápění rodinných domů a ohřevu TUV pomocí tepelného čerpadla systémem vzduch-voda, ale i vzduch-vzduch se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. působící v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Realizace posklizňových linek a sušáren obilovin na klíč
Realizaci kusových zemědělských strojů na klíč zajistí firma HAIVA Tasovice. Podle přání zákazníka vyrábíme posklizňové linky a sušárny obilovin.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Průmyslové utěrky Wiper bowl Polytex v kyblíku - vhodné pro všestranné procesy stírání
Firma ZVG CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě vyrábí průmyslové vlhčené ubrousky Wiper Bowl® Polytex® pro čistotu Vašich rukou při práci, ale také pro rychlé čistění nástrojů a povrchů.
ZVG CZ s.r.o.