Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro čerpání čisté vody, zavlažování - akční nabídka
Ostravská společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. má pro Vás v akční nabídce ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro vrty i studny k čerpání čisté vody do domácností a zavlažování dešťovou vodou.
Výdejní místo hasících přístrojů, práškových, CO2 i pěnových – stačí objednat a vyzvednout
Objednávejte hasící přístroje u společnosti HTB – Požární ochrana a.s. s možností vyzvednutí osobně na pobočce v Praze. K dostání jsou práškové, CO2 i pěnové hasící přístroje.
HTB - Požární ochrana a.s.
Hydraulické zkušební stroje Ibertest pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku
Společnost Labormachine, s.r.o. je distributorem zkušební techniky zejména v Opavě, Ostravě a okolí. Nabízíme také hydraulické stroje pro zkoušení betonů a stavebních materiálů v tahu a tlaku.
Český výrobce kvalitních dřevěných palet - palety na míru
VPS J&M s.r.o. je tradiční český výrobce palet se sídlem v okrese Opava, která se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet. Působíme v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Gastrozařízení pro gastro provozy - konvektomaty, lednice, sporáky
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě a zaměřuje se na obor gastro. Ve svém sortimentu nabízí gastrozařízení jako jsou konvektomaty, lednice a sporáky.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Návrh řešení, dodávka, montáž i servis hydrauliky značky Bosch Rexroth – válce, čerpadla, ventily
Na návrh, dodávku, montáž i servis průmyslové hydrauliky Bosch Rexroth se zaměřuje firma Ekosys, s.r.o. v Ostravě. Dodají válce, ventily, motory, čerpadla, převodovky či akumulátory.
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Profesionální opláštění komerčních, kancelářských budov a výrobních hal pomocí fasádních plášťů
Fasádní pláště se využívají při opláštění především komerčních budov chrání fasádu proti povětrnostním vlivům. Opláštění realizují u společnosti LOP realizace, s.r.o. v okolí Ostravy i Frýdku-Místku.
Obaly na pivo a pivní speciály, dárkové balení a odnosný recyklovatelný obal
U firmy MODEL PACK SHOP Vám vyrobíme papírové odnosné obaly na pivo a pivní speciály. Využijte dárkového balení pro pivo, které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům.
Pivobox Model Pack Shop
Úprava, filtrace dešťové vody, IRM systém, domácí vodárny
Specialistou na úpravu, filtraci a využití dešťové vody je společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která realizuje také prodej domácích vodáren, IRM systémů, tlakových nádob a čerpadel.
Výroba papírových a ventilových pytlů - pytle na odpad a pro balení
Kvalitní papírové a ventilové pytle vyrábí firma Advanced Industries Packaging s.r.o. se sídlem v Úvalně u Krnova, pytle jsou vhodné na odpady a pro balení různých výrobků.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Efektivní pevný paletový plastový kontejner s lyžinami či kolečky je vhodný pro skladování a přepravu
Bezpečný, inovativní, pevný a hygienický. To vše představuje pevný paletový plastový kontejner JumboNest s lyžinami nebo s kolečky, vhodný pro skladování a přepravu od firmy Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Opláštění budov z kvalitních fasádních plášťů, vysoce odolné proti povětrnostním vlivům
Při rekonstrukci nebo stavbě komerčních budov, obchodů, výrobních hal, či domů se využívá opláštění budov z fasádních plášťů. Realizaci zajistí společnost Střechy Višňovský nejen v Ostravě, i v Opavě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Kvalitní hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet
Dodávkou, montáží a servisem náhradních dílů, jako jsou hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet se zabývá společnost EKOSYS s.r.o. v Ostravě.
Lesní technika a příslušenství Uniforest - dodávky a servis lesních strojů po celé ČR
Uniforest patří mezi kvalitní výrobce lesní techniky a příslušenství. Společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy se zaměřuje na dodávku a servis těchto lesních strojů po celé ČR.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Jádrové vrtání a řezání panelu či betonu od profesionálů ve svém oboru
Specialistou na jádrové vrtání a řezání panelu, betonu a dalších materiálů je společnost RoKy se sídlem v Ostravě, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Inovativní míchací zařízení na opravu autolaků MoonWalk – vybavení moderních autolakoven
Míchací zařízení MoonWalk, které slouží k opravě autolaků, dodává v rámci vybavení nových autolakoven společnost Autolaky Janoušek v Havířově. Šetří čas a snižuje množství odpadu.
Autolaky JANOUŠEK
Kvalitní gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí kvalitni gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Kvalitní a moderní kancelářský nábytek - stoly, židle, dveře, skříně, výroba kanceláře na míru
Vybavíme Vaši kancelář kvalitním nábytkem podle Vaších potřeb. Obraťte se na stolařství VIPAMA z Opavy, kde Vám zajistíme vše potřebné pro interiér Vaší kanceláře.
VIPAMA s.r.o.
Servis manipulační techniky Ostrava, prodej a půjčovna manipulační techniky, generální opravy
Naše firma provádí prodej, pronájem a servis manipulační techniky včetně generálních oprav, servisní středisko je k dispozici 24 hodin denně!
Velkokapacitní strojírenská kovovýroba s dalšími úpravami pro dokonalou finální funkčnost
Specialistou na velkokapacitní strojírenskou kovovýrobu je společnost Steeltec CZ s.r.o. v Třinci, která se zabývá také jejich dalšími úpravami, aby byla zajištěna dokonalá finální funkčnost.
Steeltec CZ, s.r.o.
Lesní lanový naviják UNIFOREST  - lesnické navijáky pro traktory s hydraulickým i mechanickým ovládáním
Kvalitní lesní navijáky pro traktory a malotraktory seženete u firmy B AGRO Březová s.r.o. se sídlem u Opavy a Ostravy. Dodáváme lesnické lanové navijáky UNIFOREST s dlouhou životností.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Kovářské a drobné zámečnické práce Český Těšín, umělecké kovářství, brány, ploty, mříže
Provádíme kovářské a drobné zámečnické práce, naše umělecké kovářství zahrnuje výrobu kovaných doplňků do exteriéru, brány, ploty, mříže, kované plastiky, výroba zámků, kování.
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Technologie elektro-erozivní obrábění umožňuje výrobu složitějších tvarů pro lisovací stroje
Složité tvary pro lisovací nástroje vyrábí společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci za pomocí technologie elektro-erozivní obrábění. Zaměřují se na sériovou výrobu.