Zasklené terasové přístřešky pro celoroční využití s termoregulačními skly pro každé počasí
Moderní zasklené terasové přístřešky s termoregulačními skly, které Vás ochrání při každém počasí a dopřejí posezení venku, si můžete objednat u znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Kvalitní a kompaktní skleněné zastřešení Vaší terasy
Užívejte si relax na Vaší terase i za nepříznivého počasí díky skleněnému zastřešujícímu systému terasy Vitello Flex od znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Jak vybrat kvalitní pokrývačskou firmu ve Znojmě
S výběrem kvalitní pokrývačské firmy Vám rádi poradí u společnosti Jiřího Kacetla Střechy BEST SDK ze Znojma, kde mají s realizací střech bohaté zkušenosti.
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Komplexní podlahový servis pro stavební firmy a developery
Společnost LGI podlahy s.r.o., sídlící v Brně, zajistí pro stavební firmy i developery kompletní podlahový servis rychle, kvalitně a spolehlivě.
Geodetická kancelář, geodetické práce a měření, geologie Hodonín
Terénní úpravy a zaměření skutečného stavu provedení staveb a další geodetické měřící práce po celé jižní Moravě poskytuje společnost SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Pokládka, montáž a realizace všech druhů podlah, podlahářské práce
Příprava podkladu, montáž, olištování podlah, broušení, opravy a veškeré podlahářské práce a pokládku všech druhů podlah, provádí odborníci firmy K-Produkt ze Znojma.
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy, markýzy u verandy. Kompletní dodávka s montáží
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy od firmy WIDOMA s.r.o. Vás mile překvapí svým jedinečným provedením, snadnou údržbou a komfortními doplňky.
Výkopové, zemní a bourací práce – stavební firma na kterou se můžete spolehnout
Komplexními službami v oboru stavebnictví se zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Zajistíme pro Vás výkopové, zemní i bourací práce.
Zakázková výroba nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely
Zakázkovou výrobu nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely svěřte do rukou zkušené truhlářské dílny – Nábytek Aleš Vít se sídlem v Ivančicích u Brna.
Geodetické a geologické práce - zeměmeřičství, skenování GIS a projekční práce
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína poskytuje kompletní geodetické a geologické práce v okolí Hodonína a po celé jižní Moravě. Provede pro Vás zeměměřičství, kartografické práce a další.
Zaměření a digitální zpracování pasportů hřbitovů - digitální mapa hřbitova
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína pro Vás digitálně zaměří hřbitov a následné měření zanese do digitální mapy. Společnost poskytuje geologické a geodetické práce po celé jižní Moravě.
Truhlářské práce na zakázku – výroba nábytku na míru
Truhlářské práce na zakázku realizuje v okolí Ivančic společnost Nábytek Aleš Vít. Vyrobíme nábytek na míru přesně podle Vašich představ a přání.
Teplo, vytápění plynem a elektřinou - návrh, montáž, poradenství Brno
Teplo, vytápění plynem a elektřinou na Vaši novostavbu popř.stávající dům či byt. Firma Ing. Miloš Bartušek poskytuje poradenství, návrh i montáž.
Geologické práce jižní Morava - inženýrská geologie, hydrogeologie
Kompletní geologické práce jižní Morava - od inženýrské geologie přes hydrogeologii a zaměření ložisek až po ochranu životního prostředí od firmy SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Na co si dát pozor při výběru tesařství a jak vybrat správnou tesařskou firmu
Na co si dát pozor při výběru tesařské firmy a jak si vybrat správnou tesařskou firmu Vám poradí společnost BEST SDK Jiří Kacetl ze Znojma.
Stavební práce, zednické práce Mikulov, Břeclav
Jestliže sháníte kvalitní firmu, která provádí stavební a zednické práce v oblasti Mikulova či Břeclavi, pak neváhejte a oslovte nás. Naše společnost OSP spol. s r.o., provádí veškeré práce týkající se stavebnictví také na Břeclavsku či Mikulovsku. Postavit nový dům, kancelář či výrobnu pro nás není žádný problém. Náš tým profesionálů ...
Zemní a výkopové práce, strojní i ruční výkopy, demolice
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, bazénů, rýh pro inženýrské sítě, terénní úpravy, strojní i ruční výkopy, demolice realizuje Jakub Daniel, Hodonín.
Klempířství, pokrývačství, tesařství – dodávka a montáž střech
Zkušený tým klempířů, pokrývačů a tesařů pracuje u společnosti Jiřího Kacetla BestSDK v Tasovicích. Nová střecha i opravy a renovace střech je pro nás hračka. S BestSDK Vám již střechou nezateče.
Vazníkové střešní konstrukce pro zastřešení budov
Střešní konstrukce, dřevěné příhradové vazníky se styčníkovými deskami pro zastřešení domů i průmyslových objektů realizuje společnost STREKON A-Z, s.r.o., Brno – venkov.
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměna ohřívače vody, montáž a realizace
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměnu ohřívačů vody, montáž systémů vody a kanalizace do bytových objektů, do komerčních a průmyslových prostor, zajistí HUK instalace s.r.o., z Brna.
HUK instalace s.r.o.
Topení, topenářské práce, topná zkouška, návrh, projektová dokumentace
Topenářské práce, topení, topnou i tlakovou zkoušku, návrh i projektovou dokumentaci včetně poradenství provádí firma Fato Hlaváč s.r.o., z Moravského Krumlova.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení - topenářské práce
Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení zajišťuje firma Ing. Miloš Bartušek. Topenářské práce provádí kvalitně, rychle a levně v Brně, Slavkově a okolí.
Geologické, geodetické a zeměměřičské práce, jižní Morava
Geologické, geodetické a zeměměřičské práce v okolí Hodonína a po jižní Moravě provádí společnost SURGEO s.r.o., která Vám vyměří hodnoty radonu na Vašem pozemku.
Tesařství poskytující kompletní servis a záruku profesionálně odvedené práce
Tesařské práce, u kterých máte jistotu kompletního servisu a profesionálně odvedené práce, zajišťuje v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Hrušovan nad Jevišovkou firma Best SDK Jiří Kacetl.