Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Celková kvalitní předúprava a tryskání ocelových výrobků před následnou povrchovou úpravou
Před konečnou povrchovou úpravou ocelových výrobků provede firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě celkovou předúpravu, od důkladného odmaštění až po kvalitní tryskání, které jim zajistí dlouhou životnost.
Přesné soustružené a frézované díly - kusová i sériová výroba na CNC strojích
Přesné soustružené a frézované díly vyrábí společnost Ospol Tech s.r.o. v okolí Ostravy a Opavy. Díky CNC strojům jsme schopni zajisti kusovou i sériovou výrobu těchto dílů.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Plnička velkoobjemových pytlů - plnicí průmyslové váhy pro plnění BIG BAGů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost, která se specializuje na váhy a vážicí systémy v Praze, Brně a okolí. Zaměřujeme se hlavně na prodej průmyslových vah pro plnění BIG BAgů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Moderní lakovna, která používá kvalitní práškové barvy a zabývající se velkými i malými zakázkami
Práškové lakování pomocí kvalitních barev od významných dodavatelů provádí ve své moderní lakovně firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě. Zabývají se velkými i malými kusovými zakázkami.
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Výroba kovových součástí pro nábytek, přístrojové skříně
Výrobu kovových součástí pro nábytek a přístrojových skříní nabízí firma HON-KOVO s.r.o. sídlící v Opavě na Olomoucké ulici
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Jednofázové ponorné čerpadlo BLUE LINE PSP18 pro odpadní vody s plovákem
Jednofázové ponorné čerpadlo BLUE LINE PSP18 pro odpadní vody s plovákem, které je moderní a stane se Vašim ideálním pomocníkem, seženete na e-shopu ostravské firmy CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o.
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Prodej, montáž a servis jednoramenných nosičů kontejnerů a jejich náhradních dílů
Jednoramenný nosič kontejnerů od firmy CHARVÁT CTS, která se specializuje na výrobu nástaveb na užitkové a nákladní vozy. O jejich prodej, montáž a servis se postará společnost Unicon Ostrava s.r.o.
Ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která nabízí ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Prodej, pronájem kancelářské techniky, kopírovací stroje
Prodejem, pronájmem kancelářské techniky a kopírovacích strojů se zabývá česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zaměřuje na kopírovací přístroje Sharp a tiskárny a také jejich servis.
Náhradní díly pro hydraulické, pneumatické zařízení - strojírenský průmysl
Náhradní díly pro strojírenský průmysl, především pak pro hydraulické, pneumatické zařízení, řídící systémy a prvky i mazání zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. působící v okolí Frýdku Místku, Karviné
Kvalitní tvrdoměry Rockwell, Vickers - modernizace a opravy
Tvrdoměry kovu Rockwell, Vickers naleznete u naší společnost Labormachine s.r.o. z Opavy, která dodává i jinou zkušební techniku pro mechanické zkoušky materiálů.
Prodej kompresorů na stlačený vzduch  s kompletním servisem a poradenstvím od profesionálů
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, zabývající se stlačeným vzduchem (kompresory). V tomto oboru Vám nabídneme prodej kompresorů, včetně jejich servisu a odborného poradenství.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Lanový zvedák pro napínání, těžbu dřeva a zvedání břemene - hupcuk pro lesnictví, stavebnictví a zemědělství
Lanový zvedák Brano seženete na eshopu nebo ve specializované prodejně BRANOMARKET, s.r.o. v Opavě. Zvedák využijete pro napínání a těžbu dřeva zejména v lesnictví, stavebnictví a zemědělství.
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, vitríny
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, chladící vitríny, cenovky, stojánky a držáky, mrazící skříně, obchodní i skladové regály.
E-shop, internetový obchod, prodej regálů za akční ceny
E-shop a internetový obchod regálů za akční ceny realizuje společnost Kovona System a.s. v Českém Těšíně, která se specializuje regály různých provedení i velikostí.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Pálení laserem - CNC přesné řezání tvarových výpalků z plechu
Pálení laserem, řezání výpalků z plechu, výroba složitých tvarových plechových výrobků, kvalitní řezné hrany na CNC strojích od firmy HON -KOVO v Opavě, která vyrábí kovové součásti a komponenty.