Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Gastro Třinec, prodej a servis gastronomického zařízení, záruční a pozáruční servis, odborná montáž
Nabízíme kompletní vybavení pro gastronomické provozovny, jako jsou restaurace, kavárny, hotely, bary, jídelny, školní kuchyně, pizzerie, pekárny, nemocnice apod.
Plastové jednorázové nádobí, prodej - kelímky, talíře, tácky a příbory
Plastové jednorázové nádobí v Opavě a Ostravě prodává firma Chovancová Ilona. V našem gastroskladu a e-shopu můžete zakoupit kelímky, talíře, tácky, příbory, lžičky, menu boxy a další sortiment.
Hydraulické vyrovnávací můstky, rampy a nájezdy pro logistická centra, sklady
Hydraulické vyrovnávací můstky, rampy, nájezdy, vedení kol, zábrany a jejich povrchové úpravy vyrábí na zakázku společnost Ing. Radmila Hamerníková s.r.o., Kopřivnice.
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Dávkovače papírové lepící pásky pro uzavírání kartonů Vám usnadní a urychlí práci
Prodej dávkovačů papírové lepící pásky pro uzavíraní kartonů, které mohou být ruční či elektrické, zajistí společnost Cyklopack spol., s.r.o. na svém e-shopu. Dávkovače Vám ušetří čas a tím i peníze.
Pro sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů využíváme různé technologie a postupy
Sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů zajistí společnost Pressmetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Používají různé výrobní technologie a postupy, například lisování, svařování atd.
Nájezdové rampy pro sklady, logistická a obchodní centra, hydraulické vyrovnávací můstky
Ocelové konstrukce i nájezdové rampy Vám vyrobí společnost Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. z Kopřivnice. Pomůžeme Vám s přemístěním Vašeho zboží a ušetříme tak Váš drahocenný čas.
Výškově stavitelné stoly s elektropohonem do výšky stojícího člověka
Nábytek Amadeus dodává výškově stavitelné stoly, které jsou určeny pro děti i dospělé, díky nim podporujete zdravé sezení a předcházíte tak zbytečným bolestem zad již v útlém věku.
Nábytek Amadeus
Hydraulické pohony strojírenských zařízení pro použití s vysokými silami
Hydraulické pohony strojírenských zařízení, které jsou vhodné pro použití s vysokými silami dodává společnost Ekosys, s.r.o. v Ostravě, která se zabývá komplexním řešením hydraulických systémů.
Nové vybavení a modernizace prodejen
Internetový prodej vybavení prodejen. Chladící pulty, vitríny, regály, chladící a mrazící skříně. Dodávka a realizace vybavení prodejen od společnosti intaPLASTIC s. r. o.
Kompletní elektro rozvody v rodinných domech - elektroinstalace za super ceny
Elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. nabízí zákazníků nejen z okolí Opavy a Ostravy své služby. Vyškolení pracovníci Vám kvalitně a kompletně provedou elektroinstalace a elektro rozvody.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Dodání páskovacích strojků k páskování citlivých předmětů papírovou páskou či fólii
Na dodávku balících a páskovacích strojů se zaměřuje společnost Cyklopack, spol. s.r.o., která působí po celé ČR. Ruční páskovačky umožní balení jemných a citlivých předmětů papírovou páskou či folii.
Diagnostika stavebních konstrukcí - měření vzduchotěsnosti budov pomocí termokamery
Diagnostiku stavebních konstrukcí zajišťuje firma Intezo Ing. Petra Kazického z Ostravy, která s pomocí termokamery zjistí, odkud z objektu uniká teplo nebo stanoví homogenitu tepelně izolační vrstvy.
Ing. Petr Kazický Intezo
Stavební kontejnery na zeminu a stavební suť včetně kontejnerové dopravy
Stavební kontejnery na zeminu a suť včetně kontejnerové dopravy Vám poskytuje firma Černohorský s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Projektování, servis hydraulických a pneumatických zařízení - komplexní služby
Komplexní služby v oblasti projektování a servisu hydraulických i pneumatických zařízení zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na jejich náhradní díly.
Ochrana majetku a osob - kamerové a zabezpečovací systémy Opava
Ochranu majetku a osob za pomocí kamerových a zabezpečovacích systémů provádí na Opavsku firma 4M zabezpečovací systémy na Otické ulici.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Profesionální čištění podlah i koberců za pomocí parního přístroje bez chemikálií
Profesionální, ekologické čištění a dezinfekce podlah a koberců parním přístrojem zajistí společnost Lumír Sokol s.r.o. v okolí Havířova a Karviné. Čištění je ekologické a bez chemikálií.
Strojírenská výroba, zakázková výroba automobilových součástek
Přesná strojírenská výroba. Kusová i sériová výroba součástí pro automobilový a letecký průmysl od firmy CNC Turning s.r.o. z Opavy.
CNC Turning s.r.o. strojírenská výroba
Důkladné čištění wapkou venkovní zámkové či terasové dlažby, chodníků z betonových dlažeb
O čištění vysokotlakým čističem wapkou se postará společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v Havířově, Karviné i v okolí Ostravy. Vyčistí zámkovou i terasovou dlažbu, fasády, střech i zahradního nábytku.
Digitální vlhkoměr obilnin pro zemědělce Agricomputer - špičkový víceúčelový přístroj
Společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy zajišťuje dodávku a servis digitálního vlhkoměru Agricomputer, což je přístroj pro zemědělce, měřící hodnotu vlhkosti obilnin.
Jeřábové automatické robotické háky s dálkovým ovládáním Elebia
Prodej jeřábových automatických robotických háků s dálkovým ovládáním Elebia realizuje společnost PAVLÍNEK s.r.o., působící v tomto oboru jako jediná certifikovaná firma v České i Slovenské republice!
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Rázová charpyho kladiva Ibertest - nejmodernější technologie, vysoká kvalita
Společnost Labormachine, s.r.o. se zaměřuje na dodávku zkušebních strojů. V produktech naší firmy naleznete také rázová charpyho kladiva Ibertest. K rázovým kladivům nabízíme celou řadu příslušenství.
Vzduchotechnika a klimatizace k výměně vzduchu pro zdravější a čistější život
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě, která se zaměřuje také na oblast vzudochotechniky a klimatizace, která slouží k výměně vzduchu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Zabezpečovací systémy a ochrana majetku pro váš klidný spánek
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy v okolí Ostravy a Opavy. Ochráníme Váš majetek a vy můžete klidně spát.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava