Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Pomoc při zimní údržbě – uklízeče, odhrnovače sněhu chodníků a zpevněných ploch
Jednoznačnou pomoc při zimní údržbě vám poskytne firma Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Zprostředkujeme potřebný sortiment jako jsou uklízeče a odhrnovače sněhu pro chodníky i jiné zpevněné plochy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky, zámečník.
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny, do spíže, do kanceláře, do garáže, do skladů a provozoven.
TRESTLES, a.s.
Pohony - klínové, variátorové a ozubené řemeny
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami komponentů pro pohony v Ostravě a okolí. Nabízíme klínové, variátorové a ozubené řemeny.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Zvedací zařízení - řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano
Zvedací zařízení jako jsou řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano nabízí společnost BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí poblíž Opavy.
Automatizované dávkovací systémy Ostrava, čerpadla, měřící sondy, měřící přístroje, servoventily
Automatizované dávkovací systémy Ostrava, dávkovací čerpadla, měřící sondy, měřící přístroje, servoventily, přehledně uspořádány veškeré komponenty technologického okruhu.
Výroba stavebních lžic všeho druhu Bruntál, výroba přídavných zařízení pro stavební  techniku
Výroba stavebních lžic všeho druhu Bruntál, výroba přídavných zařízení pro stavební a zemědělskou techniku, výroba lžic - svahovací, podkopové, rychloupínáky, klece a jiné.
Servis elektromotorů - opravy, převíjení a navíjení
KRES spol. s r. o. je Krnovský elektro servis, který se specializuje na navíjení, opravy a převíjení rotorů a statorů všech druhů elektromotorů.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Ryze česká společnost se specializací na vývoj a výrobu řídicích systémů z Bruntálska
Vývoj a výroba řídicích systémů pro automatické linky, technologické celky a jiné stroje zajišťuje společnost ELAP výrobní družstvo.
ELAP výrobní družstvo
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Výroba manipulační techniky a kancelářského vybavení
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, vyrábí širokou řadu manipulační techniky a vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Cyrusova a Bürkerova komůrka pro počítání krevních destiček, živých i mrtvých mikroorganismů
Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis v Ostravě Vám dodá Cyrusovy a Bürkerovy komůrky, sloužící pro počítání krevních destiček, červených, bílých krvinek, živých a mrtvých mikroorganismů.
Armatury, solenoidové ventily – maloobchod, velkoobchod, autorizovaný prodejce
Firma Juřík Roman se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej armatur a solenoidových ventilů v Ostravě. Jsme autorizovaným prodejcem ASCO/JOUCOMATIC.
Roman Juřík
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Gastro Opava, gastrozařízení a gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti
Gastro, gastrozařízení, gastrovybavení pro profesionály i do domácnosti vám dodá s profesionálním vysvětlením obsluhy, zaškolením i servisem firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Náhradní díly pro strojírenský průmysl - kvalitní systémy hydrauliky a pneumatik
Náhradní díly pro strojírenský průmysl pořídíte u firmy Ekosys, s.r.o. Ostrava. Stroje, které používáte, by se neobešly bez kvalitního systému hydrauliky a pneumatiky.
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.
Strojní komponenty a pneumatické prvky - pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami strojních komponentů a pneumatických rozvodů jako jsou pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Úsporné topení pro Váš domov – tepelná čerpadla vzduch-voda – dodávka a montáž
Tepelná čerpadla vzduch-voda Vám zajistí ekologické a úsporné topení. Společnost Marel Corp s.r.o. se postará o dodávku i montáž čerpadel v okolí Českého Těšína, Karviné, Ostravy a Frýdku -Místku.
Teleskopické manipulátory i montážní plošiny - pronájem a půjčovna
Potřebujete-li k práci montážní plošinu a nechcete investovat velké peníze, můžete si ji pronajmout od společnosti STALOTAS s.r.o. z Ostravy, která se specializuje na půjčovnu stavební mechanizace.
STALOTAS s.r.o.
Kovovýroba, tryskání, lakování a řezání plechů - moderní obrábění kovů na CNC strojích
Obrábění kovů na CNC strojích, tryskání, řezání a lakování plechů nabízí firma HON-KOVO s.r.o. v Opavě, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovovýroby.