Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kopírovací stroje a tiskárny SHARP - prodej, poradenství i servis
Kopírovací stroje a tiskárny Sharp a jejich prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti a zajišťuje také poradenství.
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen, pokládka vodovodů, kabeláží a plynovodů autojeřábem.
Kamerové a zabezpečovací systémy - chránit musíme to nejcennější
Chránit musíme to nejcennější, proto naše firma 4M zabezpečovací systémy Vám nabízí kamerové a zabezpečovací systémy v Opavě a okolí.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Odborný prodej a profesionální servis zahradní a komunální techniky
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika je firma, která Vám zajistí prodej kvalitní a bezpečné techniky na zahradu. Na naší prodejně v Opavě Vám poskytneme profesionální poradenství a servis.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Dezinfekci místností, prostorů i matrací zajistí generátor ozonu, který účinně zlikviduje viry
Dezinfekci místností, prostorů i matrací pomocí čištění ozonu zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné. Dále se zaměřují na prodej a pronájem generátoru ozonu.
Skleněné sálavé panely Campaver vám ušetří energii
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku-Místku nabízí skleněné sálavé panely Campaver, které vám ušetří energii a náklady.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Síťový stabilizátor pro diagnostiku a kontrolu napětí - ochrana přístrojů proti přepětí a podpětí
Firma Opting servis v Ostravě vám dodá nebo zapůjčí kvalitní síťový stabilizátor vhodný k diagnostice a kontrole napětí, díky kterému můžete ochránit své přístroje proti přepětí a podpětí.
Domovní výtahy a plošiny pro rodinné domy k přepravě osob s omezenou schopností pohybu
Společnost CENOK - výtahy, a.s. je specialistou na výrobu, stavbu i servis domovních výtahů a plošin, které využijí především imobilní osoby. Své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů
Plastové bazény, zastřešení, jímky, nádrže, septiky Opava, výroba atypických tvarů bazénů, prodej plastových bazénů, prodej ostatních výrobků na míru.
Tepelná energetika, modernizace parních a horkovodních kotlů Ostrava, strojírenství, výměníky
Tepelná energetika, modernizace parních a horkovodních kotlů Ostrava, strojírenství, výměníkové a redukční stanice, parovody a horkovody, tlakové nádoby a nádrže.
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže, svícny, stojany, věšáky, světla, krbové soupravy.
Ohýbání materiálů - strojní zakružování profilů, plechů a trubek
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě - Zlatníkách se specializuje na zpracováním kovů a mezi službami najdete také strojní zakružování neboli ohýbání profilů, trubek a plechů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
A3 barevné kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení značky SHARP - prodej a pronájem
Prodejem, pronájmem a servisem A3 barevných kopírek, tiskáren, multifunkčního zařízení a další kancelářské techniky značky SHARP se zabývá ostravská společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o.
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů, čisté obaly zajistí čisté výrobní prostory.
Prodej čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací a lupou – vysoce výkonná
Prodejem čelní vyšetřovací operační LED svítilny s fokusací SC 3 a s lupou se zabývá společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Je výkonná a vysoce svítívá.
Čerpadla a elektromotory - nízké ceny, servis
Elektromotory a čerpadla pořídíte včetně servisu za nízké ceny u firmy KRES spol. s r. o. v okrese Bruntál a Krnov.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Gastrosklad, prodáváme gastro vybavení do kuchyně - pekáče, hrnce, mísy, pánve, sklenice
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a gastrosklad, kde sežente gastro vybavení do kuchyně, jako je užitkové sklo, mísy, pekáče, pánve, hrnce a další kuchyňské vybavení.
Výroba, montáž, prodej průmyslové, silniční, kolejové váhy - výroba na klíč
ýrobu, montáž i prodej průmyslových, silničních a kolejových váh Vám zajistí společnost TENZONA s.r.o., která je specialistou v oboru průmyslových vah "na klíč".
TENZONA s.r.o.
Přesné pytlovací dávkovací váhy - plnění přesné dávky do pytlů
Pořiďte si i vy přesné dávkovací váhy od spolehlivé společnosti KADLEC, spol. s r.o., která dodává kvalitní váhy po celé ČR a to včetně Brna a Olomouce.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Snadno ovladatelný pojízdný infuzní stojan, který je kovový i výškově nastavitelný
Infuzní stojan pojízdný, který prodává na svém eshopu firma Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis v Ostravě, je celokovový, výškově stavitelný, stabilní s kovovými držáky.
Povrchová úprava kovů a kovových dílů, tryskání, lakování
Tryskárna a lakovna v Ostravě. Povrchové úpravy kovů Vám zajistí společnost SUPROMA PRODUCTION s.r.o. Možnost lakování dílů do délky 16 m. Protipožární nátěry ocelových nosných konstrukcí.
Instalace nového výtahu do panelového domu, kde výtah dosud nebyl – záruční i pozáruční servis
O instalaci nového výtahu na klíč v panelovém domě, kde výtah doposud nebyl, se postará společnost CENOK – výtahy a.s. se sídlem v Ostravě, ale působící v celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Prodej a servis elektromotorů - kvalitně, rychle a spolehlivě
KRES spol. s r. o. je krnovský elektro servis a jeho činnost je zaměřená na opravy a servis elektronářadí a elektromotorů. Vše provádíme kvalitně, rychle, efektivně a spolehlivě.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů