Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba, stroje, zařízení, těžba ropy, námořní manipulační a dopravní technika, svařované ocelové konstrukce, Bruntál
Společnost ELFE, s.r.o. se zabývá činností v oblasti výroby strojů, zařízení a náhradních dílů v oblasti těžby ropy, nerostů a přepravy plynu a také na výrobu námořní manipulační a dopravní techniky.
Dopravní technika - pásy, řemeny, pásové dopravníky
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami komponentů pro dopravní techniku, jako jsou dopravní a procesní pásy, řemeny nebo pásové dopravníky. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Prodej a servis elektrických, pojízdných a šroubových kompresorů včetně náhradních dílů
Na prodej, montáž i servis pojízdných, elektrických a šroubových kompresorů od renomovaných výrobců se zaměřuje společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, včetně náhradních dílů.
Hliníkové pájky a pasty na pájení hliníkových trubek a slitin
A.V.D. pájení s.r.o. se zaměřuje na tvrdé pájení a jeho problematiku v okolí Opavy i Ostravy. Nabídneme Vám velký výběr hliníkových pájek a past na pájení trubek a slitin v okolí Ostravy i Opavy.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Zaměřování souososti a ustavování pohonů přímo u zákazníka - vibrodiagnostika
Krnovský elektroservis KRES zajistí zaměřování souososti a ustavování pohonů (vibrodiagnostika) přímo u zákazníka - kontaktujte nás a přijedeme i do Vaší firmy.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Dřevěné EUR palety B (II.) kvality s plnou funkčností – výkup, prodej za nízké ceny
Výkup a prodej dřevěných EUR palet B (II.) kvality s plnou funkčností za velmi nízké ceny provádí v Opavě a celé Severní Moravě firma VPS J&M s.r.o..
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Konfigurátor silničních vah - nastavení vážního systému podle vašich představ
Konfigurátor silničních vah můžete využít u společnosti Tenzona s.r.o., která váš vážní systém dokáže nastavit podle vašich představ tak, aby odpovídal přesně vašim potřebám.
TENZONA s.r.o.
Výkup a prodej kovových a plechových beden Mars, drátěných palet Gitterbox
FVPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která se také zabývá výkupem a prodejem kovových a plechových beden Mars a drátěných palet Gitterbox.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Prodej a profesionální montáž tepelných čerpadel na klíč Ostrava
Prodejem a profesionální montáží tepelných čerpadel jakékoliv konfigurace se v Ostravě a v okolí se zabývá společnost Pavel Šomek - Instalservis.
Plynové vzpěry, pružiny pro různá odvětví průmyslu – výroba, prodej
Firma Pneumat System - Fulltechnic s.r.o. z Ostravy vyrábí a dodává v Praze a Kladně kvalitní plynové vzpěry, pružiny, které jsou využitelné v různých odvětvích průmyslu.
Pneumat System Full technic s.r.o.
Kladkostroje KITO, elektrické, ruční s pákou, s řetězem - prodej, e-shop
Kladkostroje KITO - elektrické, ruční s pákou i řetězem a jejich prodej realizuje firma PAVLÍNEK s.r.o. působící jako specialista na zvedací a manipulační techniku také v rámci internetového e-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Inženýrská činnost – zpracování výrobní dokumentace, projektování softwaru a vizualizací
V rámci služeb v oblasti inženýrské činnosti Vám zajistí firma ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, zpracování dokumentace, projektování softwaru či vizualizace strojů a ocelových konstrukcí.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Návrh, výroba, dodávka, montáž a servis hořákových systému pro všechny průmyslové aplikace
Předním světovým dodavatelem a výrobcem hořákových systémů pro veškeré průmyslové aplikace je společnost ZM SERVIS MORAVIA, s.r.o., která se dále zabývá i servisem a montáži hořáků.
Systém řízení technologických procesů a elektro - návrh, dodávka i servis
Pro řízení kompletních provozů se společnost PROSPECT s.r.o. zabývá návrhem, dodávkou a servisem komponentů automatizační techniky, řídící techniky, systémů, mechanizmů i jednotlivých strojů.
PROSPECT spol. s r.o.
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Servis, výroba, projekce hydraulického, pneumatického a speciálně filtračního zařízení
Hledáte firmu, která se zabývá projektováním hydraulických, filtračních a pneumatických zařízení? Ekosys, s.r.o. působí převážně v Moravskoslezském kraji a zajišťuje tyto komplexní služby na míru.
Etiketovací kleště, kotoučky do pokladen nebo bublinkové obaly od PRESSTO TREND s.r.o.
Společnost PRESSTO TREND s.r.o. z Šenova u Nového Jičína nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodej obalového materiálu a papírenského zboží za skvělé ceny.
Požární zabezpečení diesel agregátu, rozvaděčů automatickým systémem BlazeCut
Požární zabezpečení automatickým systémem BlazeCut Vám zajistí společnost Tertec s.r.o. - tento hasicí systém slouží k zabezpečení diesel agregátů, generátorů nebo rozvaděčů.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Klínové řemeny - velký výběr sortimentu a druhů za skvělé ceny
Klínové řemeny za skvělé ceny seženete u firmy ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Nabízíme velký výběr klínových řemenů, působíme v celém okolí Opavy, Ostravy, Bruntálu a Krnova.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Automatický hasicí systém pro autobusy a nákladní automobily - dodávka, instalace
Společnost Tertec s.r.o. zajišťuje dodávky a instalaci automatických hasicích systémů BlazeCut pro autobusy a nákladní automobily.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Gastrovybavení a gastrozařízení pro malé i velké kuchyně
Nabídka velkokapacitních i menších kuchyní. Projekty na míru a odborná montáž. To a další služby a produkty nabízí firma CHLAZENÍ servis s.r.o.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Náhradní díly pro hydrauliku – hydromotory, hydrogenerátory, kompaktní agregáty
U firmy Ekosys s.r.o. v Ostravě naleznete náhradní díly pro hydrauliku od renomovaných výrobců za skvělé ceny – hydromotory, hydrogenerátory a kompaktní agregáty.
Výroba důlních lokomotiv, které mohou být dieselové, akumulátorové či trolejové
Na výrobu v oblasti pozemní kolejové dopravy, především se zaměřením na dieselové, akumulátorové a trolejové lokomotivy, se specializuje firma FERRIT s.r.o. se sídlem ve Starém Městě.