Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Přepravní obaly pro E-commerce, internetové podnikání - jednoduchá přeprava, distribuce i skladování
Vhodné přepravní obaly pro E-commerce, tedy internetové podnikání můžete zakoupit u firmy Schoeller Allibert s.r.o., která Vám dodá přepravky vhodné pro jednoduchou distribuci, přepravu i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Kopírky, tiskárny, faxy, skenery SHARP - pronájem, prodej i servis
Kopírky, tiskárny, faxy i skenery SHARP a jejich pronájem, prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. také v okolí Opavy a Frýdku-Místku.
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Výroba kovových součásti a nábytkových dílů - výškově stavitelná stolová podnoží
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která vyvíjí a vyrábí kovové součásti a nábytkové díly jako jsou například výškově stavitelná stolová podnoží.
Mazací služba, aplikace moderních mazacích prostředků,  návrh mazacích plánů v  průmyslových provozech Petřvald
NTL zajišťuje mazací služby na průmyslových provozech v součinnosti prováděné tribotechniky a vibrodiagnostiky.
Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
A3 černobílé kopírky, kopírovací stroje Sharp - pronájem i prodej
A3 černobílé kopírovací stroje seženete u české společnosti SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zabývá prodejem, pronájmem i servisem kancelářské techniky značky SHARP.
Laboratorní digestoř - praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami
V sortimentu společnosti Opting servis, která sídlí v Ostravě, nyní najdete také laboratorní digestoř, která je vhodná především jako praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami.
Jednoúčelové stroje pro slévárny, ocelárny a nástrojárny
Společnost VÚHŽ a.s. se zaměřením na automatizaci ocelářských procesů, výrobu speciálních válcovaných profilů i odstředivě litých odlitků sídlí v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek.
Stroje a zařízení ke zpracování trubek a tyčí
Jednoúčelové stroje na zpracování trubek v ocelářském a zpracovatelském průmyslu, dopravníky, automatizace, výrobní linky sestrojuje Prestar, s. r. o., Opava.
Strojírenská výroba technologických celků v hutnictví, výstavba průmyslových hal
Výrobu, opravy i projekční činnost v oblasti strojírenství a stavebnictví poskytuje společnost Strojírny a stavby Třinec, a.s. Vyvíjíme a vyrábíme brusky, pily, bourací manipulátory i drtiče.
Kompresory a elektrocentrály na prodej i k výhodnému zapůjčení
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, která se zabývá prodejem a půjčovnou elektrocentrál a kompresorů za výhodné ceny.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Pronájem a správa železničních nákladních vozů, čištění železničních vozů a autocisteren
Pronájem, správu a údržbu železničních nákladních vozů zajistí společnost AWT ROSCO a.s., která se také zabývá čištěním železničních vozů, cisteren, tank kontejnerů a jiných obalů.
Paletové váhy, elektrický paletový vozík s váhou pro vážení rozměrného zboží
Profesionál v oboru vah, to je KADLEC, spol. s r.o.! Jsme specialisté na vážicí systémy a působíme v Opavě i Ostravě. Nabízíme paletové váhy a paletové vozíky s váhou pro vážení rozměrného zboží
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Jednoúčelové stroje pro zpracování plechů, konstrukce a výroba
Profilovací linky, obráběcí CNC stroje, tvářecí nástroje a svařovací stoly pro kovovýroby na zakázku zhotovuje i renovuje společnost Company PMX s.r.o., Karviná.
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Čerpadla, domácí vodárny Al-ko - vždy pod tlakem, k připojení na užitkovou vodu
Čerpadla a domácí vodárny Al-ko nabízí naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., které jsou vhodné k připojení na užitkovou vodu a díky silným elektromotorům jsou vždy pod tlakem.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Kovářské práce, zámečnictví, výroba kovových dekorací
Umělecké kovářství, drobné zámečnické práce, zakázkovou výrobu ozdobných i praktických věcí Vám nabízí FABRI plus, s.r.o. ze Stanislavic v Českém Těšíně v okrese Karviná.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Zakázková kovovýroba a kovobrábění - kvalitní zpracování výrobků
Zakázkovou kovovýrobu a kovoobrábění Vám poskytne naše společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, kde nabízí kvalitní zpracování výrobků.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava