Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zkušební trhací stroje a lisy Testometric pro měření tlaku, tvrdosti
Společnost Labormachine, s.r.o. se sídlem v Opavě je distributorem zkušebních trhacích strojů a lisů společnosti TESTOMETRIC Co. z Velké Británie pro Českou a Slovenskou republiku.
Dělení nerezové oceli – přesné pálení a řezání
Zpracováváte nerezovou ocel a potřebujete pro svou výrobu přesně dělené části? V tom případě neváhejte a oslovte naši společnost Nerezové výpalky, s.r.o.
Balicí systémy - velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty
Společnost Advanced Industries Packaging s.r.o. je jeden z největších světových výrobců papírových pytlů a nabízí Vám univerzální balicí systémy a velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Archivační otočné skříně na šanony - šetřete místem v kanceláři či archívu
Pro archivaci Vašich dokumentů a spisů si pořiďte efektivní otočné skříně na šanony, které využijete nejen v kanceláři. Můžete si vybrat z různých druhů na našem e-shopu KOVOPRAKTIK.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Zakázková kovovýroba - spolehlivé výrobky přesně podle vašich požadavků
Zakázková kovovýroba společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína nabízí širokou škálu nejrůznějších spolehlivých výrobků, které zhotovíme přesně podle potřeb zákazníka.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Technika na zahradu STIHL - AKU křovinořezy, elektrické vyžínače, motorové pily a zahradní nůžky v jarní akci
Je čas na to, co vás baví - je čas na zahradu! Přijďte si do prodejny CHLEBIŠ v Opavě pro zahradní techniku STIHL, máme pro Vás křovinořezy, vyžínače, motorové pily i zahradní nůžky v jarní akci.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu - možné použití na traktorech
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu seženete na eshopu i v prodejně společnosti B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Motorové oleje Shell - velkoobchodní balení za výborné ceny
Servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se také specializuje na dodávku motorových olejů Shell. Nabízíme velkoobchodní balení za výhodné ceny s dopravou zdarma.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Permanentní zvedací magnety, elektromagnety pro snadnou a bezpečnou manipulaci
Díky společnosti Pavlínek s.r.o., která sídlí v Ostravě můžete nyní pro snadnou a bezpečnou manipulaci s těžkými předměty využít permanentní zvedací magnety a elektromagnety.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Průmyslová výrobní společnost v oboru kovovýroby Moravskoslezský kraj
Kovovýroba a kovoobrábění z hliníku a dalších materiálů na základě požadavků zákazníka, obrábění hliníkových součástek do různých průmyslových odvětví, CNC výroba a povrchová úprava – Robert Paluzga.
Robert Paluzga kovovýroba
Čelní reflektor, svítilna, vyšetřovací zrcátko, binokulární lupa - prodej
Čelní reflektor, svítilnu, vyšetřovací zrcátko i binokulární lupu můžete snadno a rychle pořídit díky společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis.
Plnící váhy - dávkovací váha s plněním přednastavené dávky do pytlů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost z Opavy, která Vám dodá kvalitní váhy a vážicí systémy. V sortimentu nabízíme také plnící a dávkovací váhy s plněním přednastavené dávky do pytlů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Stavby na klíč Nový Jičín, stavební práce, opláštění budov, stavby hal, ocelové konstrukce
Provádíme stavební práce včetně staveb na klíč, výstavbu nových hal, ocelové konstrukce, opláštění budov, průmyslové podlahy, drobné zámečnické práce.
Barevné MFP kopírky SHARP si  můžete zakoupit nebo vypůjčit v okolí Ostravy a Opavy
Výkonné a kompaktní barevné MFP kopírky SHARP pro malé i velké kanceláře poskytuje k pronájmu či k prodeji česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. v okolí Ostravy i Opavy.
Malá i velká laboratorní dvouplášťová digestoř, vhodná pro všechna pracoviště za rozumnou cenu
Prodej laboratorní dvouplášťové digestoře za příjemné ceny zajistí společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Vhodná pro všechna pracoviště.
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Chlazení na pivo - nápojové zařízení pro letní zahradní párty, chaty a chalupy
Firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem poblíž Opavy nabízí chladící a výčepní nápojové zařízení na pivo pro letní párty, chaty a chalupy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Oleje, filtry, maziva - prodej a eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na prodej kvalitních olejů, maziv a filtrů také na svém eshopu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Požární a kouřové hlásiče - elektronická signalizace
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy jako jsou elektronické požární signalizace a hlásiče.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Skleněný závěsný i stolní destilační přístroj - k výrobě destilované vody
Ostravská společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis Vám dodá skleněné destilační přístroje, které jsou určeny k výrobě destilované vody jejíž kvalita odpovídá ČSN 684063.
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Automatizované systémy pro řízení technologických celků
Rozvaděče, automatizované systémy řízení, měřící a regulační techniky Vám dodá a namontuje Váš profesionální partner AUTEL montáže, a.s. se sídlem v Třinci.
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dopravní pásy, drátěné pásy a další transportní technika
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. dodává komponenty pro pohony, dopravní techniku a pneumatické rozvody v Ostravě a okolí.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma