Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, novostavby, bytová jádra
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, bytová jádra, realizace novostaveb a hrubých staveb, zděné konstrukce, pokládání dlažeb, zhotovení příček.
Tomáš Musil Stavební činnost
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby, kompletní realizace kanalizačních přípojek provádí firma ERTRANS, družstvo ve Znojmě.
Zasklívání oken, dveří, výloh plochým sklem o síle 4-10 mm
Zasklení oken, výloh nebo dveří svěřte do rukou Sklenářství Olejník z Veselí nad Moravou. Zasklívání provádíme plochým sklem o síle 4-10mm, možnost aplikace bezpečnostní fólie na prosklené plochy.
Sádrokartonové a minerální podhledy - profesionální montáž sádrokartonu
Profesionální montáž sádrokartonu provádí firma RG Interiéry – Radek Schmid z Ivančic. Instalace sádrokartonových a minerálních podhledů realizujeme pro Brno a Brno-venkov.
ÚT systémy a zdravotně technické instalace (ZTI)  - montáž, dodávka a projektování
Zdravotně technické instalace (ZTI) a ÚT systémy dodává naše společnost HUK instalace s.r.o. z Brna. Zajišťujeme projektování a montáž za pomocí moderních technologií.
HUK instalace s.r.o.
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, kámen v nepravidelných tvarech
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, štípaný a lámavý kámen v nepravidelných tvarech, kamenické a dlaždičské práce.
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce, montáže i rekonstrukce krovů a půdních vestaveb, dřevostavby.
Malířské práce Hodonín, malování pokojů včetně úklidu, malby omyvatelné, klasické, dekorativní
Jsme firma zabývající se kompletní dodávkou malířských a natěračských prací dle přání zákazníka v celém Jihomoravském kraji.
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy, koberce, PVC, korkové podlahy, marmolea, parkety.
Dokončovací stavební práce – obkladačské, dlažební, podlahářské, malířské, natěračské
O realizaci všech stavebních prací, jako jsou práce obkladačské, dlažební, podlahářské, ale i malířské a natěračské, se postará Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Jeřábnické práce, pronájmem autojeřábů a montážních pracovních plošin
Pronájem autojeřábů, montážních pracovních plošin a také provádění kompletních jeřábnických prací v Jihomoravském kraji zajišťuje společnost ZIPP Brno s.r.o.
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.
Výkopové práce, terénní úpravy - výkopy sklepů, pro kanalizaci, kabeláž
Výkopové práce a terénní úpravy provádí v regionu Znojmo firma BoBaStav s.r.o. Zajistíme výkopy sklepů, výkopy zeminy pro kanalizaci a kabeláž a další zemní práce.
Kompletní geodetické práce – geometrický plán, vytyčení hranic pozemku
Kompletní geodetické práce poskytuje firma Geodézie Břeclavsko. Zpracujeme geometrický plán, polohopis nebo výškopis a vytyčíme hranice pozemku.
Geodézie Břeclavsko, s.r.o.
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno
Trafostanice, elektromontážní práce na klíč|Brno od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Rychlá výstavba a nízké provozní náklady. Montáž lze provádět i v zimním období.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Zakázková výroba kuchyňských linek na míru včetně dodávky a montáže
Zakázkovou výrobu kuchyňských linek na míru podle Vašich představ zajišťuje v okolí Blanska truhlářství a stolařství Legon. Kuchyňskou linku Vám vyrobíme, dodáme a nainstalujeme.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Zednické práce – zateplování a nátěry fasád, montáž sádrokartonu
Veškeré zednické práce jako zateplování fasád, montáž sádrokartonu, pokládku zámkové dlažby, vyzdívky i bourací práce zajistí odborníci z Moravského Krumlova, společnost FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Kamenictví, kamenosochařství - výroba, renovace náhrobků i restaurování kamene
Kamenictví a kamenosochařství Sedlák Brno provádí veškeré kamenosochařské práce. Většina zakázek se týká výroby a renovace náhrobků a dále restaurování prvků z kamene.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák