Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Požární zabezpečení diesel agregátu, rozvaděčů automatickým systémem BlazeCut
Požární zabezpečení automatickým systémem BlazeCut Vám zajistí společnost Tertec s.r.o. - tento hasicí systém slouží k zabezpečení diesel agregátů, generátorů nebo rozvaděčů.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Klínové řemeny - velký výběr sortimentu a druhů za skvělé ceny
Klínové řemeny za skvělé ceny seženete u firmy ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Nabízíme velký výběr klínových řemenů, působíme v celém okolí Opavy, Ostravy, Bruntálu a Krnova.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Automatický hasicí systém pro autobusy a nákladní automobily - dodávka, instalace
Společnost Tertec s.r.o. zajišťuje dodávky a instalaci automatických hasicích systémů BlazeCut pro autobusy a nákladní automobily.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Gastrovybavení a gastrozařízení pro malé i velké kuchyně
Nabídka velkokapacitních i menších kuchyní. Projekty na míru a odborná montáž. To a další služby a produkty nabízí firma CHLAZENÍ servis s.r.o.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Náhradní díly pro hydrauliku – hydromotory, hydrogenerátory, kompaktní agregáty
U firmy Ekosys s.r.o. v Ostravě naleznete náhradní díly pro hydrauliku od renomovaných výrobců za skvělé ceny – hydromotory, hydrogenerátory a kompaktní agregáty.
Výroba důlních lokomotiv, které mohou být dieselové, akumulátorové či trolejové
Na výrobu v oblasti pozemní kolejové dopravy, především se zaměřením na dieselové, akumulátorové a trolejové lokomotivy, se specializuje firma FERRIT s.r.o. se sídlem ve Starém Městě.
Požární ochrana, okres Opava, revize a prodej hasících přístrojů, prodej hasičského vybavení, plnění CO2
Firma Jindřich Kroker poskytuje veškeré služby v oblasti požární ochrany. Nabízíme revize a prodej hasících přístrojů, požárních hydrantů a příslušenství PO a také prodej hasičského vybavení.
Pneumatické válce vlastní výroby a vývoj - ATEX, PSC, dvojčinné, kulaté a nerezové
Dvojčinné, kulaté, nerezové a PSC pneumatické válce dodává po celé České republice firma Pneumat System - Fulltechnic s.r.o. z Ostravy. Zabýváme se vlastní výrobou pneumatických prvků od roku 1976.
Pneumat System Full technic s.r.o.
Prodej protiskluzových pásek, protiskluzových čtverců, obdélníků a dlaždic – E-shop
Bezpečnostní protiskluzové pásky abrazivní i neabrazivní, protiskluzové čtverce, obdélníky a dlaždice k prodeji na E-shopu společnosti KRIŽAN, s.r.o. v Havířově, blízko Ostravy.
KRIŽAN, s.r.o.
Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Servis, prodej, kalibrace a kontrola laboratorní techniky, optické emisní spektrometry, rentgenové analyzátory
Společnost HUKOS s.r.o. se sídlem v Ostravě se již od roku 1992 se specializuje na servis a prodej laboratorní techniky, včetně kalibrace a kontroly těchto zařízení.
Vázací prostředky, řetězové, lanové, textilní vazáky, ocelová lana - nejvýznamnější dodavatel
Vázací prostředky, řetězové, lanové i textilní vazáky a ocelová lana, to vše zajišťuje firma PAVLÍNEK s.r.o. patřící k nejvýznamnějším dodavatelům tohoto sortimentu v České republice a na Slovensku.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Pronájem otočných manipulátorů - skvělý pomocník pro manipulační práce
Chcete na Vaší stavbě přesunout nějaké těžké břemeno a nechcete při každé operaci stroj přemísťovat? Pak si můžete pronajmout otočný manipulátor u firmy JEŘÁBY BESTA.
Hydraulické agregáty, filtrační jednotky, náhradní díly pro obvody
Obraťte se na firmu Ekosys, s.r.o., která dodává hydraulické agregáty, filtrační jednotky i náhrady částí hydraulických obvodů.
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Elektromotory - výroba a prodej, jednofázové, nevýbušné a repasované
KRES spol. s r. o. je krnovský elektro, který se zaměřuje na výrobu, prodej a servis jednofázových, nevýbušných a repasovaných elektromotorů v Krnově a okolí.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Řezání panelu, betonu a dalších materiálů a jádrové vrtání – změny v domácnosti
Pokud potřebujete řezání panelu, betonu, kamene, cihel nebo jádrové vrtání v okolí Frýdku Místku, využijte odborníků společnosti DROJA.
Dodávka a servis pneumatických zařízení, servopneumatických pohonů, chapadel i manipulátorů FESTO
Návrh pneumatických řešení na míru, dodávka, montáž i servis servopneumatických pohonů, chapadel a manipulátorů FESTO zajistí společnost EKOSYS, s.r.o. v Ostravě.
Prodej a servis zahradní techniky, předsezónní údržba, opravy zahradní techniky, e-shop
Firma Technika u Ivety se zabývá prodejem a servisem zahradní techniky. Současně nabízíme také předsezónní údržbu, opravy zahradní techniky, broušení a výrobu řetězů, zapůjčení náhradního stroje, aj.
Oprava, servis, ověřování, kalibrace silniční váhy, autováhy
Opravu, servis, ověřování i kalibraci silničních vah a autovah Vám poskytne společnost TENZONA s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na průmyslové váhy.
TENZONA s.r.o.
Diferenční manometry pro HVAC - větrání, vytápění, klimatizaci
Diferenční manometry pro HVAC, tedy větrání, vytápění i klimatizaci zajišťuje společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je pro vás dodá v co nejkratším možném čase.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Regálové systémy mají využití ve velkých skladech i domácnostech
Pokud sháníte kvalitní regálové systémy, které mají využití ve velkých skladech i domácnostech, pak ve společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. pořídíte ty pravé.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.