Tesařství – rekonstrukce starých krovů, výroba nových střešních krovů a pergoly
Široké spektrum tesařských prací, jako je rekonstrukce starých střešních krovů, realizace nových střešních krovů či výroba pergol a teras, poskytuje na Znojemsku stavební firma Ristić s.r.o.
Malířské, natěračské a tapetářské práce, malby klasické i omyvatelné, nátěry fasád, Hodonín
Kvalitního malíře z Jihomoravského kraje naleznete v Hodoníně, kde působí firma Radek Rajmic. Malířské a natěračské práce provádíme v různém rozsahu v rámci celé České republiky.
Hydrogeologické posudky a průzkumy, ekologie, hodnocení vlivu staveb, ekologické audity
Kompletní služby v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství poskytuje společnost ENVI-AQUA, s.r.o. z Brna. Provádíme preventivní a kontrolní opatření včetně realizací.
Stavební práce – práce na pozemních stavbách, hrubé stavby a zednické práce
Stavební práce, jako jsou práce na pozemních stavbách či zednické práce a hrubé stavby rodinných domů provádí v okolí Brna-venkov zkušená stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, plynu a topení, prodej příslušenství
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, topení a plynu, prodej příslušenství pro instalatéry v kamenné prodejně zajišťuje společnost Štambacher s.r.o. v blízkosti Břeclavi.
Pokrývačské práce, pokrývačství, pokládka střešní krytiny, opravy i izolace střech
Komplexní služby v oblasti pokrývačství poskytuje firma Ristić s.r.o. Zajistíme pokrývačské práce, pokládku střešní krytiny, opravy i izolace střech v oblasti Znojma i Hrušovan nad Jevišovkou.
Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Lakýrnické práce, lakování automobilů a nábytku, Boskovice
Lakýrnické, autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, průmyslové lakování nábytku a skla zajišťuje společnost Color A.N.P. s.r.o., Boskovice.
Kovoobrábění, moderní CNC obrábění, zámečnické práce a kovovýroba, okres Brno
Služby v oboru obrábění kovů poskytuje společnost Kovoobrábění Tomáš Fiala sídlící v obci Těšany u Brna. Provádíme CNC obrábění kovů s maximálně přesností.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů
Odborníky na montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů je stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o., která provádí sádrokartonářské práce v okolí Brna-venkov.
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Zemní, výkopové a demoliční práce, jádrové vrtání Hodonín a okolí, jádrové vrtání prostupů
Kompletní terénní úpravy včetně hloubení základů pro dům i bazén zajišťuje společnost Ladislav Chrástek - zemní, výkopové a demoliční práce z obce Šardice u Hodonína.
Zdrsňování povrchu chodníku v živočišné výrobě – kravíny, vepříny, stáje
Vyšší protiskluzovost povrchů chodníků zajistí společnost Blatrysk z Brna. Zdrsnění povrchu pomocí bezprašného tryskání je ideální volbou v živočišné výrobě, jako jsou kravíny, vepříny či stáje.
Truhlářské práce na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku
Chcete-li Truhlářství, které vyrobí skutečně kvalitní nábytek na míru do bytu, či do kanceláří, oslovte firmu Truhlářství Radim Sladký. Vytvoříme zakázky dle Vašich přání.
Geodetické a zeměměřičské práce, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, Brno
Zaměření pozemků a další geodetické úkony provádí společnost s bohatými zkušenostmi Ing. Pavel Tuček z Brna Tuřany. Zajistíme veškeré pozemkové práce, inženýrské sítě i podklady pro projektanty.
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Podzemní stavební práce prováděné hornickým způsobem, hloubení šachet, ražení tunelů
Podzemní práce pro hornické účely či stabilitu podzemních prostor zajišťuje společnost Podzemní stavby Brno, s.r.o. z Moravských Knínic. Zpevníme opěrné zdi pomocí technologie stříkaného betonu.
Opravy, výměny a montáž koupelnového vybavení – vodovodní baterie a sifony
Společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o. Vám zajistí na zakoupené koupelnové vybavení montáž za zvýhodněnou cenu. Kromě toho také provádíme opravy a výměny vodovodních baterií, sifonů či ventilů.
Lokální odstranění zaolejování – sanace olejových skvrn okolo strojů
Lokálním odstraněním zaolejovaní a sanací olejových skvrn okolo strojů bez přerušení provozu se zabývá společnost Blatrysk, specialista na mechanickou úpravu všech typů vodorovných povrchů.
Klempířské práce – údržba, rekonstrukce, opravy klempířských prvků
Kvalitně odvedené klempířské práce zajistí společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK, která působí na Znojemsku. Postaráme se o údržbu, rekonstrukce i opravy klempířských prvků.
Čištění kanalizace Brno a okolí, spolehlivé revize kanalizace kamerou, moderní technologie
Spolehlivé vyčištění kanalizace zajišťuje společnost Kanalizace Kukačka sídlící v Brně v části Staré Brno. Čištění odpadů provádíme tlakovým vozem i frézovací technikou.
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy, do pekáren, obcodů, barů, do kompresoroven a velkých provozů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...